FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

avalPacidoroP
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la avalPacidoroP » 13 apr 2021, 11:42

Mokri snovi Lalatović, spominjem ga godinama i prije angažmana Amara. Al' ostat će to mokri snovi.
Baka kao najrealniji i najbolji od ostalih.
Sve ostalo katastrofa.
Upravo pazite šta radite danas!

Stole
Kontakt:

Post Postao/la Stole » 13 apr 2021, 11:42

Najaci srpski Mozzart pise da hocemo Lalatovica i neki Srbin napisao prava liga za njega imace tamo platu 10-15 hiljada eura :urnebes: mozda 15 hiljada al Dinara :rol:
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal

sassari
Kontakt:

Post Postao/la sassari » 13 apr 2021, 11:44

drzgemboadislic je napisao/la:
13 apr 2021, 11:41
sassari je napisao/la:
13 apr 2021, 11:36
plavousrcu je napisao/la:
13 apr 2021, 11:32

Kakva marva navija za Zelju najbolje se vidi iz pisanja na forumima i drustvenim mrezama zadnjih nekoliko dana. I kao cudimo se sto smo tu gdje jesmo.
I sto je najgore ta ista marva zeli da upravlja ljudima koji ne misle kao oni. Ja sam prvi bio za Amarovu smjenu, nije imao rezultate, svakakve priče su počele kruziti.... a da li treba ostati u klubu? Treba upravo zbog iste ove marve.
Ja se nadam da će u četvrtak biti otjerana ova Amarova bagra iz kluba i da će Misimović biti jednako daleko od istog. To znači da vi prestajete navijati za Želju, iskreno se nadam da će babuka osnovati futbol klab u narednom periodu koji ćete moći pratiti.
Nece otici ABD, isto kao i ti sto nećes govoriti za koga i da li ćemo za nekog navijati. Babuka je tu, njegova pojava je samo dovoljna za sve pare koje ce primiti... :wave:

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 13 apr 2021, 11:46

sassari je napisao/la:
sassari je napisao/la:
13 apr 2021, 11:29
Ma ja klub nam je uvijek bio u idealnoj poziciji, pa ga Osim unistio, serete bezveze
Kakva marva navija za Zelju najbolje se vidi iz pisanja na forumima i drustvenim mrezama zadnjih nekoliko dana. I kao cudimo se sto smo tu gdje jesmo.
I sto je najgore ta ista marva zeli da upravlja ljudima koji ne misle kao oni. Ja sam prvi bio za Amarovu smjenu, nije imao rezultate, svakakve priče su počele kruziti.... a da li treba ostati u klubu? Treba upravo zbog iste ove marve.
ne treba ostati ni u kom slucaju ,on bi nam bio samo ogroman teret od podijela ,dusmanluka ma svega . Mi se svakako necemo zadugo sastaviti ali bi dobro bilo da krenemo ispocetka sa nekim novim ljudima ,da se ujedinimo i da samo gledamo naprijed .

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 13 apr 2021, 11:46

avalPacidoroP je napisao/la:
13 apr 2021, 11:42
Mokri snovi Lalatović, spominjem ga godinama i prije angažmana Amara. Al' ostat će to mokri snovi.
Baka kao najrealniji i najbolji od ostalih.
Sve ostalo katastrofa.
Upravo pazite šta radite danas!
Tačno! :bih:

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 13 apr 2021, 11:47

sassari je napisao/la:
sassari je napisao/la:
13 apr 2021, 11:29
Ma ja klub nam je uvijek bio u idealnoj poziciji, pa ga Osim unistio, serete bezveze
Trener se mijenja u takvim situacijama ili mu se daje puna podrska. Mi smo se odlucili za promjene i ok. Meni bespotrebna i vremenski slabo tempirana. Evropu neces izboriti svakako, novom treneru cemo standardno, bojim se nakon Bijeljine **** sve. Samo brate mili, ovakav vid nepostovanja prema covjeku koji je direktno vezan za 80 posto trofeja u 100 godina historije kluba, to samo marva moze i placenici.

