FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Nadam se dolasku Haalanda i odlasku Salihamidzica. Amatercina obicna. Zbog njega smo imali 12 igraca za utakmicu veceras. Za Haalanda ne zaliti 100 miliona. Prodati Comana za 50/60 miliona.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Hernandez na štoperu klasa,svaka čast ovom momku pokazao da apsolutno zaslužuje da on bude taj koji će komandovati odabranom.
Večeras mi je totalno nejasno bilo zašto od te 60-70 minute nismo krenuli u napada,vršili onaj presing poznati zaista čudno bilo gledati.
Kimich večeras nije bio na nivou te duge lopte loše baš
Sane -Coman obadvojica treba da treniraju svoje završnice,driblinge,centrašuteve i prije svega odluke u ključnim trenutcima
Boateng dostadobar
Davis nznam ta se desilo ali on je bio jedini veeraskoji je proklizavao
Sve u svemu jedna velika šteta,činjenica je da smo bolji tim,posebno da smo bili u punom sastavu,ovako polako privesti sezonu kraju i polako slagati kockice za sljedeću
Zaista sam bio ubijedjen da možemo ovo vratiti i proći ali eto nije se dalo
Večeras mi je totalno nejasno bilo zašto od te 60-70 minute nismo krenuli u napada,vršili onaj presing poznati zaista čudno bilo gledati.
Kimich večeras nije bio na nivou te duge lopte loše baš
Sane -Coman obadvojica treba da treniraju svoje završnice,driblinge,centrašuteve i prije svega odluke u ključnim trenutcima
Boateng dostadobar
Davis nznam ta se desilo ali on je bio jedini veeraskoji je proklizavao
Sve u svemu jedna velika šteta,činjenica je da smo bolji tim,posebno da smo bili u punom sastavu,ovako polako privesti sezonu kraju i polako slagati kockice za sljedeću
Zaista sam bio ubijedjen da možemo ovo vratiti i proći ali eto nije se dalo
- muhamedhulk
- Kontakt:
Normalno da je i Lewat falio, ali nije on kriv sto smo ispali. Njegova zamjena dala 2 od 3 gola. Vjerujem da i sam ne bi utrpao vise..
Kriv je direktni Alaba sa glupim poprecnim pokusajem od pasa u Münchenu gdje smo primili i treci.
Nocas se nije moglo vise, razumijem. Pola prvotimaca nema, nema iskustva, svjezine.
Opet, losija ekipa je prosla; ovakav potencijal u napadu Pochetino ogranicava na kontra napade. Ziheraski ala Vinko Marinovic.
Kriv je direktni Alaba sa glupim poprecnim pokusajem od pasa u Münchenu gdje smo primili i treci.
Nocas se nije moglo vise, razumijem. Pola prvotimaca nema, nema iskustva, svjezine.
Opet, losija ekipa je prosla; ovakav potencijal u napadu Pochetino ogranicava na kontra napade. Ziheraski ala Vinko Marinovic.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Naša igra se bazira na krilima. U dvomeču smo imali dva patuljka. Bolje mi Višća napravio u dvije utakmice od ove dvojice. Iako osakačeni ovakva zadnja linija je trebala početi prvi meč. Sane Sane načudit se ne mogu. Al trebas imad muda da bi bio prevaga ova dvojica to nemaju. Jedino sto bih zamjenio jeste sredina Martinez Kimih a Alaba klupa. Na pocetku drugog ono je morao pogoditi al kraj gola kao i u prvoj tekmi. U ovakvim utakmica fali igrac tipa Efenberga. Sjecam sam protiv Reala 1- 0 za Real prvu drugu 1-1 iako nam trebalo jos 3 gola napadali smo. Ovdje ti treba pogodoak nisam vidio zelju i pritisak za golom ni jedne sekunde. Nemoc se vidio da smo igrali jos jedno poluvrijeme ne bi ga zabili
Kimmich cijelu sezonu igra svaku utakmicu po 90' vidno je iscrpljen,npr Flicku je bilo važnije protiv Uniona Berlina izvaditi Dantasa u 60' nego odmoriti Kimmicha.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Nerminovic
- Kontakt:
Coman je najcudniji igrac kojeg sam gledao i doslo je dotle da ga fino mogu spakovati i prodati za 40-50M, nadao sam se godinama da ce postati najbolji LW ali lik previse sere isto ko i njegov jaran s druge strane, Leroy
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Gore od ovog ispadanja je činjenica da do novembra, decembra nemaš jače tekme koju možeš pogledat a da znaš da svi zapinju.
Neko je na temi Lp napisao pametno, greška su transferi ljetos. Tri bitna igraca Thiago,Perisic i Coutinho nisu zamjenjena adekvatno i vjerovatno je tu najveća greška Brazze i za to su svađe (u smislu ne moze se od govana napraviti pita)
Niti jedan igrač koji je doveden ljetos nije za Bayerna. Igrački kvalitet pogotovo u napadu u u ovom dvomeču je bio nivou Herte ili reprezentacije BiH, u suštini pogled na klupu je dao jasan znak ko dalje prolazi.
Niti jedan igrač koji je doveden ljetos nije za Bayerna. Igrački kvalitet pogotovo u napadu u u ovom dvomeču je bio nivou Herte ili reprezentacije BiH, u suštini pogled na klupu je dao jasan znak ko dalje prolazi.
Teška utakmica, ponestalo je snage za nešto više, za neki završni pritisak da se protivnik sabije. Dosta igrača je u ovom dvomeču podbacilo ili kumovalo primljenim golovima. Nedostajalo je svježine, snage sa klupe da se promijeni ovo mrtvilo u zadnjih 20 minuta, a tome su razlozi povrede prvenstveno igrača sa killer instinktom Lewe i Gnabrya. Sane je u drugom poluvremenu dobro probijao i bio najopasniji naš igrač, ali nedostatak snage i loše odluke nisu nam donijele gol, nadasve uz Lucasa najbolje ocijenjeni igrač, no objesi to mačku o rep. Kimmich je odigrao jednu od najgorih utakmica u svojoj karijeri, hrpa lopti prodatih na sredini. Müller se borio i to je jedino pozitivno, ono na što se naviklo od njega. Davies se prepao utakmice, totalno van svega. I tako se može u nedogled ići, ocjenjivati svakog ponaosob i može se reći da je Lucas strašan na poziciji štopera. Sve ono što se traži od igrača, iznošenje lopte, čitanje igre, oduzimanje lopte, utakmica na rangu top štopera. I to je na kraju kapitalno, odbrana koja je bila ispod prosjeka veći dio sezone bi trebala sa Upom i Lucasom izgledati vrhunski, bilo koji trener sjedio na klupi. Nema razočaranja, treba dići glavu, to je fudbal i kada se kolo okrene u lošem smjeru kao što su nas pokosile povrede ide se dalje. Smiriti glavu, donijeti odluke za budućnost, Flick i Brazzo.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Halanda su toliko digli u nebesa da njegova cijena nece ici ispod 150 miliona.Bundesliga je napisao/la: ↑13 apr 2021, 23:15Nadam se dolasku Haalanda i odlasku Salihamidzica. Amatercina obicna. Zbog njega smo imali 12 igraca za utakmicu veceras. Za Haalanda ne zaliti 100 miliona. Prodati Comana za 50/60 miliona.
On ce na kraju otici u Barsu ili Real, a mozda i Siti izvali 200 miliona, njima se moze. Svakako odlaskom Aguera nemaju napadaca.
Za Komana bi neko od Engleza dao 40-50 miliona, ali ga Bajern nece prodati. I zasto bi, odlican igrac, samo da uhvati duzi period bez povreda.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Nisu samo transferi krivi, peh je povreda protiv Andore, corona Gnabrya i povreda Goretzke. Ekipa na papiru je puno bolja od PSGa.
Kriv je za ispadanje Flick s guranjem Alibabe, kao i cijelu sezonu sto nas svi na kontre jasu jer se uvukla nesigurnost u odbrani. Veceras jednostavno nije moglo vise.
Hernandez je morao igrati i ako je tu data sugestija uprave podrzavam je u potpunosti. Guras igraca koji konstantno grijesi i ide na kraju sezone uz to ucijenjuje i vuce klub za nos enormnim zahtjevima.
Kriv je za ispadanje Flick s guranjem Alibabe, kao i cijelu sezonu sto nas svi na kontre jasu jer se uvukla nesigurnost u odbrani. Veceras jednostavno nije moglo vise.
Hernandez je morao igrati i ako je tu data sugestija uprave podrzavam je u potpunosti. Guras igraca koji konstantno grijesi i ide na kraju sezone uz to ucijenjuje i vuce klub za nos enormnim zahtjevima.
Nur der FCB
-
- Kontakt:
Večeras nismo prošli samo zato što krila nisu ništa napravila kako treba.Coman krene pa stane i tako unedogled,Sane ne zna jel došao ili pošao,ni jedan centaršut nije bio za Chupu ili Müllera sve je nešto bilo na silu.Ipak ispade po ovom večeras da je Hernandez i Boa taj WIN WIN štoper al jbga da su skupa igrali u Munchenu od početka mozda bi večeras bilo sve drugačije.I da nabijem i upravu zato što su skrtarili opet i nisu doveli kvalitetne zamjene,prvak Evrope nema večeras na klupi nekog kapitalca da ubaci i da promijeni tok tekme.Da ne duljim više,razlog našeg ispadanja je prva tekma i to je to,sad do kraja osvojiti Bundes i onda na ljeto na vrijeme osvježiti roster i naravno da Flick ostane i mislim da smo opet top 3 kluba u Evropi.
Flick za razliku od debelog Carla i pragmatičara Kovača zna kako kupiti podršku senatora pa mu zato stalno igraju Muller, Neuer, Lewat, Kimmich i Alaba, tako ima podršku momčadi, ima podršku uprave i slobodno izvodi cirkus sa Bracom na kojeg mudro prebacuje krivicu za loše rezultate.zona072 je napisao/la: ↑13 apr 2021, 23:28Neko je na temi Lp napisao pametno, greška su transferi ljetos. Tri bitna igraca Thiago,Perisic i Coutinho nisu zamjenjena adekvatno i vjerovatno je tu najveća greška Brazze i za to su svađe (u smislu ne moze se od govana napraviti pita)
Za golmana ima zamjenu u Nubelu, tko je kriv što je momak odigrao par utakmica, valjda je trebao Oblak biti rezerva, Čupo kao rezervni je zabio 2 komada PSG-u, tko je trebao biti rezervi i koliko je taj trebao dati?
Tko je trebao prepoznati da su Richards i Musiala dobre zamjene i da ne treba dovoditi Costu i Sara, nego forsirati njih, trener ili?
Frajeru igra prva momčad protiv drugoligaša i popuše i još se žali na kadar, pa da su ti igrale rezerve i popušile onda bi se mogao žaliti a ne ovako, zna se zašto ne igraju rezerve, zbog mira u momčadi jer bi se Neuer uzrujao ako ne igra protiv Lokomotive i Uniona...
Oj Sane sjetim ti se svegaaaaa
- FranckRibery
- Kontakt:
draze mu je gurati Neuera u nebitnoj utakmici protiv Uniona a ne dati priliku Nubelu, draze mu je staviti Boatenga protiv Uniona a ne staviti Kouassia. Draze mu je hiljadu nekih stvari kao npr ubaciti Martineza umjesto Choupe u 85oj. Dace prije Javi go nego Choupo koji je dao u dvomecu 2 od 3 gola. Kakav trenerski mag jbt. Je li i za to Salihamidzic kriv? Za Alabu i slucaj Lucas da ne pricam vise, svake se sedmice ponavljam.
Ubile su nas povrede, virusi i ostale pm. Imamo na papiru bolje igrace ali dzaba nam sad. Bicemo jos jaci naredne i to je to. Flick dovidjenja, sretno sa propalom Njemackom
Ubile su nas povrede, virusi i ostale pm. Imamo na papiru bolje igrace ali dzaba nam sad. Bicemo jos jaci naredne i to je to. Flick dovidjenja, sretno sa propalom Njemackom
-
- Kontakt:
Ja ne znam kako neko pri zdravoj pameti moze biti za Salihamidzica ispred Flicka. S jedne strane imas covjeka koji je bio u Kovacevom timu, a znamo kako se to zavrsilo. Propast teska. Ne samo rezultati nego i igra. Takodjer, obrukao se sa mnogim transferima. Tipa Odoi, Dest, Sane prije toga kada je pregovarao citavo ljeto. Onda Sarr, Costa. I ove velike transfere nije sam odradjivao vec su se tu ukljucili Rumennigge i co. Onda sta je uradio sa Boatengom. Pred takvu utakmicu reci to covjeku. Van svake pameti. A s druge strane imas covjeka koji je osvojio sve sa Bayernom i to nakon sto ga je preuzeo u pola sezone. Ali evo izgleda da ce doci Nagelsmann.
- farinelli123
- Kontakt:
Ova ekipa je slabija 30% od prošlogodišnje. Thiago, Coutinho i Perišić su imali ogroman udeo u prošlogodišnjoj sezoni. Ti igrači nisu adekvatno zamenjeni. Ta ekipa je bila najbolja koju smo ikad imali, kvalitativno i kvantitativno. Sad nemaš takve igrače na klupi. Nema koga da ubaci covek. Improvizacija. Splet nesretnih okolnosti u najširem smislu. Flik je svakako genije, i to je to. Ako nas napusti, njegov fudbal i rezultati će uvek biti pojam za mene. Tako treba igrati.
PSG je relativno tanak bio, ali uozbiljice se i oni za polufinale.
PS: Nagelsman je mačak u dzaku. Nisam još siguran da on može da uspostavi autoritet. On je ipak školarac još uvek. Otom potom.
Navijam da Real osvoji, ili BvB
PSG je relativno tanak bio, ali uozbiljice se i oni za polufinale.
PS: Nagelsman je mačak u dzaku. Nisam još siguran da on može da uspostavi autoritet. On je ipak školarac još uvek. