RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
Jsjsjsjsjs
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Jesam li ja jedini danas vidio Nermina Nikšića na zapadnoj tribini? Ili sam samo malo halucinirao? 
Ja neznam odakle danas ovakva motivacija.
Hendikepirani izostancima, još pod dojmom primljenog gola od Olimpika...ovako izaći i odigrati.
Suvišno je govoriti o lošim stvarima, danas ćemo pričati samo o dobrim.
Poslušali su savjet, propišali su krv za današnju pobjedu.
Zamalo me srce nije deknulo.
Hendikepirani izostancima, još pod dojmom primljenog gola od Olimpika...ovako izaći i odigrati.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Tebe? Ja mislim 95% nas je bilo mokro i blijedomozak je napisao/la: ↑12 apr 2021, 23:48Ja neznam odakle danas ovakva motivacija.
Hendikepirani izostancima, još pod dojmom primljenog gola od Olimpika...ovako izaći i odigrati.![]()
Neka su oni nama donijeli tri boda, forzzza
Ti si naša ljubav jedina!
Svaka čast momci tako se gine za dres,ne bih riječ rekao da smo i go primili. To nama treba borba do iznemoglosti da nadiknadimo kvalitet koji nam fali.Nekad će biti dovoljno za pobjedu ali nekad neće. Ali kad vidim ovakvu borbu onda nema prigovora,valjanja je bilo i bice uvijek,da smo bogdo to znali protiv Olimpika .Idemo sad Široki dobiti.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- OldFashioned
- Kontakt:
Da smo kolo ranije uzeli sav plijen i sad dobili Sarajeva, tu bi se već dalo pričati...
A realno nema se ni roster, Feđa iz naftalina ideje izvlači sa ovim trenutnim.
Ja se bojim da upravu i one zadužene za transfere ne zavara neki dobar plasman na tabeli na kraju jer realno mi po imenima nemamo ekipu za sami vrh ali imamo trenerčinu kojeg se pošto-poto mora zadržati na extremno dug period.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
VelezovoDijete
- Kontakt:
Kako misliš Bogdanović unosi paniku? Svaku loptu živu pokupio i majstorski skino Fanimu šutinu. Šta više treba od jednog golmana ?
Koja steta sto se ne dovedose barem 2 kvalitetna igraca koji bi pravili razliku...napadac koji zna zabit(georgijevicu se stvarno treba zahvalit na ljeto) i jedan kvalitetan stoper, siguran sam da bi se jurisalo na prvo mjesto vec ove godine.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Dva puta mu lopta vracena po zemlji a on je nespretno podize i onda nastaje guzva....inace siguranVelezovoDijete je napisao/la: ↑13 apr 2021, 10:34Kako misliš Bogdanović unosi paniku? Svaku loptu živu pokupio i majstorski skino Fanimu šutinu. Šta više treba od jednog golmana ?
-
VelezovoDijete
- Kontakt:
Nekad je bolje da igrač nabije loptu u aut nego da vraća golmanu, čisto jer golmani svijetske klase igraju samo jednom nogom, a kamol u našoj jadnoj ligi. Nisam upratio to, al svejedno je bio fenomenalno siguran jučer. Ulio ogromno samopouzdanje "odbrani".Sjevernokorejskipas je napisao/la: ↑13 apr 2021, 13:12Dva puta mu lopta vracena po zemlji a on je nespretno podize i onda nastaje guzva....inace siguranVelezovoDijete je napisao/la: ↑13 apr 2021, 10:34Kako misliš Bogdanović unosi paniku? Svaku loptu živu pokupio i majstorski skino Fanimu šutinu. Šta više treba od jednog golmana ?
- RacioEmocionalan
- Kontakt:

'ta će Fandingo.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Zamolio bih ljude iz uprave, ukoliko postoji mogućnost da se snimanje utakmice podigne na veću visinu, da se dobije bolji pregled igre i ljepša vizuelizacija stadiona.

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- OldFashioned
- Kontakt:
Odavno ovo tvrdim ali ne sumnjam da imaju to u razmatranju za iduću sezonu.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Stvarno se ništa ne vidi, grozan položaj kamere.
Koliko ja znam krenut će sa ovim tek kada budu počeli sa izgradnjom južne tribine, dotad ostaje kućica
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Valjalo bi neko prelazno rješenje ukoliko nije skupo, barem da se postojeća platforma centrira i podigne za koji metar.
Rdjavom kurcu i dlaka smeta.
-
Mostarac45
- Kontakt:
Podić kameru 2,5 do 3 metra ne može biti skupo. S malo sredstava puno bi bolji prijenosi bili.
Istog sam mišljenja da ova " investicija" nije skupa, da je zanemarljiva a efekat bi bio značajan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.