Vagabundo88
Kontakt:

Post Postao/la Vagabundo88 » 13 apr 2021, 11:50

Nije Lalatovic neko ko bi trazio neke velike pare, on osim Kupa Srbije nema nikakav trofej kao trener, siguran sam da je njemu prioritet osvajanje trofeja, kakav god Zeljo bio trenutno, on je uvek primamljiv mladim i ambicioznim trenerima. A da bi bio pogodak, bio bi, bez sumnje. Samo je pitanje koliko bi trajao on u Zelji, jer Lalatovic je trener koji ce za igraca bukvalno sve da uradi, tako da bi mu ovaj na terenu vratio trostruko vise. Ako plate igracima budu kasnile, ako ga zavlace, taj ima da sazove konferenciju na Bascarsiji ako treba. Za njega niti jedan igrac nema nista lose reci bas zbog toga sto mu je srecan igrac najbitniji u poslu. Nemas uspeha bez toga. Licno bih voleo da dodje u Zelju, a oni trebaju da urade sve sto mogu da se to ostvari jer ce samim dolaskom Lalatovica i Zeljo postati interesantniji mnogima, pre svih igracima a onda i javnost. Ko bre ne bi voleo da ga Lalatovic trenira, svi igraci posle Lalatovica su bili bolji nego pre njega.

sassari
Kontakt:

Post Postao/la sassari » 13 apr 2021, 11:51

13 apr 2021, 11:47
sassari je napisao/la:

Trener se mijenja u takvim situacijama ili mu se daje puna podrska. Mi smo se odlucili za promjene i ok. Meni bespotrebna i vremenski slabo tempirana. Evropu neces izboriti svakako, novom treneru cemo standardno, bojim se nakon Bijeljine **** sve. Samo brate mili, ovakav vid nepostovanja prema covjeku koji je direktno vezan za 80 posto trofeja u 100 godina historije kluba, to samo marva moze i placenici.
Upravo zbog svega sto je uradio u prošlosti zasluzuje da ima neko mjesto u klubu, ali tako razmislja raja kojoj nije sve, kao sto si vec rekao u 20-30 maraka :kafa:

drzgemboadislic
Kontakt:

Post Postao/la drzgemboadislic » 13 apr 2021, 11:54

sassari je napisao/la:
13 apr 2021, 11:44
sassari je napisao/la:

Ja se nadam da će u četvrtak biti otjerana ova Amarova bagra iz kluba i da će Misimović biti jednako daleko od istog. To znači da vi prestajete navijati za Želju, iskreno se nadam da će babuka osnovati futbol klab u narednom periodu koji ćete moći pratiti.
Nece otici ABD, isto kao i ti sto nećes govoriti za koga i da li ćemo za nekog navijati. Babuka je tu, njegova pojava je samo dovoljna za sve pare koje ce primiti... :wave:
Vi prihvatate diktaturu jednog čovjeka (Amar Osim), a pljujete diktaturu drugog čovjeka(Senad Misimović).

Ja sam neutralan, interesuje me samo Željo. Moje mišljenje je da je klub bio mnogo bolji i organizovaniji za vrijeme ovog drugog. Teren također govori da je bolje bilo za vrijeme drugog čovjeka. Vi možda mislite da je klub bolji i organizovaniji za vrijeme Amara Osima i njegovih ljudi. Poštujem Vaše mišljenje. Razlika između mene (normalnih navijača Želje) i Vas je što tražim da u klub dođe treči čovjek koji će pomesti prva dva i od Želje napraviti nešto i raditi kako ovaj klub zaslužuje, a vi navijate za Osima/Misimovića i molite da ostane/vrati se u klub.

sassari
Kontakt:

Post Postao/la sassari » 13 apr 2021, 11:59

13 apr 2021, 11:54
sassari je napisao/la:
13 apr 2021, 11:44

Vi prihvatate diktaturu jednog čovjeka (Amar Osim), a pljujete diktaturu drugog čovjeka(Senad Misimović).

Ja sam neutralan, interesuje me samo Željo. Moje mišljenje je da je klub bio mnogo bolji i organizovaniji za vrijeme ovog drugog. Teren također govori da je bolje bilo za vrijeme drugog čovjeka. Vi možda mislite da je klub bolji i organizovaniji za vrijeme Amara Osima i njegovih ljudi. Poštujem Vaše mišljenje. Razlika između mene (normalnih navijača Želje) i Vas je što tražim da u klub dođe treči čovjek koji će pomesti prva dva i od Želje napraviti nešto i raditi kako ovaj klub zaslužuje, a vi navijate za Osima/Misimovića i molite da ostane/vrati se u klub.
Vidis stekao si pogresno misljenje, ja nisam nigdje spomenuo rijec Misimović, bilo je bgm lijepo kada je Misimović bio tu, to ja bar ne sporim, desavalo se mnogo pozitivnih stvari, a bilo je lijepo radovati se i trofejima, zar ne?

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 13 apr 2021, 12:01

Normalan navijac Zelje ne moze iz svojih prljavih usta izbacivati ovakve bljuvotine za Amara Osima. Ne moze to biti normalan navijac Zelje. To ti je isto da normalan navijac Manchestera od Sir Alexa pravi lopova, pijanicu, kockara, **** mu sestru, zenu i majku. To nisu normalni navijaci i nikad nece biti. Mozemo imati razlicito razmisljanje i pokusati ga odbraniti cinjenicama. Samo ovo cemu svjedocimo zadnjih dana, to ne rade normalni navijaci nego marra i placenicka bagra.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 13 apr 2021, 12:06

KME KME KME sa ovom riječi mogu se ovi amarovi poltroni opisati evo vam

slika

da vam bude lakse jeste li realno sa ovolikim kmecanjem boje vas amar vise neka je otisao i treba otici za sva vremena iz kluba ne moze zeljo napredovati sve dok imas ove klanove koji ce drkati na odredjenu osobu a ne na klub
prije pet dana pričali o prodaji imovine i napretku a sad se gasimo jer BABUKE nema i neka ga NEMA hahahahahha 😂

drzgemboadislic
Kontakt:

Post Postao/la drzgemboadislic » 13 apr 2021, 12:08

13 apr 2021, 12:01
Normalan navijac Zelje ne moze iz svojih prljavih usta izbacivati ovakve bljuvotine za Amara Osima. Ne moze to biti normalan navijac Zelje. To ti je isto da normalan navijac Manchestera od Sir Alexa pravi lopova, pijanicu, kockara, **** mu sestru, zenu i majku. To nisu normalni navijaci i nikad nece biti. Mozemo imati razlicito razmisljanje i pokusati ga odbraniti cinjenicama. Samo ovo cemu svjedocimo zadnjih dana, to ne rade normalni navijaci nego marra i placenicka bagra.
Isto se to pisalo i za Misimovića na ovom forumu. I isto su ljudi sa ovog foruma smatrani placenickom bagrom.

Dok ne ostavimo i jednog i drugog po strani i dok ne krenemo dalje nama nema napretka.

Trošimo u ovoj oluji, koja traje godinama, sve više i više kvalitetnih i sposobnih Željovaca, a napretka nemamo nikako.

PupanOzdrljic
Kontakt:

Post Postao/la PupanOzdrljic » 13 apr 2021, 12:11

13 apr 2021, 11:47
sassari je napisao/la:

I šta sad mi koji se ne slažemo sa tobom i koji kritikujemo i Amara i Misketa i Boga pitaj koga više smo marva jer eto vi ste svi pravi navijači Želje i jedino vi znate šta je ispravno? Buraz mi ako ćemo živjeti u prošlosti i tako trpiti nerad i stagniranje na osnovu toga što nam je neko u prošlosti donio nećemo se pomjeriti sa mrtve tačke u narednih 10 godina. Dejo je najbolje napisao. Za tu poziciju trebaju konekcije na sve strane a tvoj idol Amar u zavadi sa savezom i svojim ekipom i ostalim klubovima. Pišam vam se na to navijanje kad navijate za ljude a ne za klub. Samo ste pokazali da vam je ustvari bitnije njega braniti do smrti a sa kluba šta se dešava i šta će biti vas boli briga
Ti si moj Željo, veliki Željo!

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 13 apr 2021, 12:13

ljudi nas nema puno i nikoga netreba tjerati. evo sad bi neki Amaru zabranili dolazak na Grbavicu, čovjeku koji nam je toliko radosti donio (da se nelažemo donio nam je i sekiracije :D). po mom mišljenju ni jedan ni drugi nam nisu donijeli nista dobro, odnosno donijeli su nam samo podjele (svaka čast i za stadion i za trofeje). kakvi smo to ljudi postali. ovako glupo sam se osjećao kad su bivši predsjednici rekli da neće dolaziti na Grbavicu dok je Misimović tu.pa jel vi dolazite radi određenih osoba ili našeg Želje? od 13.500 sjedećih mjesta vala možeš naći neko mjesto da nisi u blizini te osobe koju nepodnosis.
moSa ljoŽe

