Ako danas pobjedimo, ni remi sa Borcem nece biti loš.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sretno momcim danas

- feniksptica
- Kontakt:
Igranka oko sudija Sa-Borac, svi mole Boga da ne sude
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sarajevo ljubavi moja.
- ElCartel11
- Kontakt:
3-5-2 formacija je za nas trenutni kadar najbolja.
Susica bi stavio u sredinu kao nekog jokera, a oko njega trkace i razbijace. Njegova zadaca bi bila, da poveže redove i upuciva lopte u prostor prema krilima i napadacima. Boljeg pas igraca u ekipi nemamo, da je zna podvaliti.
Susica bi stavio u sredinu kao nekog jokera, a oko njega trkace i razbijace. Njegova zadaca bi bila, da poveže redove i upuciva lopte u prostor prema krilima i napadacima. Boljeg pas igraca u ekipi nemamo, da je zna podvaliti.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Dobit danas i za vikend ovjeriti titulu protiv borca
- ElCartel11
- Kontakt:
Poznavajuci nas zaredacemo 2 remija

a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Kad vidim da pored njega prolazi protivnicki igrac on odpuhuje i zalizuj kosu ubio bih se.Pa daj malo energije zapni i Maradona je trcao ko navijen.Ali eto nek nas demantuje sviju vakat jeskoroalen je napisao/la: ↑12 apr 2021, 16:11Zaboli mene qrac kao navijača može l' ga neko čuvat ili ne, on ničim ne doprinosi rezultatima ekipe. Statistički više pobjeda imamo kad Sušić nije u prvoj postavi. To što on zna zaključat loptu i rolat je po sredini, nek prosipa u Kaknju il Tuzli. Odigrao dvije dobre utakmice od dolaska u klub, premalo vala da se prezivaš Nazario da Lima, a ne Sušić.
Pa hajdeeeeee viseeeeee

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- NisamInSajder
- Kontakt:
Realno ne zanima me njihov rezultat u ligi, nit kad pobjede nit kad izgube. Dva su razloga: prvi je jer ovi juniori kod nas nisu juniori, vec su kadeti, znaci igraju za generaciju vise, tako da jako tesko je ocekivat rezultat od njih. A drugi je onaj generalni, da je u omladinskom pogonu, prvi zadatak pravljenje igraca, a drugi rezultat.
Sto se tice tjeranja tog Uscuplica i ostalih, meni je to uvijek smjesno. Prvo sto je Dzeno dobar trener, donio je Kup i ligu i to mu nikad niko ne moze oduzeti. Sad na stranu njegovo neko ponasanje van terena i van kluba. A i da Dzeno ne valja valjda bi ga do sada neko smijeno, a evo od kada je akademija oformljena on je prisutan tu i po tome mozes vidjeti da nesto vrijedi.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Kovačević, Oremuš, Miličević, Dupovac, Pidro; Pejović, Adukor; Milanović, Fanimo; Mešanović, Handžić.
Bogdanovic Dario, Zeljković, Chesmedjiev, Ovčina; Hasanović, Radovac, Vehabović; Anđušić, Brandao, Georgijević
Bogdanovic Dario, Zeljković, Chesmedjiev, Ovčina; Hasanović, Radovac, Vehabović; Anđušić, Brandao, Georgijević
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 12 apr 2021, 16:57, ukupno mijenjano 2 puta.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Nema Borisa opet na klupi 

Amin, niko sretniji od mene. Na avatar bih ga stavio. Al daBogda šćeri da te aga uzme...Feridaga je napisao/la: ↑12 apr 2021, 16:47Kad vidim da pored njega prolazi protivnicki igrac on odpuhuje i zalizuj kosu ubio bih se.Pa daj malo energije zapni i Maradona je trcao ko navijen.Ali eto nek nas demantuje sviju vakat jeskoroalen je napisao/la: ↑12 apr 2021, 16:11Zaboli mene qrac kao navijača može l' ga neko čuvat ili ne, on ničim ne doprinosi rezultatima ekipe. Statistički više pobjeda imamo kad Sušić nije u prvoj postavi. To što on zna zaključat loptu i rolat je po sredini, nek prosipa u Kaknju il Tuzli. Odigrao dvije dobre utakmice od dolaska u klub, premalo vala da se prezivaš Nazario da Lima, a ne Sušić.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- ElCartel11
- Kontakt:
Na sta li ce ovo liciti 4-4-2?
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Kovačević; Oremuš, Miličević, Dupovac, Pidro; Pejović, Adukor; Milanović, Fanimo; Mešanović, Handžić.
Nadam se da Vinko zna sta radi
Nadam se da Vinko zna sta radi
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Bravo vinko
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ma standardno 4231. Mesanovic na 10tci i to je to. Djokanovica odmara

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Dao si vec nekom iz Veleza crveni karton.Fali ti jedan

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ElCartel11
- Kontakt:
Ne znam sta vidi u Pejovicu stvarno.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,