FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Gledam danas nema Vranješa kod Borca, nije bio ni na klupi, mislim da nije suspenzija.
Upratil neko, jel povrijeđen? Kakve su šanse da i nas preskoči sljedeći vikend?
Upratil neko, jel povrijeđen? Kakve su šanse da i nas preskoči sljedeći vikend?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Bandic ili Bilbija.tm01hzne je napisao/la: ↑11 apr 2021, 22:13Ker mujić je dosad obje sudio, a ovu neće sigurno kao ni Gigović. Moji tipovi su Sivac/Topalović od Bošnjaka ili Jelić/Bandić od Hrvata. Od Srba bi tu bili Bilbija ili Grbić ali oni sude objema ekipama ovo koloHistoricar je napisao/la: ↑11 apr 2021, 21:49Koga li ce kriminalno - fašistički Savez delegirati da nam sudi protiv Borca ? Mujića ili Gigovića.![]()
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- ElCartel11
- Kontakt:
Kazem ja bice nama do kraja i 12 bodova dosta za titulu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Kada Peljti ističe suspenzija?tm01hzne je napisao/la: ↑11 apr 2021, 22:13Ker mujić je dosad obje sudio, a ovu neće sigurno kao ni Gigović. Moji tipovi su Sivac/Topalović od Bošnjaka ili Jelić/Bandić od Hrvata. Od Srba bi tu bili Bilbija ili Grbić ali oni sude objema ekipama ovo koloHistoricar je napisao/la: ↑11 apr 2021, 21:49Koga li ce kriminalno - fašistički Savez delegirati da nam sudi protiv Borca ? Mujića ili Gigovića.![]()
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- NisamInSajder
- Kontakt:
Kakva suspenzija? On nama ne moze suditi nikako, jedino derbije.Nirton je napisao/la: ↑11 apr 2021, 22:57Kada Peljti ističe suspenzija?tm01hzne je napisao/la: ↑11 apr 2021, 22:13Ker mujić je dosad obje sudio, a ovu neće sigurno kao ni Gigović. Moji tipovi su Sivac/Topalović od Bošnjaka ili Jelić/Bandić od Hrvata. Od Srba bi tu bili Bilbija ili Grbić ali oni sude objema ekipama ovo koloHistoricar je napisao/la: ↑11 apr 2021, 21:49Koga li ce kriminalno - fašistički Savez delegirati da nam sudi protiv Borca ? Mujića ili Gigovića.![]()
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Frane JelicKoga li ce kriminalno - fašistički Savez delegirati da nam sudi protiv Borca ? Mujića ili Gigovića.

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- feniksptica
- Kontakt:
Moze i protiv OlimpiĆaNisamInSajder je napisao/la: ↑11 apr 2021, 23:00Kakva suspenzija? On nama ne moze suditi nikako, jedino derbije.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Istekla, bio je u izolaciji zbog u21 Eura pa se danas pojavio kao 4. na Tušnju.Nirton je napisao/la: ↑11 apr 2021, 22:57Kada Peljti ističe suspenzija?tm01hzne je napisao/la: ↑11 apr 2021, 22:13Ker mujić je dosad obje sudio, a ovu neće sigurno kao ni Gigović. Moji tipovi su Sivac/Topalović od Bošnjaka ili Jelić/Bandić od Hrvata. Od Srba bi tu bili Bilbija ili Grbić ali oni sude objema ekipama ovo koloHistoricar je napisao/la: ↑11 apr 2021, 21:49Koga li ce kriminalno - fašistički Savez delegirati da nam sudi protiv Borca ? Mujića ili Gigovića.![]()
NEMA NAZAD
- NisamInSajder
- Kontakt:
Vidis da sam napisao derbije, mnozina.feniksptica je napisao/la: ↑11 apr 2021, 23:02Moze i protiv OlimpiĆaNisamInSajder je napisao/la: ↑11 apr 2021, 23:00Kakva suspenzija? On nama ne moze suditi nikako, jedino derbije.

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Znam, pitam za opcenito.NisamInSajder je napisao/la: ↑11 apr 2021, 23:00Kakva suspenzija? On nama ne moze suditi nikako, jedino derbije.
@tm01hzne Hvala
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Sutra bi trebali da pocnemo u staroj formaciji sa jednom izmjenom na sredini.
evropa sigurica, gospodin husref na klupi, azmir izbjeglica gazda, šta mi više treba realno

NEMA NAZAD
Sretni mi, sretan ti 
Samo neka smo svi nasmijani, sretni i veseli
A zelju ko yebe

Samo neka smo svi nasmijani, sretni i veseli

A zelju ko yebe
Fakat sta je sa tim ekipama ? Zbog cega se to radi bas u Banja Luci ne razumijem. Isto ko kad su posljednja kola pa klupiras glavne igrace. Malo ko i primjeti to. A Mladost se i bez njih bas dobro drzala. Imala bar dobrih prilika i primili bezveze gol.Historicar je napisao/la: ↑11 apr 2021, 18:59Prije par kola, kada je Mladost gostovala u Banja Luci, Hiroš i Hadžić isto ostali na klupi.
To su radili i protiv nas kad smo derali sve redom samo ste to zaboravili...
Identicno mislim da je mladost to radila i radnik... Ne djecam se jos neko. I nije tu nista cudno. Stvar je da su drugi "namirisali krv" pa se vise niko ne boji izaci nama na crtu. I zato te krupa napada na kosevu i imas 50-50 posjed... Kao i široki i slicno.
Jbg

Identicno mislim da je mladost to radila i radnik... Ne djecam se jos neko. I nije tu nista cudno. Stvar je da su drugi "namirisali krv" pa se vise niko ne boji izaci nama na crtu. I zato te krupa napada na kosevu i imas 50-50 posjed... Kao i široki i slicno.
Jbg
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Radnik protiv Borca i jucer protiv Zrinjskog igrao sa trecim timom.Gomis99 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 23:32Fakat sta je sa tim ekipama ? Zbog cega se to radi bas u Banja Luci ne razumijem. Isto ko kad su posljednja kola pa klupiras glavne igrace. Malo ko i primjeti to. A Mladost se i bez njih bas dobro drzala. Imala bar dobrih prilika i primili bezveze gol.Historicar je napisao/la: ↑11 apr 2021, 18:59Prije par kola, kada je Mladost gostovala u Banja Luci, Hiroš i Hadžić isto ostali na klupi.
-
- Kontakt:

Ovo je vec preslo u hejtanje kluba, tj odredjenih ljudi u klubu.
Al moze se samo hejtati, rezultati su prisutni, vidljivi.
Mi aBd vec za 6 dana mozemo rijesiti prvenstvo.
@ajdo da hocemo jos i mi na terenu ds ih yebemo

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 17 gostiju.