NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

sandiegochargers
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la sandiegochargers » 10 jan 2011, 11:45

ovim razvojem situacije mislim da je najsretniji salty. bearsi ce imati laganu (mada tako ne mora biti) utakmicu protiv seahawksa i sigurno pomaze sto je i vick sad van playoffa.
evo da predvidim finale konferencija:
patriots-steelers
bears-falcons

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 10 jan 2011, 13:26

Taktičar je napisao/la:Pro Bowl CB Asomugha iz Oaklanda je na kraju sezone free agent. Izuzetno dobar igrac. Koji klub mu je naredna stanica?
Koji ce iskrcati gomilu dolara. Trazit ce 12-13 miliona po sezoni.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 10 jan 2011, 13:44

According to STATS LLC, Asomugha was targeted on just 33 pass attempts this season. He allowed 13 completions for 205 yards and no touchdowns, burnishing his reputation as a shutdown cornerback.
:shock:
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 10 jan 2011, 16:41

@marseille.... Haj prvo nauci pisat, pa onda pisi postove, odlucila je jedna lopta, koju Tamme nije uhvatio, da smo bili kompletni prosli bi 100%, Tamme nije mogao mjenjati Clarka, Clark bi ono uhvatio 100%, da smo imali Collia imali bi sirinu, mogao bi se mjenjati sa Wayneom protiv Revisa, Bob Sanders, jedan od najboljih safetya u NFLu i jos neki igraci iz odbrane, puno ste srece imali zbog nasih povreda... Pa bolan vi ste imali 0 poena na poluvremenu protiv jedne od najgorih odbrana u NFLu, ali 0. Nemate QB, pa bolje vam je da niste prosli, sad ce Patsi budale napravit od vas, sjeti se 45:3 :lol: Pa vi ste shootoutovani protiv GB-a, kako ce shootoutovana ekipa do SB-a :lol: Nista, prosle godine smo mi vas izbacili, vi nas ove, radujem se sljedecim susretima, nadam se da ce South divizija ici na East i da cete zadrzati ovaj tim :mrgreen:

ps: Za fekalije, to nisam ja smislio nego @-Paja, pa sam ga kopiro malo :mrgreen:
marseille_unique je napisao/la:P.S ugusise se coltsi u fekalijama :mrgreen:
Dobra ti ova :mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 10 jan 2011, 18:17

Tabela nakon wc runde:

1. Takticar 29b
2. the_packer 8b
3. SaltCityAttack 7b (manje fula u regular season)
4. EdinTM87 7b (vise fula u regular season)
5. Slatinash_7 6b
7. Ted Mosby 0b (bas covjek nije imao srece, blizu je bio pogadjanja cetvrtina, al jbg)

Takticar i ja pogodili 3. cetvrtinu Colts-Jets
Salty pogodio 1. cetvrtinu NO-Seahawks

Nesto mi se cini da imamo pobjednika :mrgreen:

Takticar ubo konacan rezultat Colts-Jets, svaka cast...
Zadnja izmjena: EdinTM87, dana/u 10 jan 2011, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 10 jan 2011, 18:27

EdinTM87 je napisao/la:Tabela nakon wc runde:

1. Takticar 9b
2. the_packer 8b
5. Slatinash_7 6b
7. Ted Mosby 0b (bas covjek nije imao srece, blizu je bio pogadjanja cetvrtina, al jbg)

Ja sam pogodio konačni rezultat tekme Colts-Jets. Zar to ne daje 20 poena? ;)
"Float like a butterfly, sting like a bee"

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 10 jan 2011, 18:34

Taktičar je napisao/la:
EdinTM87 je napisao/la:Tabela nakon wc runde:

1. Takticar 9b
2. the_packer 8b
5. Slatinash_7 6b

Ja sam pogodio konačni rezultat tekme Colts-Jets. Zar to ne daje 20 poena? ;)
:shock: Takticar dominira ! Bravo, nisam vidio, jbg.. Odmah ispravljam :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 jan 2011, 20:48

Taktičar je napisao/la:Pro Bowl CB Asomugha iz Oaklanda je na kraju sezone free agent. Izuzetno dobar igrac. Koji klub mu je naredna stanica?

Chicago :)....nama se secondary los skroz, a Tilman je u godinama, tako da bi trebalo razmisljati da se on dovede u Chicago i pomogucnosti jedan kvalitetan FS i ako Harris je odigrao odlinu ovu sezonu uzeo je 6-7 lopti i sto najvaznije onu protiv Jetsa :)... kako je lik sa pola terena vratio se tamo da pomogne i uze loptu :)...inace smo mogli proci kao i protiv Patriotsa, kada su 3 sekunde prije kraja poluvremena postigli onaj TD...na isti nacin se i tad desilo, jer reciver je vec prosao i loptu da je uhvatio sigurno bi bio TD
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 jan 2011, 20:56

sandiegochargers je napisao/la:ovim razvojem situacije mislim da je najsretniji salty. bearsi ce imati laganu (mada tako ne mora biti) utakmicu protiv seahawksa i sigurno pomaze sto je i vick sad van playoffa.
evo da predvidim finale konferencija:
patriots-steelers
bears-falcons

