Od dva zicera koja je namjestio on bi zabio u najgorem slucaju 1, to je sve sto je favelas trebao da uradi da krunise dominaciju tima.
Jedino ga sad neki favela termin potez/go moze izvuci s tim da psg prodje dalje
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Od dva zicera koja je namjestio on bi zabio u najgorem slucaju 1, to je sve sto je favelas trebao da uradi da krunise dominaciju tima.
Jest vala, sram ga bilo, da je imao plavooke bijele ljepotane sigurno bi imali najjaču odbranu u Evropi.haris123456789 je napisao/la: ↑13 apr 2021, 22:01Ima saint germain finu klupu, a ne znam sta ce pochetinu 4 crnca u odbrani..
Dobar Chopo
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑13 apr 2021, 22:02Jest vala, sram ga bilo, da je imao plavooke bijele ljepotane sigurno bi imali najjaču odbranu u Evropi.haris123456789 je napisao/la: ↑13 apr 2021, 22:01Ima saint germain finu klupu, a ne znam sta ce pochetinu 4 crnca u odbrani..
Sane ziva kanta
stvarno je povreda uticala na njega, valjda se vremenom vrati samopouzdanje koje mu vidno faliNerminovic je napisao/la: ↑13 apr 2021, 22:08Sane ziva kanta![]()
Ako će pišat, spreman sam za golden piss.
Stručnjacima to nevalja.
Puno je 4, prodji 2 predaj loptu
Igra se pravo danas, samo sto zasad od toga nema koristi nazalost. Valjda udje sta do kraja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.