proFCB je napisao/la: ↑13 apr 2021, 09:35
Bayern111 je napisao/la: ↑13 apr 2021, 08:41
proFCB je napisao/la: ↑12 apr 2021, 23:00
Braco je obicna marioneta koja nije dorasla zadatku. Pocinjem sumnjati i u pregovore da je on zavrsavao transfere.
I dalje mi je u sjecanju amaterski pristup prema Hudson Odoi-u, gdje je jablanicki seljak pokazao sve svoje mane.
Sacekajmo utakmicu, bit ce sve puno jasnije.
Kakve su ovo riječi i komentari
Ti navijač,ti si nisi vidio navijača,ok na strani si Flicka,svaka čast ali ti sad odjednom sumnjaš u sve što je on ikada uradio,samim tim sumnjaš i u Hoenesa,Rumenigea,Herberta i cijeli klub jer su ga oni postavili
Ko si ti molim te,valjda bi trebao iznijeti činjenice,neki stav a ne pisati seljak iz Jablanice,seljak se mnogo više pokazuje ponašanjem nego mjestom gdje je rodjen
Ajde ti mi reci jesam li ja navijac ili nisam. Davno je proslo vrijeme kada sam se ja lozio na Bayern i bacao drrkicu na transfere poput Schlaudrafa i kompanije. Seljak iz Jablanice nije dorastao ovom poslu i to je jasno kao dan.
Trenutno mozda ima povjerenje uprave, ali i to ce se sigurno promijeniti.
Ovo nije licno moj stav, ovo ti je stav cijele Njemacke, svih navijaca Bayerna. Seljak iz Jablanice nije dorastao zadatku i tu je kraj.
Ne pricamo o utakmici, igraci su utakmicu odigrali savrseno, u 9 od 10 utakmica bi imali pozitivan rezultat uz onakvu igru. Na to dodas malo neserece da ti kljucni igraci ne igraju ili se povrijede i to je rezultat. Na kraju krajeva ne pobjedjuje uvijek bolji ili najbolji.
A tebi preporucujem pod hitno odrastanje i sagledavanje stvari iz jednog drugacijeg ugla.
Pa šta je problem onda šta tebi nevalja,ne razumijem,igrači su igrali odlično sve je super ali on je seljak iz Jablanice jer ti tako misliš,i uostalom misli eto kažeš cijela njemačka javnost,ona ista cijela njemačka javnost koja je nudila Bayern kada je dovodio Lewu jer kao slabi Dortmund,ona ista njemačka javnost koja kaže da svi bila liga zanimljivija da Bayern nije tako jak.
Kažeš više ne bacam drkicu na transfere poput Schlaudrafa,pa dobro takvih transfera osvanuo nema u Bayernu,a šta ti želiš da na klupi imamo Kejna kao zamjenu Lewis,a Ramosa kao zamjenu neznam ako s ekojim slučajem povrijedi Alaba,sada ti pogledaj situaciju da ti veći dio sezone na klupi sjedi Hernandez od 80 miliona,i to je ogroman problem,za klub u mnogo čemu od toga što ima veliku platu,što po olako rate nezadovoljstvo,pa zamisli sada takvu cijelu klupu sastavljenu od zvijezda za par godina čitali bi kako je i Bayern u dugu kao Barca,pametno poslovanje je uvijek bilo u Bayernu.
Što se tiče odrastanja ja sam odrastao uz Bayern i gledao Bayern i volio kada su nam igrali Ottl,na dm Lell bio desni bek pa najdraži napadač mi je Ellber kralj,ali to nije poenta,poenta je vrijedjanje jednog čovjeka kluba kojeg su doveli drugi učili ga poslovanju kao što sada uče Kahna,prave zaostavštini u Bayernu,i sigurnost za buduće godine,misliš da Bayern ne osjeti koronu,da nemamo minusa ogromnih.
Šta ti toliko kritikuješ molim te,samo mi objasni šta je razlog tvojih takvih riječi i kritika,šta tebi toliko smeta,šta misliš da je tolika greška,pa je kako kažeš toliki seljak i neznalica,u biti svaki transfer po tebi koji je napravio ti zapravo misliš nije sam već su drugi ali greške su njegove tu niko drugi nije se pitao ništa jeli tako