Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Budimo realni, Real bez Ronalda isto Mr.Bean bez Mede

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- Nail for Real
- Kontakt:
E pa jbg sad, naravno da smo slabiji, ali da potpuno zavisimo od njega, ne zavisimo.robovi88 je napisao/la:Budimo realni, Real bez Ronalda isto Mr.Bean bez Mede![]()
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Da ni Brasa ne zavisi od Messiah-aNail for Real je napisao/la:E pa jbg sad, naravno da smo slabiji, ali da potpuno zavisimo od njega, ne zavisimo.robovi88 je napisao/la:Budimo realni, Real bez Ronalda isto Mr.Bean bez Mede![]()
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
zanima me kako si to vidio iz ovih uglova ?DAVID VILLA 7' je napisao/la:3 gol ronalda je iz offside
[youtube][/youtube]
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Fakat da nemate Ronalda,sinoć bi ste izgubili.Istina,ne zavisite baš od njega,ali ...
Villareal je još jednom pokazao da je ova sezona fantastična za njih,da igraju prelijep fudbal,ali protiv Reala,odnosno Ronalda sinoć zaista nisu mogli.Ipak nije toliko lako ni zabiti na SB 2 gola tako da ...
WITH RONALDO REAL M. TRUST!
Villareal je još jednom pokazao da je ova sezona fantastična za njih,da igraju prelijep fudbal,ali protiv Reala,odnosno Ronalda sinoć zaista nisu mogli.Ipak nije toliko lako ni zabiti na SB 2 gola tako da ...
You'll never walk alone.
- Nail for Real
- Kontakt:
Da nije bilo golmana mi bi dali 10 golovavolimliverpool je napisao/la:Fakat da nemate Ronalda,sinoć bi ste izgubili.Istina,ne zavisite baš od njega,ali ...
Ovako, Ronaldo jeste odigrao odlicno, dao 3 gola, upisao asistenciju, ali mi ne zavisimo od Ronalda. Tu je npr. Ozil koji je jucer odigrao maestralno, povezivao redove, zapocinjao akcije itd. Pitam li se ko li je pripremio one golove Ronaldu? Dakle, smijesno je reci da zavisimo od Ronalda i da nam je samo Ronaldo donio pobjedu.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ma Naile prestane se prepirati sa likom, on će reći da zavisimo ti ćeš reći da ne zavisimo, i tako do Nove godine. Zato budi pametan pa popusti. Ti, ja, i još bruka ljudi znamo da ne zavisimo od njega. Prije svega zavisimo od Xabia, Ozila, Carvalha, Casillasa, pa tek onda od Ronalda 
Evo i ne pravi se pametan [youtube][/youtube]T-MAC je napisao/la:to ti brojis ???Toxicity je napisao/la:Dragi katalončići, ne sjećam se da ste dolazili kad smo pokradeni protiv Seville (da nam date podršku), kad je bilo ako se dobro sjećam 13 grešaka protiv Real Madrida..
pa znas..
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Ronaldo Luis Nazario de Lima, nekadašnji brazilski nogometni genij kojeg je FIFA tri puta proglasila najboljim igračem svijeta, prati oporavak sunarodnjaka Kake, člana madridskoga Reala...
U svojoj trećoj utakmici nakon šest mjeseci duge pauze uzrokovane rehabilitacijom nakon operacije lijevoga koljena, Kaka, i sam najbolji na svijetu za 2007. godinu, zabio je gol u 4-2 pobjedi svoje momčadi protiv Villarreala. Nije on prošao nezamijećeno u očima napadača Corinthiansa koji je svoj Twitter-profil iskoristio da se osvrne na Kakino postignuće:
"Čestitke mome bratu. Napravio je novi korak. Sretan sam zbog tvojega gola i pobjede. Polako se vrati i budi ponovno najbolji na svijetu."
Na isti mu je način, kratko, no s primjetnom dozom poštovanja, Kaka odgovorio:
"Hvala fenomenu."
U svojoj trećoj utakmici nakon šest mjeseci duge pauze uzrokovane rehabilitacijom nakon operacije lijevoga koljena, Kaka, i sam najbolji na svijetu za 2007. godinu, zabio je gol u 4-2 pobjedi svoje momčadi protiv Villarreala. Nije on prošao nezamijećeno u očima napadača Corinthiansa koji je svoj Twitter-profil iskoristio da se osvrne na Kakino postignuće:
"Čestitke mome bratu. Napravio je novi korak. Sretan sam zbog tvojega gola i pobjede. Polako se vrati i budi ponovno najbolji na svijetu."
Na isti mu je način, kratko, no s primjetnom dozom poštovanja, Kaka odgovorio:
"Hvala fenomenu."
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- Los_Blanos2
- Kontakt:

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Koja zvijer, ali posle el clasica uvijek se tigar pretvori u mačića...Los_Blanos2 je napisao/la:
Jooj jesmo vas rasuli brate dragi... Utakmicu sam snimio sa neta, pa cu prodavati snimke trenerima da djeci kazu i pokazu ''ovako se igra fudbal''
Najbolji tim ikada - Barcelona fc
- Los_Blanos2
- Kontakt:
FIFA idealnih 11 za 2010
A ono sto je smijesno je da ni jednog iz tzv. najjace lige na svijet Engleske

FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Da nam je Dalglish menadžer od početka sezone,sad bi bili prvi.Nail for Real je napisao/la:Da nije bilo golmana mi bi dali 10 golovavolimliverpool je napisao/la:Fakat da nemate Ronalda,sinoć bi ste izgubili.Istina,ne zavisite baš od njega,ali ...
WITH RONALDO REAL M. TRUST!![]()
Ovako, Ronaldo jeste odigrao odlicno, dao 3 gola, upisao asistenciju, ali mi ne zavisimo od Ronalda. Tu je npr. Ozil koji je jucer odigrao maestralno, povezivao redove, zapocinjao akcije itd. Pitam li se ko li je pripremio one golove Ronaldu? Dakle, smijesno je reci da zavisimo od Ronalda i da nam je samo Ronaldo donio pobjedu.
@Anonimus
Nisam rekao da zavisite od Ronalda.Ali on svojom majstorijom u najvažnijim trenucima zabija,kakav treći gol,ono mogu samo velemajstori,onako iz okreta zabiti.Casillas je za mene najbolji golman svijeta,dok je Xabi jedan od boljih zadnjih veznih na svijetu i ima sjajan dugi pas.
You'll never walk alone.
Nisam znao da Puyol igra LBLos_Blanos2 je napisao/la:FIFA idealnih 11 za 2010A ono sto je smijesno je da ni jednog iz tzv. najjace lige na svijet Engleske
![]()
6 igrača Barçe i 2 Reala, što govori da najbolji igrači svijeta igraju u Primeri
Tu su još očekivano i 3 Interovca.
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
A pa zar stvarno nema bolji lijev bek od puyola koji je štoper inače? Nepotrebno mu izmišljaju poziciju da se i on nađe tu..Los_Blanos2 je napisao/la:FIFA idealnih 11 za 2010A ono sto je smijesno je da ni jednog iz tzv. najjace lige na svijet Engleske
![]()
Real Madrid
Real Madrid
e nije neg da najbolji igraci svijeta igraju u barci a ovo je manjina ostaloLeader je napisao/la:Nisam znao da Puyol igra LBLos_Blanos2 je napisao/la:FIFA idealnih 11 za 2010A ono sto je smijesno je da ni jednog iz tzv. najjace lige na svijet Engleske
![]()
![]()
6 igrača Barçe i 2 Reala, što govori da najbolji igrači svijeta igraju u Primeri![]()
Tu su još očekivano i 3 Interovca.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Pa igrao je Puyol u 2010 na poziciji lijevog beka jedan po fin period odradio na vrh.nivou
eto ko je bolji bio prosle godine jedan Evra koji je citavu sezonu zavio u crno na SP
Marcelo?? koji nije ni otisao na SP, vijerovatno je imao mijesta ali DUNGA..A sada jeste Marcelo dobar ali nije mogao da se nadje u postavi jer nije imao konstatno dobru godinu.Bale
odigrao 3 o 4 mijeseca ma da vijerovatno je on trebao da bude ispred Puyola
Vijerovatno i jeste najbolji igraci na svijetu, ali takodjer ovdje su igraci koji su imali najbolju 2010g, kontas
ovo je FIFA idealnih 11 za sezonu 2010.
Vijerovatno i jeste najbolji igraci na svijetu, ali takodjer ovdje su igraci koji su imali najbolju 2010g, kontas
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 10 jan 2011, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Jedan Evra mora uvijek imati mjesto tu.. PA mogli su i Capdevillu, koji vazda odigra fino za Španjolsku uLos_Blanos2 je napisao/la:Pa igrao je Puyol u 2010 na poziciji lijevog beka jedan po fin period odradio na vrh.nivoueto ko je bolji bio prosle godine jedan Evra koji je citavu sezonu zavio u crno na SP
Marcelo?? koji nije ni otisao na SP, jeste dobar sada...ali.Bale
odigrao 2,3 mijeseca ma da vijerovatno je on trebao da bude ispred Puyola
![]()
![]()
Vijerovatno i jeste najbolji igraci na svijetu, ali takodjer ovdje su igraci koji su imali najbolju 2010g, kontasovo je FIFA idealnih 11 za sezonu 2010.
Real Madrid
Real Madrid
@Toxicity
Sva trojica (Pique, Lucio i Puyol) su zasluženo u idealnih 11. Nepošteno bi bilo jednog od trojice izostaviti, a ne mogu se nešto sjetiti jednog LB koji je zaslužio biti u ovih idealnih 11.
@barca_87
To sam napisao iz poštovanja prema ovom topicu
Sva trojica (Pique, Lucio i Puyol) su zasluženo u idealnih 11. Nepošteno bi bilo jednog od trojice izostaviti, a ne mogu se nešto sjetiti jednog LB koji je zaslužio biti u ovih idealnih 11.
@barca_87
To sam napisao iz poštovanja prema ovom topicu
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
EPL-Fudbalski NBA.Los_Blanos2 je napisao/la:FIFA idealnih 11 za 2010A ono sto je smijesno je da ni jednog iz tzv. najjace lige na svijet Engleske
![]()
Upravu je paja bio kad je ovo napisao.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.