NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2020/2021
Malone, uzmi pištolj i upucaj se u sljepočnicu kada dođeš u stan, molim te 
nije mi ni trener jasan. vadi jokica na 1 do kraja 3. na +12 i posjed i vraca ga 8 do kraja tekme na -5! ovi bez njega napravili 17p za 5 minuta! i sta je trener time uspio? da ga odmori 5 minuta, a imao je pauzu izmedju cetvrtina, trebao je prelomiti utakmicu a ovo mi nikako nije jasno!
ako nista novi 3D jokica uz dosta losiji sut. i bar pogledah neki mec. ako mu sudije stalno ovako sude onda je to mnogo gore nego sam mislio. denver je bez njega potpuno izgubljena ekipa a i trener im je blaga katastrofa.
ako nista novi 3D jokica uz dosta losiji sut. i bar pogledah neki mec. ako mu sudije stalno ovako sude onda je to mnogo gore nego sam mislio. denver je bez njega potpuno izgubljena ekipa a i trener im je blaga katastrofa.
Zadnja izmjena: lucky13, dana/u 11 apr 2021, 23:22, ukupno mijenjano 2 puta.
Dugo nisam vidio vece samoubistvo od strane jednog trenera. Kakav lik
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ocigledno ne gledas puno Portland i njihovog trenerskog maga. Malone je za njega Phil Jackson.
@igrajlopte 🐦
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Puno se ke.nja po DEN.Ljudi prekidaju niz od 8 pobjeda. Mora negdje stati plus igraju bez 2.najboljeg igraca.
37-8 niz Bostona, lagano 
mislim slazem se ja da pati od tunnel visionabombaysaphire je napisao/la: ↑11 apr 2021, 23:12Michael Porter Jr. je neka verzija Clarksona .
Barton nekad zna i asistirati , ovaj samo koš vidi .
Igra 31 minutu , 0 asistencija . Prosjek ove sezone 1 asistencija . Ovakvom Denveru je on totalno nepotreban ,
ali da bude skorer je bukvalno sto se od njega trazi u ovoj ekipi, ima ko ce dijeliti asistencije
duplo veci problem je njegova odbrana
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Nesto kontam posto smo ovako razbili Denver jesmo mi sad uu Lal glavni favoriti za titulu
- BosniaBoston
- Kontakt:
Upalit ću Balon/Buffon mode i reći da jesmo
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ja yebote , to sam zaboravio .miki_92 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 23:21mislim slazem se ja da pati od tunnel visionabombaysaphire je napisao/la: ↑11 apr 2021, 23:12Michael Porter Jr. je neka verzija Clarksona .
Barton nekad zna i asistirati , ovaj samo koš vidi .
Igra 31 minutu , 0 asistencija . Prosjek ove sezone 1 asistencija . Ovakvom Denveru je on totalno nepotreban ,
ali da bude skorer je bukvalno sto se od njega trazi u ovoj ekipi, ima ko ce dijeliti asistencije
duplo veci problem je njegova odbrana
Fali Grant , ipak po meni Gordon nije taj kalibar .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Williams je isto dobar potencijal za jednog fantasticnog centra za buducnost. Decko kao da ima federe u nogama kad skace
Da Tatum bude na nivou kao zadnje dvije tekme mogli bi mnoge timove na istoku napatiti
- BosniaBoston
- Kontakt:
Williams je centar ala Deandre Jordan koji bi mogao biti dobra opcija ukoliko su oko njega 4 sposobna ofanzivca sto je u bostonu svakako slučajronaldo99 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 23:34Williams je isto dobar potencijal za jednog fantasticnog centra za buducnost. Decko kao da ima federe u nogama kad skace
Da Tatum bude na nivou kao zadnje dvije tekme mogli bi mnoge timove na istoku napatiti
#Punoljetstvo
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
"Bucksa se bojim malo,Clipersa nimalo, a Broooklyna - ko dorata svoga.
zviizzzzzzzzz
zviizzzzzzzzz
23
Kad pada Kurban Bajram? Ako je u toku playoffa mogao bi Kyrie propustit koju tekmu zbog odlaska na hadz.
Zion ozbiljno ide prema MVP.
Centar si a nisi zabio 40 Bostonu. #NotMyMVP
DeRozan
DeRozan
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Trenutno korisnika/ca: alemsa, TripleThreat i 8 gostiju.