Mi u sustini imamo imalo informacija na cemu donosimo neke zakljucke, ne znamo mi puno o opcijama, i sta oni konkretno nude.
Moze se otprilike pretpostaviti, ali reklo bi se da ni Uprava ne zna konkretno. Npr. kad uzmes u obzir 4 opcije koje su ostale svi nude razlicito. Baka je za rezultat, Joldic za neke mladje igrace bez rezultata, Nalic u fazonu ako se poklopi, poklopi, nema garancije ni za mlade ni za rezultat i Milosevic nemam pojma. Nisu skontali da npr. hoce rezultat pa svih 4 kandidata da su nivo Bake ili da hoce mlade pa da su svi tako profil Joldica i slicno.
Mi u sustini imamo imalo informacija na cemu donosimo neke zakljucke, ne znamo mi puno o opcijama, i sta oni konkretno nude.
Moze se otprilike pretpostaviti, ali reklo bi se da ni Uprava ne zna konkretno. Npr. kad uzmes u obzir 4 opcije koje su ostale svi nude razlicito. Baka je za rezultat, Joldic za neke mladje igrace bez rezultata, Nalic u fazonu ako se poklopi, poklopi, nema garancije ni za mlade ni za rezultat i Milosevic nemam pojma. Nisu skontali da npr. hoce rezultat pa svih 4 kandidata da su nivo Bake ili da hoce mlade pa da su svi tako profil Joldica i slicno.
Nama je najveci gubitak ako Amar Osim definitivno sve napusti. To se sad moze viditi, ali nadam se da nije kasno.
Kad se predstavi novi trener ocekujem pressicu gdje ce se reci neki dugorocni ciljevi i ideje. Kad ce se igracima i uposlenicima dugovi isplatiti i kakve su ambicije za narednu sezonu. Ne moze Ferguson raditi u klubu gdje kasni sest plata.
Željezničar je nakon serije loših rezultata odlučio napraviti promjene. Osim više nije trener, a večeras će na Grbavici obaviti razgovore s četvoricom kandidata i ubrzo objaviti ime novog trenera.
Gledaj kloceva
Lafo treniraju
Treba im skinut ovu opremu-Macron
To je oprema za profesionalce
A ne za hostaplere,pichke,uhljupe i kloceve
Nemojte na glavni teren da vam slucajno padne da trenirate
IDIOTI