ma jesam sretan naravno :)..dobili smo objektivno najlakseg protivnika i ako to ne mora da znaci, to smo vidjeli sta su uradili ovi protiv NO....vazno je da mi imamo igrace koji su zeljni i koji zele prije okoncanja svoje karijere uzeti super bowll...Urlacher,Briggs prije svega :)...nadam se jos samo da ce Packersi uzeti Atlantu i onda da bude veliko finale NFC..
Ako odemo u super bowll, ja cu otici u Dallas dole kod rodjaka :)....mislim necu biti na utakmici, jer tu su ulaznice zara , ali cu biti tu oko stadiona malo da osjetim kako to izgleda :)...ko zna ako naleti se na povoljnu ulaznic zasto ne i otici na nju :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 10 jan 2011, 22:10

SaltCityAttack je napisao/la:

Chicago :)....nama se secondary los skroz, a Tilman je u godinama, tako da bi trebalo razmisljati da se on dovede u Chicago i pomogucnosti jedan kvalitetan FS i ako Harris je odigrao odlinu ovu sezonu uzeo je 6-7 lopti i sto najvaznije onu protiv Jetsa :)... kako je lik sa pola terena vratio se tamo da pomogne i uze loptu :)...inace smo mogli proci kao i protiv Patriotsa, kada su 3 sekunde prije kraja poluvremena postigli onaj TD...na isti nacin se i tad desilo, jer reciver je vec prosao i loptu da je uhvatio sigurno bi bio TD
Asomugha će bez imalo sumnje poboljšati svaku odbranu. Čovjek je čini mi se već 4. puta izabran za Pro Bowl i to iz Raidersa koji su osim ove sezone u zadnjih nekoliko godina bili prilično loši. To pokazuje njegovu vrijednost. A tu su naravno i statistike. Randy_moss je u jednom od ranijih postova naveo nešto od toga. Da je u boljem timu imo bi reputaciju poput Samuela ili Revisa. Ali izgleda da je i došlo to vrijeme kada će preći u bolji klub i dobiti više pažnje.
Gdje će otići ovisi i o tome hoće li se po novom ugovoru između lige i unije igrača ponovo uvesti salary cap, koji kao što smo to ranije ustvrdili nije bio na snazi ove sezone. Ako salary capa ne bude onda ga Bearsi sigurno mogu dovesti. On će tražiti ogromnu platu, ali Bearsi to mogu priuštiti. Ako se vrati salary cap onda je to skroz druga priča sa skroz drugim ograničenjima i mogćnostima.
Bez obzira na okvire Asomugha će biti jedno od najzvučnijih imena igračkom marketu po završetku ove sezone.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 10 jan 2011, 22:16

EdinTM87 je napisao/la:@marseille.... Haj prvo nauci pisat, pa onda pisi postove, odlucila je jedna lopta, koju Tamme nije uhvatio, da smo bili kompletni prosli bi 100%, Tamme nije mogao mjenjati Clarka, Clark bi ono uhvatio 100%, da smo imali Collia imali bi sirinu, mogao bi se mjenjati sa Wayneom protiv Revisa, Bob Sanders, jedan od najboljih safetya u NFLu i jos neki igraci iz odbrane, puno ste srece imali zbog nasih povreda... Pa bolan vi ste imali 0 poena na poluvremenu protiv jedne od najgorih odbrana u NFLu, ali 0. Nemate QB, pa bolje vam je da niste prosli, sad ce Patsi budale napravit od vas, sjeti se 45:3 :lol: Pa vi ste shootoutovani protiv GB-a, kako ce shootoutovana ekipa do SB-a :lol: Nista, prosle godine smo mi vas izbacili, vi nas ove, radujem se sljedecim susretima, nadam se da ce South divizija ici na East i da cete zadrzati ovaj tim :mrgreen:

ps: Za fekalije, to nisam ja smislio nego @-Paja, pa sam ga kopiro malo :mrgreen:
marseille_unique je napisao/la:P.S ugusise se coltsi u fekalijama :mrgreen:
Dobra ti ova :mrgreen:

jedan pojen ali dovoljan a ti bolje malo uzmi odmora sa ove teme ja da sam na tvom mjestu pokrio bih se po usima i sutio jer toliko si nesto glumio da ce ovo ono biti a sada se ispostavilo da onaj koji puno prica je obicno gluplji od onog koji suti a muti, prtiznas lijepo bolji su jetsi i to je to
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 10 jan 2011, 22:25

i zaboravih reci izgubi zeljo 17:16 nikav veci poraz nije dozivio na grbavici
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 11 jan 2011, 01:29

marseille_unique je napisao/la:i zaboravih reci izgubi zeljo 17:16 nikav veci poraz nije dozivio na grbavici
Kakva glupost... Da nije zalosno bilo bi smjesno.. Ne znam kako je ovo tvoj glupi mozak uspio izmislit :roll: :lol:
marseille_unique je napisao/la:jedan pojen ali dovoljan a ti bolje malo uzmi odmora sa ove teme ja da sam na tvom mjestu pokrio bih se po usima i sutio jer toliko si nesto glumio da ce ovo ono biti a sada se ispostavilo da onaj koji puno prica je obicno gluplji od onog koji suti a muti, prtiznas lijepo bolji su jetsi i to je to
:lol: :lol: :lol: :lol: Oplakah, nauci pisat molim te... :roll: :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 jan 2011, 02:43

Taktičar je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:

Asomugha će bez imalo sumnje poboljšati svaku odbranu. Čovjek je čini mi se već 4. puta izabran za Pro Bowl i to iz Raidersa koji su osim ove sezone u zadnjih nekoliko godina bili prilično loši. To pokazuje njegovu vrijednost. A tu su naravno i statistike. Randy_moss je u jednom od ranijih postova naveo nešto od toga. Da je u boljem timu imo bi reputaciju poput Samuela ili Revisa. Ali izgleda da je i došlo to vrijeme kada će preći u bolji klub i dobiti više pažnje.
Gdje će otići ovisi i o tome hoće li se po novom ugovoru između lige i unije igrača ponovo uvesti salary cap, koji kao što smo to ranije ustvrdili nije bio na snazi ove sezone. Ako salary capa ne bude onda ga Bearsi sigurno mogu dovesti. On će tražiti ogromnu platu, ali Bearsi to mogu priuštiti. Ako se vrati salary cap onda je to skroz druga priča sa skroz drugim ograničenjima i mogćnostima.
Bez obzira na okvire Asomugha će biti jedno od najzvučnijih imena igračkom marketu po završetku ove sezone.

ma kakvi mi i dovodjenje :)...ja sam se samo nasalio kada sam to rekao, jer znam da od toga nema nista....narod misli m i doveli PEPPERSA i platili smo lovu :)... jesmo k i t u :)...pa mi smo se odrekli Ogunleyea i Alexa Browna ....obadvojica su pravila mnogo love....Brown 7m godisnje, a ovaj 10+m...znaci oprilike isto je to sve izaslo :)....odreknes se dvojice i dovedes jednog koji ce ti pomoci....doduse zao mi je Alexa Browna bio je odlican ali u godinama je ebiga.....nama prije svega treba OL pa tek onda CB i tako dalje da se razumijemo :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 11 jan 2011, 21:15

Vidim da nema teme College football.
Jeli neko gledao sinoc Auburn-Oregon? Pravo dobra tekma bila, Cam Newton je opet dokazao da je najbolji, 2 td 240 yards, i 80 rushing yards, a tek je junior.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 jan 2011, 00:43

gledo sam ja sinoc dobra tekma sinoc...ebiga ja malo gledao to malo Bullse protiv Detroita jer je i tamo Rose poludio pa sam morao gledati ona njegova zakucavanja :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 12 jan 2011, 01:22

Zeljovac_1921 je napisao/la:Vidim da nema teme College football.
Jeli neko gledao sinoc Auburn-Oregon? Pravo dobra tekma bila, Cam Newton je opet dokazao da je najbolji, 2 td 240 yards, i 80 rushing yards, a tek je junior.
Problem je što se van SAD-a njihovi univerzitetski ogranci sportova ne prikazuju previše na tv-u. A kod njih su možda i popularniji od profesionalnih. Mislim da Salty može potvrditi ovu konstataciju.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 jan 2011, 01:46

care moj ovdje je College prvo vjeruj mi :)..jer ovdje vole praviti sportiste preko tih univerziteta i zato se daje paznje puno njima kako kosarka tako americki football
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

FKS-Falcons
Kontakt:

Post Postao/la FKS-Falcons » 12 jan 2011, 01:47

Vidim i ovde ko i svagdje svi podcjenjuju Atlanta Falcons.Mozda najbolji omjer u NFC nije dosta za mnoge,kao ni Matty Ice home record 20-2 ,WR sa najvise catches u NFL, treci najbolji rusher u NFL ,prvi u NFC , najbolji TE svih vremena i ako je star Tony G is the man , Abe sa 13 sacks ,mladi DB ,fast defense , 7 pro bowls .Nekazem da ce tekma protiv GB bit lagana al vec smo ih jedno dobili u GA Dome, tako da znaju da ih ceka pakao ovde.I vjeruejm da ce Bears doc ovde jer oni imaju bad luck protiv Matty ice.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 jan 2011, 03:55

ma kakvi ko je to rekao da Atlanta nema sanse :)..najbolji su bili tokom sezone i samo iz tog razloga i kazem da bi volio da vas Packersi izbace, jer bi mi igrlai kuci i vece su nam sanse...da ti nesto kazem zadnji put kada smo igrali protiv vas tamo bas nismo imali srece :(.... nevjerovatna je bila utakmica... mi smo 11 sekundi postigli TD, bi poslije, Rayan vise ocajnim pokusajem prevario nasu odbranu i vi se postigli taj FG za pobjedu ... nevjerovanto u 11 sekundi sta se sve desilo
Evo i te cuvene utakmice :(

[youtube][/youtube]
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.