Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Definitivno.
Box to box igrac, u oba pravca.
Definitivno njega i Gigovića u tandemu probati.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Visca Sunjic Pjanic Gigovic Kolasinac
Gazibegovic bi isto trebao dobiti poziv i da je rezerva dobro bi došlo, da se ove igrače isproba na prijateljske utakmice.
Isto bi trebali pogledati Katica, da li momak može išta nam pružiti i biti od koristi, ali što se napad tiče tu je Demirovic i Turkes je zaslužio poziv.
znači pogledati ove igrače i pozvati njih za sljedeće prijateljske utakmice,
- Ivan Sunjic
- Armin Gigovic
- Jusuf Gazibegovic
- Nikola Katic
- Aldin Turkes
- Ajdin Hasic
- Mirko Maric
Sa Sunjicem i Gigovica sredina bi nam potpuno drugačije izgledala, znam da je trenutno Hasić povrijedjen ali treba i njemu pružiti priliku, Turkes isto je povrijedjen kao i Gazibegovic, Isto Mirko Marica bi trebali pogledati igrao je za naše mladje selekcije.
Marić nije ni u Top 10 najboljih napadača Bosne i Hercegovine.SanaBosna je napisao/la: ↑12 apr 2021, 04:31Šta je sa Ivanom Sunjicem? momak bi nam dobro došao, redovan igrač u ligi gdje je više fizičkih orijentirano i Hrvati sigurno ne računaju na njega, znam da je davno negdje izjavio da bi zaigrao za nas sad meni nije jasno da Savez ne poduzima nikakve mjere da udju u kontakt s njim čak i Gigovica bi trebali sad dovesti, da bi nam sredina ovako izgledala.
Gazibegovic bi isto trebao dobiti poziv i da je rezerva dobro bi došlo, da se ove igrače isproba na prijateljske utakmice.
Isto bi trebali pogledati Katica, da li momak može išta nam pružiti i biti od koristi, ali što se napad tiče tu je Demirovic i Turkes je zaslužio poziv.
- Ivan Sunjic
- Armin Gigovic
- Jusuf Gazibegovic
- Nikola Katic
- Aldin Turkes
- Ajdin Hasic
- Mirko Maric
Sa Sunjicem i Gigovica sredina bi nam potpuno drugačije izgledala, znam da je trenutno Hasić povrijedjen ali treba i njemu pružiti priliku, Turkes isto je povrijedjen kao i Gazibegovic, Isto Mirko Marica bi trebali pogledati igrao je za naše mladje selekcije.
Moraš li stalno isti post pisati? Shvatili smo dosad koga priželjkuješ, ovo je hiljaditi isti post koji si napisao.SanaBosna je napisao/la: ↑12 apr 2021, 04:31Šta je sa Ivanom Sunjicem? momak bi nam dobro došao, redovan igrač u ligi gdje je više fizičkih orijentirano i Hrvati sigurno ne računaju na njega, znam da je davno negdje izjavio da bi zaigrao za nas sad meni nije jasno da Savez ne poduzima nikakve mjere da udju u kontakt s njim čak i Gigovica bi trebali sad dovesti, da bi nam sredina ovako izgledala.
- Ivan Sunjic
- Armin Gigovic
- Jusuf Gazibegovic
- Nikola Katic
- Aldin Turkes
- Ajdin Hasic
- Mirko Maric
Kakve veze brat ima? Igrao je regularno za BiH i igrat ce, a sto se Mirka tice, bezveze je bilo koga vracati kad jednom ode.Wanderson je napisao/la: ↑12 apr 2021, 08:00Yebo li vas Maric, tu sugu ne treba pozvati i da postane novi Ibrahimovic, bio je kapiten nasih oml. selekcija imao sve beneficije, a onda nas odyebao i otisao igrati za Hrvatsku, ni on ni brat mu vise nikad ne bi trebali dobiti poziv ne znam kakvi da postanu igraci.
