CHA - ATL bila dobra tekma. Dobra u smislu neizvjesna.
Moglo bi i ovo biti klač s obzirom na bostonovu tricu i rezultat.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Bog te pita zašto = nauči košarkaška pravila .lucky13 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 22:12Ovo malo sta gledam je mnogo gore nego sto sam i mislio. Prvo ponisten cist kos jokicu bog te pita zasto. Vec u sljedecem napadu mu cistu blokadu sviraju kao faul i jos tehnicku. Da sudije nisu ovako ocajne bilo bi ovdje vec 20ak razlike a ovako je 6 na poluvremenu.
Porter je izgleda na zakucavanju malo uganuo zglob citam, nije mu toliko ni losa selekcija suta bila koliko je fulio i otvorenih, ali ima jos uvijek tu i tamo silovanje koje ne bi trebao da radi, a Barton je vise navika, bar 5x po utakmici ide na ulaz koji ne vodi nicemu osim kontri protivnika, jbg, moras da zivis s tim, valjda ne pokupi opciju za dogodine i mogne neki S&T. Ne mora no S&T ako je Kroenke spreman placati penale, ima dobar TPE da se Barton zamijeni. A iskreno se nadam da LAC nece produziti Scrubba, da ga mi pokupimo kako on mi je pred draft bio jedan od drazih iz 2. runde da ga uzmemobombaysaphire je napisao/la: ↑11 apr 2021, 22:13Denver ima pravo bogatstvo u petorci , Michaela Portera Jr. i Burtona , selekcija šuta![]()
![]()
![]()
Kvalitetom onako. Nevjerovatna glupost Roziera sa onim sutem na kraju
Pravila ne znaš, a pogotovo ne bolje od mene čim ne znaš zbog čega je poništen koš . Napad poslije tehničke greške, nepostojeći faul Tristana Thompsona slobodno premotaj .
Nestalo kadulje (opet)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.