FK "Sloboda" vs. FK "Tuzla City"
Re: FK "Sloboda" vs. FK "Tuzla City"
Slaba posjeta danas od strane glogove,gosti okupirali tribinu brdo 
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
- Kontakt:
Tuzla City / Sloga Simin Han
Eto nek smo imali vidit sta od ekipe koja ganja europu,koju bandic mora pogurat da bi dobili slabasnu slobodu sa kreca.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Dok se ne popravi sudjenje i lopovluci nema napretka.
Povlačenje počelo izvan 16 ovo ne moze biti penal ni u snu.
Povlačenje počelo izvan 16 ovo ne moze biti penal ni u snu.
-
- Kontakt:
sto vrijedjas tako a na prvi post pa u rebraPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑12 apr 2021, 10:47Dugo vremena pratim i citam ovaj forum, ali tek nakon jučerašnje utakmice sam odlucio da se prijavim i uključim. Ovo sto rade krezubi "navijaci" Slobode i njihove uvrede je preslo svaku mjeru.
I nekoj fuziji o kojoj se i gradu prica moze se raspravljati ali prvi uslov i uslov svih uslova je da se ukine komunisticka petokraka "kluba X" (oni koji prate našu ligu znaju ko je klub X i zasto)
Sve dok klub nema jasnu strukturu desavat ce se ovo sto im se desava. Svi se sjećamo onog lika koji kaze Azmiru: ja bolan dajem 4 marke za kartu, ti od mene živiš. Ono skupilo jada par maraka za bambucu i ulaznicu i ono bi odlucivalo vođenju kluba.
Drugo ništa ne bi mi kao TC dobili tom fuzijom. Klub X niti ima neki trofej, niti svoj stadion niti bilo sta vrijedno uložiti. To udruženje građana na teretu gradskog budzeta ima ista prava kao i udruženje građana za prava zivotinja i sl.
Trece, mozda ne bi bilo lose da otvorimo novu temu gdje ce neko balja, tc ili neko od vas biti interni moderator. Ovako nam upadaju na temu i vrijeđaju a nema ko da ih sankcionise.
Lp svim ljubiteljima fudbala. Lijepo je biti navijač TC zadnjih godina.

drugo, petokraka se nikad nece skinut, tu je gdje je i prati klub kroz citavo postojanje, ti slobodno stavljas sta hoces i gdje hoces, to su stvari koje ti ne razumijes, ponos, obraz, i istorija nemaju cijenu. vidis ni ovo ne razumijes.
trece nema fuzije, samo sloboda.
cetvrto, mi imamo stadion, Tusanj, slobodno ulazi gdje god hoces niko ti/vam ne brani.
i peto, ovo za zube je smjeurija teska i otice u vrijedjanje sto mi fakat nije cilj. i mislim da je potrebno spustit loptu na zemlju sa ovim uvredama. nema potrebe. svako navija za svoje i tu je sve jasno.
krezubi navijaci:Sariel1987 je napisao/la: ↑12 apr 2021, 12:33sto vrijedjas tako a na prvi post pa u rebraPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑12 apr 2021, 10:47Dugo vremena pratim i citam ovaj forum, ali tek nakon jučerašnje utakmice sam odlucio da se prijavim i uključim. Ovo sto rade krezubi "navijaci" Slobode i njihove uvrede je preslo svaku mjeru.
I nekoj fuziji o kojoj se i gradu prica moze se raspravljati ali prvi uslov i uslov svih uslova je da se ukine komunisticka petokraka "kluba X" (oni koji prate našu ligu znaju ko je klub X i zasto)
Sve dok klub nema jasnu strukturu desavat ce se ovo sto im se desava. Svi se sjećamo onog lika koji kaze Azmiru: ja bolan dajem 4 marke za kartu, ti od mene živiš. Ono skupilo jada par maraka za bambucu i ulaznicu i ono bi odlucivalo vođenju kluba.
Drugo ništa ne bi mi kao TC dobili tom fuzijom. Klub X niti ima neki trofej, niti svoj stadion niti bilo sta vrijedno uložiti. To udruženje građana na teretu gradskog budzeta ima ista prava kao i udruženje građana za prava zivotinja i sl.
Trece, mozda ne bi bilo lose da otvorimo novu temu gdje ce neko balja, tc ili neko od vas biti interni moderator. Ovako nam upadaju na temu i vrijeđaju a nema ko da ih sankcionise.
Lp svim ljubiteljima fudbala. Lijepo je biti navijač TC zadnjih godina.![]()
drugo, petokraka se nikad nece skinut, tu je gdje je i prati klub kroz citavo postojanje, ti slobodno stavljas sta hoces i gdje hoces, to su stvari koje ti ne razumijes, ponos, obraz, i istorija nemaju cijenu. vidis ni ovo ne razumijes.
cetvrto, mi imamo stadion, Tusanj, slobodno ulazi gdje god hoces niko ti/vam ne brani.
i peto, ovo za zube je smjeurija teska i otice u vrijedjanje sto mi fakat nije cilj. i mislim da je potrebno spustit loptu na zemlju sa ovim uvredama. nema potrebe. svako navija za svoje i tu je sve jasno.
Hajde Ooozire ne znaju,ne znaju..Seljacine s brdaMMA075 je napisao/la: ↑12 apr 2021, 15:18krezubi navijaci:Sariel1987 je napisao/la: ↑12 apr 2021, 12:33sto vrijedjas tako a na prvi post pa u rebraPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑12 apr 2021, 10:47Dugo vremena pratim i citam ovaj forum, ali tek nakon jučerašnje utakmice sam odlucio da se prijavim i uključim. Ovo sto rade krezubi "navijaci" Slobode i njihove uvrede je preslo svaku mjeru.
Lp svim ljubiteljima fudbala. Lijepo je biti navijač TC zadnjih godina.![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ozireeee 
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
-
- Kontakt:
Kao ljubitelj fudbala često sam pogledao utakmice pa eto i Slobode. Onako neutralno. Da ne bi isao na D da slušam goste, stanem na A. Tu je najbliže. I vjerujte toliko je ovih sa bambucom koji pola akcije psuju protivniku, a od pola svojima. Ne biraju riječi i rod. A kad saberes više očiju nego zuba.
De nam kazi hadzija,kakvo je stanje na Barama bilo ,kad jw Sloga ulazila,jel bilo kevser novina,hurmi,lijepih rijeci ?Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑12 apr 2021, 18:21Kao ljubitelj fudbala često sam pogledao utakmice pa eto i Slobode. Onako neutralno. Da ne bi isao na D da slušam goste, stanem na A. Tu je najbliže. I vjerujte toliko je ovih sa bambucom koji pola akcije psuju protivniku, a od pola svojima. Ne biraju riječi i rod. A kad saberes više očiju nego zuba.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Da ponovim svoj post od prije 2 godine.
Bezze vam je prica.
tuzlanska Sloboda
-
- Kontakt:
Ne mogu odgovorno tvrditi za svakog pojedinačnom navijača, ali vecina je klub podrzavala aplauzom i ponekom pjesmom.HPCompaq je napisao/la: ↑12 apr 2021, 18:43De nam kazi hadzija,kakvo je stanje na Barama bilo ,kad jw Sloga ulazila,jel bilo kevser novina,hurmi,lijepih rijeci ?Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑12 apr 2021, 18:21Kao ljubitelj fudbala često sam pogledao utakmice pa eto i Slobode. Onako neutralno. Da ne bi isao na D da slušam goste, stanem na A. Tu je najbliže. I vjerujte toliko je ovih sa bambucom koji pola akcije psuju protivniku, a od pola svojima. Ne biraju riječi i rod. A kad saberes više očiju nego zuba.
Mislim da se tako i navija za klub. Aplauz, pjesma, podrška, kipovina članske, kupovina u fan shopu itd itd. A ne psovati svojim igracima, paliti baklje pa ti kazne klub koji onda moli za budzetske pare da plati kazne ili ispadanje. Da kad se objave on line donacije kupi se 17 karata ukupno itd itd a preko tastature reklo bi se da ih je milionima.
