ipak ga nema ni na klupiNisamInSajder je napisao/la: ↑12 apr 2021, 16:55Ma standardno 4231. Mesanovic na 10tci i to je to. Djokanovica odmara, Pejovic u startnoj
![]()
Kanurić, Bešić, Hebibović, Mustedanagić, Velkoski, Ramić, Dervišagić, Jukić, Sušić.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ipak ga nema ni na klupiNisamInSajder je napisao/la: ↑12 apr 2021, 16:55Ma standardno 4231. Mesanovic na 10tci i to je to. Djokanovica odmara, Pejovic u startnoj
![]()
Mozda si zaboravio da je Djokanovic u Tuzli zamjenjen zbog povrede,vjerovatno zbog iste nije spreman za 90 minNisamInSajder je napisao/la: ↑12 apr 2021, 16:55Ma standardno 4231. Mesanovic na 10tci i to je to. Djokanovica odmara, Pejovic u startnoj
![]()
Georgijević mu fali
Nije mozda, nego jesammiky_hz je napisao/la: ↑12 apr 2021, 16:57Mozda si zaboravio da je Djokanovic u Tuzli zamjenjen zbog povrede,vjerovatno zbog iste nije spreman za 90 minNisamInSajder je napisao/la: ↑12 apr 2021, 16:55Ma standardno 4231. Mesanovic na 10tci i to je to. Djokanovica odmara, Pejovic u startnoj
![]()
Moram priznati da mi je zao sto je papire dobio,nekako mi je tad ono lakse bilo svariti da nema pravo nastupa i to je to.Ovako tu je kao "pojacanje" nemoze na klupu dobaciti,neide.
Ma to sto je stranac je veliki minus, nije to do igrackih kvaliteta. Pokazao je da zna i da hoce u ono malo minutica sto je skupio. Imamo vec u sastavu 5 stranaca, 3 igraju dobro i nema zamjena na njihovoj poziciji, a dvojica se guraju u sastav, Pejovicu u prvih 11, a Velkoski kao kapiten, a i on moze pomoci ekipi u toku utakmice.
Šta je ba pokazo?NisamInSajder je napisao/la: ↑12 apr 2021, 17:04Ma to sto je stranac je veliki minus, nije to do igrackih kvaliteta. Pokazao je da zna i da hoce u ono malo minutica sto je skupio. Imamo vec u sastavu 5 stranaca, 3 igraju dobro i nema zamjena na njihovoj poziciji, a dvojica se guraju u sastav, Pejovicu u prvih 11, a Velkoski kao kapiten, a i on moze pomoci ekipi u toku utakmice.
Lik od 10 dodavanja, 7 zavrsi u nogama protivnika, a to su obicno pasovi od 5 do 10 m udaljenosti. Samo pratiNisamInSajder je napisao/la: ↑12 apr 2021, 17:06Eh, znaci i ovu ce utakmicu biti "Peja ne radis sto sam ti rekao" i Danimirovo deranje "Peeeeejaaaa" nakon njegove njegove 3 greske zaredom, a na forumu psovanje.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.