PupanOzdrljic
Kontakt:

Post Postao/la PupanOzdrljic » 13 apr 2021, 12:17

lijevapolutka je napisao/la:
13 apr 2021, 12:13
ljudi nas nema puno i nikoga netreba tjerati. evo sad bi neki Amaru zabranili dolazak na Grbavicu, čovjeku koji nam je toliko radosti donio (da se nelažemo donio nam je i sekiracije :D). po mom mišljenju ni jedan ni drugi nam nisu donijeli nista dobro, odnosno donijeli su nam samo podjele (svaka čast i za stadion i za trofeje). kakvi smo to ljudi postali. ovako glupo sam se osjećao kad su bivši predsjednici rekli da neće dolaziti na Grbavicu dok je Misimović tu.pa jel vi dolazite radi određenih osoba ili našeg Želje? od 13.500 sjedećih mjesta vala možeš naći neko mjesto da nisi u blizini te osobe koju nepodnosis.
Ma van svake pameti i vrijedjati i zabranjivati al ovo što par likova radi je nenormalno. Ovdje izvrijedjaju i iznapadaju raju ako ijedno slovo napišeš na Amara. Iskreno, dat mu desetogodišnju ulaznicu za zapad, par prigodnih poklona i reći mu hvala. Poslije ovog mandata teško da treba dobiti neku drugu poziciju pogotov ne sportskog direktora
Ti si moj Željo, veliki Željo!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 13 apr 2021, 12:17

13 apr 2021, 12:08
13 apr 2021, 12:01
Isto se to pisalo i za Misimovića na ovom forumu. I isto su ljudi sa ovog foruma smatrani placenickom bagrom.

Dok ne ostavimo i jednog i drugog po strani i dok ne krenemo dalje nama nema napretka.

Trošimo u ovoj oluji, koja traje godinama, sve više i više kvalitetnih i sposobnih Željovaca, a napretka nemamo nikako.
Ne mozes u istu recenicu stavljati Misketa i Amara Osima. Zajebite tu pricu, ti sve fin, a svaki post "dragi nas Ublehas". Kurca graha sa tom pricom. Covjek koji iz svojih prljavih usta vrijedja Amara kako ga pojedini vrijedjaju zadnjih dana nikada nije bio navijac Zelje i to nikada nece biti. Ok je da ljudi su nezadovoljni, da ne odboravaju neke njegove poteze i da ga ne vole. Samo navijac pravi ne casti ovakvim epitetima Petrovica i Krcmarevica, a ne covjeka koji je nama navijacima u historiji kluba donio najvise radosti.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 13 apr 2021, 12:17

Raja se bezveze prepucava a u njima vise Zelje nema ni 1 % inat, dusmanluk , kako ce ko izvuci svoje pare itd.Znaci Zelje nema tu nikako.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 13 apr 2021, 12:20

PupanOzdrljic je napisao/la:
13 apr 2021, 12:17
Ma van svake pameti i vrijedjati i zabranjivati al ovo što par likova radi je nenormalno. Ovdje izvrijedjaju i iznapadaju raju ako ijedno slovo napišeš na Amara. Iskreno, dat mu desetogodišnju ulaznicu za zapad, par prigodnih poklona i reći mu hvala. Poslije ovog mandata teško da treba dobiti neku drugu poziciju pogotov ne sportskog direktora
Ne seri, nije isto kritikovati, ne slagati se sa njim, imati misljenje svoje i nazivati ga kamatarom, lopovom, **** mu rod i porod. Nece da moze, mogu i nasa usta biti prljava.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 13 apr 2021, 12:25

13 apr 2021, 12:20
PupanOzdrljic je napisao/la:
13 apr 2021, 12:17
Ne seri, nije isto kritikovati, ne slagati se sa njim, imati misljenje svoje i nazivati ga kamatarom, lopovom, **** mu rod i porod. Nece da moze, mogu i nasa usta biti prljava.
ohladi malo sa botovanjem ono sto jest jest pretjerujes il usaglasi stavove paša prosle sedmice prodaja i veliki napredak je pred nama sa amarom a sad se raspadamo jer njega nema kontradiktoran si i to bas :rol: :rol:
smijurija i jadno vas je citati kako se koprcate a klub zbog toga ispasta :tokralju: bravo ljudine :bow:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Pact1921, Proximic, Vanja8 i 42 gosta.