Tako je i na B, C, D tribini, isto je tako na Marakani Partizanovom stadionu, na Poljudu, Maksimiru, na Rijeci, Osijeku, Ljubljani, Cairu, Kosevu, Grbavici, Mostaru, San Siru, Bernabeu, svugdje na svijetu gdje se igra fudbal i od kada se igra fudbal, ako ti to smeta trebao bi promijeniti sport i biti ljubitelj tenisa a i tamo se psuje i gledaoci i teniseri. Vidi se da si od skora postao "ljubitelj" fudbala, necu reci od kada je tvoj omiljeni klub poceo igrati na Tusnju jer nisam siguran bas ali tu je negdje, ali sam siguran da si od skora prvi put bio na nekom fudbalskom stadionu. Vjerujem da je to bio veliki sok za tebe a za tvoj info da te uputim A tribina je kultna i poznata tribina jos kada je bila liga ex YU....svi navijaci i "ljubitelji" fudbala sa prostora bivse YU upoznati su sa tom tribinom, bio je cak ima i sajt "A tribina"Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑12 apr 2021, 18:21Kao ljubitelj fudbala često sam pogledao utakmice pa eto i Slobode. Onako neutralno. Da ne bi isao na D da slušam goste, stanem na A. Tu je najbliže. I vjerujte toliko je ovih sa bambucom koji pola akcije psuju protivniku, a od pola svojima. Ne biraju riječi i rod. A kad saberes više očiju nego zuba.
http://a-tribinafkslobodatuzla.****/ ....da te malo uputim jer vidim da si novi u gradu
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Ako vam je ta kulturna mogu misliti kakve su vam tek ostale.Skver je napisao/la: ↑12 apr 2021, 19:26Tako je i na B, C, D tribini, isto je tako na Marakani Partizanovom stadionu, na Poljudu, Maksimiru, na Rijeci, Osijeku, Ljubljani, Cairu, Kosevu, Grbavici, Mostaru, San Siru, Bernabeu, svugdje na svijetu gdje se igra fudbal i od kada se igra fudbal, ako ti to smeta trebao bi promijeniti sport i biti ljubitelj tenisa a i tamo se psuje i gledaoci i teniseri. Vidi se da si od skora postao "ljubitelj" fudbala, necu reci od kada je tvoj omiljeni klub poceo igrati na Tusnju jer nisam siguran bas ali tu je negdje, ali sam siguran da si od skora prvi put bio na nekom fudbalskom stadionu. Vjerujem da je to bio veliki sok za tebe a za tvoj info da te uputim A tribina je kultna i poznata tribina jos kada je bila liga ex YU....svi navijaci i "ljubitelji" fudbala sa prostora bivse YU upoznati su sa tom tribinom, bio je cak ima i sajt "A tribina"Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑12 apr 2021, 18:21Kao ljubitelj fudbala često sam pogledao utakmice pa eto i Slobode. Onako neutralno. Da ne bi isao na D da slušam goste, stanem na A. Tu je najbliže. I vjerujte toliko je ovih sa bambucom koji pola akcije psuju protivniku, a od pola svojima. Ne biraju riječi i rod. A kad saberes više očiju nego zuba.
http://****/ ....da te malo uputim jer vidim da si novi u gradu
Bio sam na vise europskih stadiona i vaznijih utakmica u okviru europskih takmičenja. Ali to nije poenta. A za ove stadione koje si nabrojao sigurno si koristio google, jer očigledno nisi bio na njima čim tako govoriš.
E moj ponosni podrinjac sta da ti napisem kad ne znas sta je pojam kultna......za tebe je to rijec kulturnaPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑12 apr 2021, 19:32Ako vam je ta kulturna mogu misliti kakve su vam tek ostale.Skver je napisao/la: ↑12 apr 2021, 19:26Tako je i na B, C, D tribini, isto je tako na Marakani Partizanovom stadionu, na Poljudu, Maksimiru, na Rijeci, Osijeku, Ljubljani, Cairu, Kosevu, Grbavici, Mostaru, San Siru, Bernabeu, svugdje na svijetu gdje se igra fudbal i od kada se igra fudbal, ako ti to smeta trebao bi promijeniti sport i biti ljubitelj tenisa a i tamo se psuje i gledaoci i teniseri. Vidi se da si od skora postao "ljubitelj" fudbala, necu reci od kada je tvoj omiljeni klub poceo igrati na Tusnju jer nisam siguran bas ali tu je negdje, ali sam siguran da si od skora prvi put bio na nekom fudbalskom stadionu. Vjerujem da je to bio veliki sok za tebe a za tvoj info da te uputim A tribina je kultna i poznata tribina jos kada je bila liga ex YU....svi navijaci i "ljubitelji" fudbala sa prostora bivse YU upoznati su sa tom tribinom, bio je cak ima i sajt "A tribina"Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑12 apr 2021, 18:21Kao ljubitelj fudbala često sam pogledao utakmice pa eto i Slobode. Onako neutralno. Da ne bi isao na D da slušam goste, stanem na A. Tu je najbliže. I vjerujte toliko je ovih sa bambucom koji pola akcije psuju protivniku, a od pola svojima. Ne biraju riječi i rod. A kad saberes više očiju nego zuba.
Bio sam na vise europskih stadiona i vaznijih utakmica u okviru europskih takmičenja. Ali to nije poenta. A za ove stadione koje si nabrojao sigurno si koristio google, jer očigledno nisi bio na njima čim tako govoriš.

🔴⚫️
-
- Kontakt:
A da, u brzini sam procitao. Vidim sad da piše kultna. Tim je sramota jos veća, alo gradite kult oko onih "navijača " tu vam i leži odgovor gdje ste danas i zbog čega ste tu.Skver je napisao/la: ↑12 apr 2021, 19:38E moj ponosni podrinjac sta da ti napisem kad ne znas sta je pojam kultna......za tebe je to rijec kulturnaPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑12 apr 2021, 19:32Ako vam je ta kulturna mogu misliti kakve su vam tek ostale.Skver je napisao/la: ↑12 apr 2021, 19:26
Tako je i na B, C, D tribini, isto je tako na Marakani Partizanovom stadionu, na Poljudu, Maksimiru, na Rijeci, Osijeku, Ljubljani, Cairu, Kosevu, Grbavici, Mostaru, San Siru, Bernabeu, svugdje na svijetu gdje se igra fudbal i od kada se igra fudbal, ako ti to smeta trebao bi promijeniti sport i biti ljubitelj tenisa a i tamo se psuje i gledaoci i teniseri. Vidi se da si od skora postao "ljubitelj" fudbala, necu reci od kada je tvoj omiljeni klub poceo igrati na Tusnju jer nisam siguran bas ali tu je negdje, ali sam siguran da si od skora prvi put bio na nekom fudbalskom stadionu. Vjerujem da je to bio veliki sok za tebe a za tvoj info da te uputim A tribina je kultna i poznata tribina jos kada je bila liga ex YU....svi navijaci i "ljubitelji" fudbala sa prostora bivse YU upoznati su sa tom tribinom, bio je cak ima i sajt "A tribina"
Bio sam na vise europskih stadiona i vaznijih utakmica u okviru europskih takmičenja. Ali to nije poenta. A za ove stadione koje si nabrojao sigurno si koristio google, jer očigledno nisi bio na njima čim tako govoriš.![]()
Nek si ti meni ziv i zdrav......drugi put otidji na C tribinu.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑12 apr 2021, 19:44
A da, u brzini sam procitao. Vidim sad da piše kultna. Tim je sramota jos veća, alo gradite kult oko onih "navijača " tu vam i leži odgovor gdje ste danas i zbog čega ste tu.
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Hvala, također. Ništa lično vjeruj.Skver je napisao/la: ↑12 apr 2021, 19:50Nek si ti meni ziv i zdrav......drugi put otidji na C tribinu.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑12 apr 2021, 19:44
A da, u brzini sam procitao. Vidim sad da piše kultna. Tim je sramota jos veća, alo gradite kult oko onih "navijača " tu vam i leži odgovor gdje ste danas i zbog čega ste tu.
Nemam problem s tim da odem i na utakmicu Slobode, ali onako bez ikakvih emocija. Možda i poslušam prijedlog pa produžim do C.
Ma ovaj podrinjac je ona budaletina sto stavlja serbezovskog i od husrefa pravi ajatolaha...ovo mu je 17 profil.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !