Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 247

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 10 jan 2011, 19:49

pa dobro to pustili anjim igama da se nasladuju :mrgreen:
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 10 jan 2011, 19:55

DAVID VILLA 7' je napisao/la:
Los_Blanos2 je napisao/la:FIFA idealnih 11 za 2010 8-) A ono sto je smijesno je da ni jednog iz tzv. najjace lige na svijet Engleske :mrgreen:

slika
EPL-Fudbalski NBA.
Upravu je paja bio kad je ovo napisao.
Šteta što niko u Premiershipu nije dominantan poput ovih igrača koji su se našli na spisku. To dovoljno govori o savršenim sezonama gore nabrojane jedanaestorke, jer ja ne vidim igrača koji bi mogao "izbaciti" nekoga iz ove idealne postave. Ih da je Liverpoolu da ima ovakve majstore, ne bi gubio od kojekakvih anonimusa koji su osnovani prije 5 godina. :(
There got to be something for Liverpool big number nine ...

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 10 jan 2011, 20:15

Capdevilla je zasluzio da bude u idealnih 11, najbolji ljevi bek na svijetu uz Marcela..

Kakanj
Kontakt:

Post Postao/la Kakanj » 10 jan 2011, 20:21

L_blancos je napisao/la:Capdevilla je zasluzio da bude u idealnih 11, najbolji ljevi bek na svijetu uz Marcela..
Marcelo je prosle sezone bio prosjecan...

Capdevilla...je bio dobar..medjutim..nije previse spominjan od strane novinara..nije ima to nesto..i zato ga nema u prvih 11

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 10 jan 2011, 20:23

Kakanj je napisao/la:
L_blancos je napisao/la:Capdevilla je zasluzio da bude u idealnih 11, najbolji ljevi bek na svijetu uz Marcela..
Marcelo je prosle sezone bio prosjecan...

Capdevilla...je bio dobar..medjutim..nije previse spominjan od strane novinara..nije ima to nesto..i zato ga nema u prvih 11
Ne kazem da je trebao Marcelo bit nego da je uz Capdevillu trenutno najbolji ljevi bek..

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 jan 2011, 20:24

De bgt kakav je to Marcelo bek pa reci mi jednog igraca kojeg je on uspio da zaustavi,nema ni jednog,Marcelo bi prije mogao dobiti nagradu za najbolje krilo(da igra krilo naravno) nego za beka,jel zna samo naprijed i igrati dok ga nazad naguzi sve i jedan protivnicki igrac...to ti htio priznati ili ne je tako,i Real ako ima problema ima ih po tome jel je uvijek propuh na Marcelovoj strani
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 10 jan 2011, 20:26

miky_hz je napisao/la:
De bgt kakav je to Marcelo bek pa reci mi jednog igraca kojeg je on uspio da zaustavi,nema ni jednog,Marcelo bi prije mogao dobiti nagradu za najbolje krilo(da igra krilo naravno) nego za beka,jel zna samo naprijed i igrati dok ga nazad naguzi sve i jedan protivnicki igrac...to ti htio priznati ili ne je tako,i Real ako ima problema ima ih po tome jel je uvijek propuh na Marcelovoj strani
Zanimljivo, baš si me nasmijao..

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 10 jan 2011, 20:28

miky_hz je napisao/la:
A ti pratis redovno Realove tekme i performanse igraca iz godine u godinu.. ;)
Marcelo je sada u top 3 najbolja beka na svijetu.. Za dvije godine ubjedljivo najbolji..

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 jan 2011, 20:29

Pa daj mi reci primjer ti u nekoj jacoj utakmici protiv kojeg se to kvalitetnog krila naigao Marcelo ja ti opet kazem nema ga,i taj momak ima odlicnu tehniku i kretanje prema naprijed za jednog beka,ali njegova defanziva je kriminalna...igrac ko igrac je sasvim korektan,a da je jedan od boljih bekova i nije,jel jedan pravi bek mora imati podjednako dobru igru i naprijed i nazad a ovaj nazad nema nikakvu igru,eventualno moze odigrati kad ima jos pomoc minimalno 2 igraca koja ce udvajati sa njim

P.S. i da pratim bar sam 90% utakmica Reala pogledao
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 10 jan 2011, 20:30

L_blancos je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
A ti pratis redovno Realove tekme i performanse igraca iz godine u godinu.. ;)
Marcelo je sada u top 3 najbolja beka na svijetu.. Za dvije godine ubjedljivo najbolji..
1.Abidal :mrgreen:
2.Bale
3.Marcelo.
Salu na stranu marcelo mi je uvjek bio drag,i sad ima svoju nabolju sezonu,gledo sam nekolko utakmica i marcelo je jedan od glavnih igraca,ima brzinu,tehniku,dobar je u odbrani a i u napadu
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 10 jan 2011, 20:31

DAVID VILLA 7' je napisao/la: 1.Abidal :mrgreen:
2.Bale
3.Marcelo.
Salu na stranu marcelo mi je uvjek bio drag,i sad ima svoju nabolju sezonu,gledo sam nekolko utakmica i marcelo je jedan od glavnih igraca,ima brzinu,tehniku,dobar je u odbrani a i u napadu
Bale ? :*

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 10 jan 2011, 20:32

miky_hz je napisao/la:Pa daj mi reci primjer ti u nekoj jacoj utakmici protiv kojeg se to kvalitetnog krila naigao Marcelo ja ti opet kazem nema ga,i taj momak ima odlicnu tehniku i kretanje prema naprijed za jednog beka,ali njegova defanziva je kriminalna...igrac ko igrac je sasvim korektan,a da je jedan od boljih bekova i nije,jel jedan pravi bek mora imati podjednako dobru igru i naprijed i nazad a ovaj nazad nema nikakvu igru,eventualno moze odigrati kad ima jos pomoc minimalno 2 igraca koja ce udvajati sa njim

P.S. i da pratim bar sam 90% utakmica Reala pogledao
Ne pratis izgleda ove sezone, proslu je bio kriminalan sa svojim izletima radi kojih smo cesto ispustali prednost.. A ove sezone defanzivno briljira, sinoc mu je prvo poluvrijeme bilo lose najvise radi Lassane koji kao veoma inteligentan igrac nije znao da treba pokrivat bekovse pozicije po izlasku istih prema naprijed.. Vidjelo sa da je u drugom bio dosta,dosta bolji..

Kop
Kontakt:

Post Postao/la Kop » 10 jan 2011, 20:33

Uh, odo se umit da vidim jesam li dobro procitao .Valjda si se salio , ne vjerujemd a si ovo ozbiljno mislio :D
Je li Mourinho kod vas ima potpunu slobodu za transfere, ili kao i ranije Perez odredjuje ko dolazi u klub ? Mozda mu je dao na ljeto da on dovodi samo kao neku vrstu dobrodoslice . :P
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 10 jan 2011, 20:42

Kop je napisao/la:
Uh, odo se umit da vidim jesam li dobro procitao .Valjda si se salio , ne vjerujemd a si ovo ozbiljno mislio :D
Je li Mourinho kod vas ima potpunu slobodu za transfere, ili kao i ranije Perez odredjuje ko dolazi u klub ? Mozda mu je dao na ljeto da on dovodi samo kao neku vrstu dobrodoslice . :P
Mou odlucuje o transferima a Perez o sredstvima .. Radi cega to pitas ??

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 10 jan 2011, 20:43

Kop je napisao/la:
Pa zar to nisi skontao već na ljeto da ima slobodu. Misliš da bi Perez doveo Khediru, Carvalha? :roll:

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 10 jan 2011, 20:47

Kop je napisao/la:
Kakav Marcelo najbolji lijevi bek na svijetu, mozda ofanzivni, ali njega ne smijes staviti u odbranu da si ne znam ti ja ko. A Capdevilla u idealnih 11? Kako bogati to kad ne igra u veliko timu :lol:

Najgore mi je kod izbora ovo:

Iniesta - U top 3 za Ballon d'Or zbog Svjetskog prvenstva
Snijeder - U idealnih XI zbog Lige prvaka, nema ga u finalu Ballon d'Ora iako je osvojio trostruku krunu sa Interom, vice-prvak svijeta, najbolji veznjak Lige Prvaka i najbolji strijelac SP-a

Maicon - U idealnih XI prema tome sto je dobro igrao prosle sezone u Ligi prvaka
Villa - U idealni XI prema tome sto je dobro igrao na Svjetskom prvenstvu

Zasto onda Ramos nije u idealnih XI kao i Iniesta u top 3 za najboljeg igraca svijeta? Bio najblji defanzivac na Svjetskom prvestvu?

Nikako sa iste osnove se nisu dodjeljivale nagrade i Iniesta i Villa su tu jer su Barcelonini igraci. Idealnih XI je sasvim zasluzeno za svakog igraca osim za Villu.

Ipak, nema veze sto tu nema Ramosa, meni je najvise drago sto je Ronaldo medju najboljim jer sam ocekivao da ga stvarno nece staviti. Drago mi je ponajvise i zbog Mourinha i njegove nagrade

Kop
Kontakt:

Post Postao/la Kop » 10 jan 2011, 20:48

L_blancos je napisao/la:
Kop je napisao/la:
Mou odlucuje o transferima a Perez o sredstvima .. Radi cega to pitas ??
Pa jer postoji vjerovatnoca da tog vaseg predsjednika spuca hir k'o sto zna , pa da krene u svoj dobro poznati soping ako nsita ne osvojite ove godine , a znate i sami kakav je Mourinho kad mu se neko suprostavi i kad nema sve pod svojom kontrolom .. Ne znam , mozda se varam, al' tu mi je nekako najveca mogucnost da ode iz Reala, sigurno ga nece zbog rezultata otpustit, iako je to Perez :D
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.

Kop
Kontakt:

Post Postao/la Kop » 10 jan 2011, 20:50

anonymousHD je napisao/la:
Kop je napisao/la:
Pa zar to nisi skontao već na ljeto da ima slobodu. Misliš da bi Perez doveo Khediru, Carvalha? :roll:
Ma znam ja sve to, ali pitam ima li u ugovoru neko osiguranje da mu se nece petljati u transfere ? Perez bi vrlo lako mogao opet po svom ako ne bude trofeja ni ove godine .

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 10 jan 2011, 20:51

Kop je napisao/la:Pa jer postoji vjerovatnoca da tog vaseg predsjednika spuca hir k'o sto zna , pa da krene u svoj dobro poznati soping ako nsita ne osvojite ove godine , a znate i sami kakav je Mourinho kad mu se neko suprostavi i kad nema sve pod svojom kontrolom .. Ne znam , mozda se varam, al' tu mi je nekako najveca mogucnost da ode iz Reala, sigurno ga nece zbog rezultata otpustit, iako je to Perez :D
Došao vam je Škot,zar ti to hočeš Mourinha...a on sigurno neče napustiti Real dok ne ostavi neki trag,to jest dok ne osvoji neki trofej..
Zadnja izmjena: Raul_64, dana/u 10 jan 2011, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 10 jan 2011, 20:52

Raul_64 je napisao/la:
Kop je napisao/la:Pa jer postoji vjerovatnoca da tog vaseg predsjednika spuca hir k'o sto zna , pa da krene u svoj dobro poznati soping ako nsita ne osvojite ove godine , a znate i sami kakav je Mourinho kad mu se neko suprostavi i kad nema sve pod svojom kontrolom .. Ne znam , mozda se varam, al' tu mi je nekako najveca mogucnost da ode iz Reala, sigurno ga nece zbog rezultata otpustit, iako je to Perez :D
Došao vam je Škot,zar ti to hočeš Mourinha...
Nemoj stavljati afrikate. ;)

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []