Zaboravio si Nešu Milovanovića i Đorđija Kustudića?akisarajevo92 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 23:22Vela i Hodoba, po meni najbolji komentatorski duo za fudbal na ex-yu prostorima![]()

Zaboravio si Nešu Milovanovića i Đorđija Kustudića?akisarajevo92 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 23:22Vela i Hodoba, po meni najbolji komentatorski duo za fudbal na ex-yu prostorima![]()
Oni su van svake konkurencijetm01hzne je napisao/la: ↑10 apr 2021, 23:26Zaboravio si Nešu Milovanovića i Đorđija Kustudića?akisarajevo92 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 23:22Vela i Hodoba, po meni najbolji komentatorski duo za fudbal na ex-yu prostorima![]()
![]()
![]()
Jeste hahahahaParadox99 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 23:15Ako se dobro sjecam, jedan od njih je navijac Liverpula i sad bio neki kup ili sta vec ..a oni prenose njemacku ligu ..kad hladno rece OPET SMO ONU DJUBRAD ARSENALA DOBILI ...klubovi mozda nisu tacni mozda je obrnuto ali tako je bilo.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑08 apr 2021, 11:49To su njih dvojica. I ja uzivam da ih slusam, ludi su bas.OldFashioned je napisao/la: ↑08 apr 2021, 11:45Ne mogu se sjetiti imena, ali sjećam ih se da su stalno provaljivali, jedan od njih imao malo grublji glas, taj mi je skroz smiješan![]()
Posebno kad odu na neke lijeve teme.
Ako lik ne uhvati voley BOLJE BI MOJA BABA
Ja sam fakat pomislio na sjever afrike maroko tunis egipat
Steta sto momak izgubi od prevaranta.
Paradox99 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 23:15Ako se dobro sjecam, jedan od njih je navijac Liverpula i sad bio neki kup ili sta vec ..a oni prenose njemacku ligu ..kad hladno rece OPET SMO ONU DJUBRAD ARSENALA DOBILI ...klubovi mozda nisu tacni mozda je obrnuto ali tako je bilo.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑08 apr 2021, 11:49To su njih dvojica. I ja uzivam da ih slusam, ludi su bas.OldFashioned je napisao/la: ↑08 apr 2021, 11:45Ne mogu se sjetiti imena, ali sjećam ih se da su stalno provaljivali, jedan od njih imao malo grublji glas, taj mi je skroz smiješan![]()
Posebno kad odu na neke lijeve teme.
Ako lik ne uhvati voley BOLJE BI MOJA BABA
Ivan Lončarević na SK1 Srbija.Fareus1921 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 18:32Kako se zove onaj komentator na SK1 što je komentirao sinoć Real-Barsa?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.