Ja gledam laicki, nisam skolovan.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Danas laganih 0:1, uz pregrst sansi za Velez. Volim miris pobjeda izJutra 
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Nemas ti sta crtat, motivacija je drugacija pri kraju sezone opstanak je u pitanju, za neke je i evropa opstanak....dok je to sve bilo daleko u prvoj polusezoni...sad je tu za par sedmica....i bit ce jos kradja...zato je bitno sad biti dobar a ako nas sreca pomiluje ne treba je kleti nego zagrliti...i podrzat sve igrace, pa na prelaznom sta bude....Pantelija je napisao/la: ↑12 apr 2021, 06:48Pa fudbal da se gleda kako ga ti gledas, ne bi se moralo ici u skolu. Tebi je ok sto je krupa imala pred kraj 100% sansu da uzme bod? I sto je imala posjed na kosevu kao i mi i stvarala dolidne prilike? Ili siroki isto tako? Da te podsjetim da je jednom hodzic 40 cm od linije kako ne zna ni on izbio loptu da je igrac sirokog ne ubaci u prazan gol a drugi put jurilj imao otvoreno da suta sa 5 metara i zapetljao se.ajdohordas je napisao/la: ↑12 apr 2021, 00:26Jesu nas i namirisali, i Krupa i Siroki se kuci vratili bez datog gola a tri boda ostala kod nas. Nek nas svako tako namiriše sto se mene tice.![]()
Ja pricam o tome da te sad svako napada sa punim sastavom i kidise na tebe. Bilo je vremena kad su iste te ekipe izlazile sa drugom postavom na kosevu cuvajuci igrace za sljedece kolo. A ti ako to ne mozes da skontas jbg ja ne mogu da crtam nikome.
Tebi je ok? Naravno da mi je ok, ljudi se grcevito bore, i nama fali tog zara borbenosti, svaka ko zadnja, niko iz krize nije izaso tiki-takom nego borbom na terenu....zelim da svi imaju Hodzicev mentalitet kad je izblokiro zadnju loptu....da tako udjemo u mec zavrsili bi ga za po sata
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- NisamInSajder
- Kontakt:
Danas igrati pametno i cekati sanse...
Naravno da je Velezu itekako potrebna pobjeda zbog kikseva sa Radnikom i da ce ih vremenom sve vise pritiskati nervoza.
To je ono sto mi zapravo i zelimo...
Sretno momci danas i aBgda da sa danasnjom tekmom trasiramo put ka V V
Naravno da je Velezu itekako potrebna pobjeda zbog kikseva sa Radnikom i da ce ih vremenom sve vise pritiskati nervoza.
To je ono sto mi zapravo i zelimo...
Sretno momci danas i aBgda da sa danasnjom tekmom trasiramo put ka V V
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 12 apr 2021, 10:43, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ne sjecam se ni jedne utakmice kad smo poveli da je protivnik preokrenuo, derby jedino i to je 1-1 zavrsilo. Treba bit koncentrisan i zabit i to je 90% posla uradjeno.
- feniksptica
- Kontakt:
Ajde momci pred Ramazan rijesite to prvenstvo da se ne nerviram sledecih mjesec dana
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne igraju im neki igrači ali uradit će sve da pobjede jer im gori za europu. Moramo biti pametni večeras.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
AJMOOOOOOOO
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Ne vjerujem da ce Dudic bas zestoko krenuti od prve minute.
Cisto sumnjam, bar u prvom poluvremenu da ce dozvoliti bekovima da idu mnogo naprijed i da ce zadnja linija Veleža ipak biti blize svom golu.
Ako im nasa krila kontrama uspiju razvuci odbranu otvara se prostor za Mesanovica koji bi danas mogao odigrati važnu ulogu u kreiranju tekme
Cisto sumnjam, bar u prvom poluvremenu da ce dozvoliti bekovima da idu mnogo naprijed i da ce zadnja linija Veleža ipak biti blize svom golu.
Ako im nasa krila kontrama uspiju razvuci odbranu otvara se prostor za Mesanovica koji bi danas mogao odigrati važnu ulogu u kreiranju tekme
Stavi na lijevu stranu Mesu, u vrh napada Cmiljanica, iza njih Musted., imaj damu! Prije utakmice kazati fudbalerima da samo 3 boda dolaze u obzir. Tako da udju na teren. Samo pobjeda..
Bolja smo ekipa u svakom segmentu i treba ici na pobjedu! Velez mi je najdrazi klub ali neka sansu trazi na drugom mjestu. Treba iskoristiti nekvalitet konkurenata i zavrsiti ovo sto prije, te sklapati ekipu za evropu nadam se sa novim dresovima i sponzorom.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Sumnjam. Tipujem da ce opet biti 3-5-2, ali ovaj puta sa Tinom umjesto Pejovica.
PSPHM
- BordoSarajevo
- Kontakt:
I rođeni bi volili Mustedanagić da igra kao i Cmiljanić..

Ko li će danas otpast od stranaca, Cmiljanić, Adukor ili Velkoski...
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Doveli su ih u klub, ali nikada nisu dobili pravu sansu. Pejovic je i sam zaboravio kad je zadnji put odigrao kvalitetno, ali ga non stop gura. Pravi trener ce pokusati nesto novo kad se najmanje ocekuje.BordoSarajevo je napisao/la: ↑12 apr 2021, 11:29I rođeni bi volili Mustedanagić da igra kao i Cmiljanić..![]()
Ko li će danas otpast od stranaca, Cmiljanić, Adukor ili Velkoski...
Danas ovu utakmicu treba ozbiljno shvatiti, ne lupati o nekakvim rezultatima lako cemo ,krece serija teskih meceva ja mislim da treba dati i preko maksimuma za minimalnu pobjedu, sretno danas. 

- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Adukor, Pejovic, Djoka. Ajmoooo
Dobit cemo danas, suhva neka
Sretno nam. Bolji smo.

Sretno nam. Bolji smo.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Ma 4-2-3-1, uz tu tvoju izmjenu.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑12 apr 2021, 11:22Sumnjam. Tipujem da ce opet biti 3-5-2, ali ovaj puta sa Tinom umjesto Pejovica.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️