Dzaba statistika, dzaba sve, dalje ide sretnija i spretnija ekipa.
Ono sto mi nije jasno, znas da ti trebaju dva gola i ne ides svim silama po to.
Necemo traziti alibi, nema potrebe.
Sljedece sezone idemo jos jace.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Ovo bi sam napucao da je igrao. Dagba i Diallo, losiji bekovski par ja u zivotu nisam gledao u ovoj fazi LP i nase dvije kokoske prilike ne naprave kako treba pored njih.
Svašta pa tu je nakon jednog solidnog poluvremena proglašavan glavnom zvijezdom prije kojih mjesec i pol.thomashasler je napisao/la: ↑13 apr 2021, 22:59HERNANDEZ NOJER I BOATENG KAPA DO PODA. KAO ŠTO SAM REKAO TREBA NAM BAR JEDNO RASPOLOZENO KRILO. NAZALOST KATASTROFALNI BILI OBOJICA. SANE SA SUTA ON DODAJE U SUDIJSKOM VREMENU EJ MATI MOJA
Kako bi to neki vjerujem prizeljkivali, ali Bayern narednih sezona moze biti samo jaci, narocito i zbog ove pandemije i ekonomske situacije u svijetu fudbala.
ovo je sramota sto nije dodao loptu, muha bez glave i fudbalski IQ 0
Bice Bajern jake i naredne godine. Koman i Sane su imali dosta problema sa povredama. Ako u narednu sezonu udju potpuno zdravi, bice na znatno visem nivou. Tu je Gnabri. Leva ce malo pasti ali ce i dalje biti medju najboljim napadacima u Evropi. Mozda jedino Miler steka, na njegovoj poziciji je potrebna svjeza krv.Evander je napisao/la: ↑13 apr 2021, 23:02Ispadose kobasicari apsulutno zasluzeno, od krnjavog, ali ipak kvalitetnijeg PSG-a. Nakon ovog, ide lagani pad Bayerna, gdje se nece oporaviti narednih 10 godina. Osvajanje slabe Bundeslige, bez ikakve konkurencije, jedino im je sto preostaje.
Goretzka na apratima. Haj bar ce manje smarati po ostalim temama![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.