Cisto zbog brata i roditelja i on da napravi neku karijeru igrao bi za Hrvatsku.Pitagora je napisao/la: ↑12 apr 2021, 08:53Kakve veze brat ima? Igrao je regularno za BiH i igrat ce, a sto se Mirka tice, bezveze je bilo koga vracati kad jednom ode.Wanderson je napisao/la: ↑12 apr 2021, 08:00Yebo li vas Maric, tu sugu ne treba pozvati i da postane novi Ibrahimovic, bio je kapiten nasih oml. selekcija imao sve beneficije, a onda nas odyebao i otisao igrati za Hrvatsku, ni on ni brat mu vise nikad ne bi trebali dobiti poziv ne znam kakvi da postanu igraci.
Zbog cega pomagati go.vnima?
Niti moze vise mjenjat sportsko drzavljanstvo ...TopRemove je napisao/la: ↑12 apr 2021, 05:11Marić nije ni u Top 10 najboljih napadača Bosne i Hercegovine.SanaBosna je napisao/la: ↑12 apr 2021, 04:31
- Mirko Maric
Tek proigro i vec mu se ide u Tursku ...
Napokon da imamo pristojno krilo.
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
moram nebili budala iz Savez pročitala ovo ili neki drugi post, eto Gigovic i Sunjic trebali bi biti na radar Saveza a još ništa ne rade, ovako moraš slati email ili pismo Savezu jedno 100 puta da bi skontali a za sad nema druge igrače koje bi mogli dovesti da su bolji od ovi, jedino eto za tog Marica neznam puno o njemu ako je takav što kažu onda odyebati ga.MoodyHank je napisao/la: ↑12 apr 2021, 08:48Moraš li stalno isti post pisati? Shvatili smo dosad koga priželjkuješ, ovo je hiljaditi isti post koji si napisao.SanaBosna je napisao/la: ↑12 apr 2021, 04:31Šta je sa Ivanom Sunjicem? momak bi nam dobro došao, redovan igrač u ligi gdje je više fizičkih orijentirano i Hrvati sigurno ne računaju na njega, znam da je davno negdje izjavio da bi zaigrao za nas sad meni nije jasno da Savez ne poduzima nikakve mjere da udju u kontakt s njim čak i Gigovica bi trebali sad dovesti, da bi nam sredina ovako izgledala.
- Ivan Sunjic
- Armin Gigovic
- Jusuf Gazibegovic
- Nikola Katic
- Aldin Turkes
- Ajdin Hasic
- Mirko Maric
imali ikakve nade što se tiče Djokanovica? vidim da može igrati kao desni bek.
Da ti olakšam, niko iz saveza ne čita forume, većina ih vjerovatno i ne zna čitati.SanaBosna je napisao/la: ↑13 apr 2021, 03:18moram nebili budala iz Savez pročitala ovo ili neki drugi post, eto Gigovic i Šunjić i trebali biti na radar Saveza a još ništa ne rade, ovako moraš slati email ili pismo Savezu jedno 100 puta da bi skontali a za sad nema druge igrače koje bi mogli dovesti da su bolji od ovi, jedino eto za tog Marica nežna puno o njemu ako je takav što kažu onda odyebati ga.MoodyHank je napisao/la: ↑12 apr 2021, 08:48Moraš li stalno isti post pisati? Shvatili smo dosad koga priželjkuješ, ovo je hiljaditi isti post koji si napisao.SanaBosna je napisao/la: ↑12 apr 2021, 04:31Šta je sa Ivanom Sunjicem? momak bi nam dobro došao, redovan igrač u ligi gdje je više fizičkih orijentirano i Hrvati sigurno ne računaju na njega, znam da je davno negdje izjavio da bi zaigrao za nas sad meni nije jasno da Savez ne poduzima nikakve mjere da udju u kontakt s njim čak i Gigovica bi trebali sad dovesti, da bi nam sredina ovako izgledala.
- Ivan Sunjic
- Armin Gigovic
- Jusuf Gazibegovic
- Nikola Katic
- Aldin Turkes
- Ajdin Hasic
- Mirko Maric
Mirko Maric se odlucio protiv BiH, ovakvog otpad igraca ne trebamo vracati. Taj lik ima manje golove od Riada Bajica u Serija B, ukupno 2 gola i 2 asistencija iz 22 utamice. Dok Bajic ima iz 29 utakmice 8 gola i 1 asistenciju. A Bajic nije ništa pokazo za sad u reprezentaciji. Mirko Maric je prevara od igraca, nije Hvratska glupa da njega pozove reprezentaciji vec i kada je u Osijek bio najbolji strijelac.SanaBosna je napisao/la: ↑13 apr 2021, 03:18moram nebili budala iz Savez pročitala ovo ili neki drugi post, eto Gigovic i Šunjić i trebali biti na radar Saveza a još ništa ne rade, ovako moraš slati email ili pismo Savezu jedno 100 puta da bi skontali a za sad nema druge igrače koje bi mogli dovesti da su bolji od ovi, jedino eto za tog Marica nežna puno o njemu ako je takav što kažu onda odyebati ga.MoodyHank je napisao/la: ↑12 apr 2021, 08:48Moraš li stalno isti post pisati? Shvatili smo dosad koga priželjkuješ, ovo je hiljaditi isti post koji si napisao.SanaBosna je napisao/la: ↑12 apr 2021, 04:31Šta je sa Ivanom Sunjicem? momak bi nam dobro došao, redovan igrač u ligi gdje je više fizičkih orijentirano i Hrvati sigurno ne računaju na njega, znam da je davno negdje izjavio da bi zaigrao za nas sad meni nije jasno da Savez ne poduzima nikakve mjere da udju u kontakt s njim čak i Gigovica bi trebali sad dovesti, da bi nam sredina ovako izgledala.
- Ivan Sunjic
- Armin Gigovic
- Jusuf Gazibegovic
- Nikola Katic
- Aldin Turkes
- Ajdin Hasic
- Mirko Maric
Nikola Katic je rezerva u Glasgow Rangers i ima problema sa ozljede. Imamo mi Sanicanina, Hadzikadunica, Ahmedhodzica, Bicakcica u odbrane ne trebamo ga. Bolje da ubacimo jednog Mahmica prija vremena u A tim.
Ivan Sunjic nece igrati za nas, tako imam ja osjecaj. On ocekuje poziv od Hrvatske reprezentacije i nece se tako lako odrec Hrvatske da bi bio rezerva od Cimirota. Dobar je igrac, ali njega povezati isto što smo Lovrica i Simunovica povezali sa reprezentaciju nema više smisla.
Gazibegovic, Hašic, Turkeš su vec naši, a Gigovica moramo ubjediti da bi igrao za nas. To znači da njemu nudimo mijesto medju 23 igraca, a ne da ga tjeramo u u21 kod Starcevica...
Slazem se! Moram biti iskren i ja sam bio upocetka sa dovedjenje Sunjica u reprezentaciji medjutim nakon Simunovica i Lovrica nebi ni jednog igraca više vidio ili cuo da bude u kontekstu spomenuti sa našu reprezentaciju, samo što nema mijesta u Hrvatskoj. @Joazinho i @pitagora su bili upravu. Oni trazi medijsku paznju samo da bi selektor od Hrvatske ili Srbije pokazo interes...
Trenutno korisnika/ca: Alucard, aqarius, AvantiBL, benko21, BiH26, boki86, Bordo10, Brokula, Bumbaclat, Burberry46, CAGarfia, Cautinho, CHR, CrvenoCrnaArmija, Cwirek, darker10, eaglebvb09, Goalgetter, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, HariTz, Imamkarbarum, invincible1921, itatabisine, J1897, Jabroni, JimmyPage, kakarut, karajlo, Kaunas, komax, labostarmomosa, lakilone, legendarnadruga, marlostanf1eld, MaroonBjelave, Marsiano, Mocvara1991, MokraKifla, moreno123, Mostarska, Muumii, nebeskasila, PointBlank, PSV, rare, RaZuti, Rosicky, rukometubih23, Sheyi, signalidunapark, soccerfan, soxx, StevieG8, TefalTava, tutankamon1905, unavita, Zaboljesutra, zemuntrg, Zigazaga i 448 gostiju.