Rezultat iz oupen,is not finiš,rezultat iz oupen

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Rezultat iz oupen,is not finiš,rezultat iz oupen
HAHAAHAHAHAHAJJAJAAJAJ
Lavor po meni u pravu 100% i ne znam sta ima u gore napisanom teksu za ismijavanjem. Izgleda da je u redu samo ici kako vjetar puse, a nemat neki realan stav.
Novi trener Željezničara će biti Blaž Slišković ili Zlatan Nalić
Novi trener Željezničara birat će se između Zlatana Nalića i Blaža Sliškovića, saznaje portal Klix.ba.
Također saznajemo da će čelnici Plavih još sutra obaviti dva razgovora s potencijalnim kandidatima, no da bi konačni izbor na kraju najvjerovatnije trebao biti između Nalića i Sliškovića. Naravno, samim tim postoji i šansa da se čelnici kluba okrenu nekoj trećoj opciji.
Brzi si sa kopiranjem od mene za sekunduLjoZee je napisao/la: ↑13 apr 2021, 22:29Novi trener Željezničara će biti Blaž Slišković ili Zlatan Nalić
Novi trener Željezničara birat će se između Zlatana Nalića i Blaža Sliškovića, saznaje portal Klix.ba.
Također saznajemo da će čelnici Plavih još sutra obaviti dva razgovora s potencijalnim kandidatima, no da bi konačni izbor na kraju najvjerovatnije trebao biti između Nalića i Sliškovića. Naravno, samim tim postoji i šansa da se čelnici kluba okrenu nekoj trećoj opciji.
Covjece jesi li ti svjestan da jedan Celik u kantonu ima vise sponzora od Zelje...Kova991 je napisao/la: ↑13 apr 2021, 22:25Lavor po meni u pravu 100% i ne znam sta ima u gore napisanom teksu za ismijavanjem. Izgleda da je u redu samo ici kako vjetar puse, a nemat neki realan stav.
Prvo se kao argument protiv navelo sarajevo, a ljudi imaju privatnog investitora za razliku od nas kojima su ulaznice najveci dio mjesecnih prihoda.
Drugo jel problem ako neko iznese drugaciji stav pa se to ismijava, a kad neko napise treba sve igrace otjerat i ostat sta bez igraca, to je ok. Razumijem kad neko takve stvari pise u afektu, al u ovim danima kad su glave hladnije nego tad, moze se dati neki pametniji komentar i brat sa tribine ostavi normala komentar, ismijava se jer nije popljuvao nikog. Gdje ces post stavit a da ne napises da neko ne valja..
Dajte braco malo medjusobnog postovanja..nije na odmet.
Da ima kakvo takmicenje za ovo bilo bi dobro.
Ma hoce vjerovatno, ali ce napraviti sad samo veci problem klubu jer su pustili imena u javnost pogotovo ovo da se bira izmedju Nalica i Sliskovica. Znaci ostao Sliskovic, a izabrat ces Nalica koji je 10 levela ispod i koji ce dobiti otkaz do septembra.
Ako Baka bude trener, Amar ide iz kluba skoro sam pa siguran. I zbog toga Baka ima moju podrsku. Jer svi znamo da on nece pustati Amaru ni 2 % kad je u pitanju A-tim. Dok je Nalic druga prica, Amar bi i dalje bio glavni gazda a ovaj samo figura vecinom.MojaMalenkost je napisao/la: ↑13 apr 2021, 22:37Ako Amar ostane u klubu onda je sve ovo jedna obicna farsa koja ce samo dalje zakomplikovati situaciju.
Pa to je toMojaMalenkost je napisao/la: ↑13 apr 2021, 22:41Pa ako dovedu poslusnika, a ne nekog ko ima autoritet i renome onda je sve jasno..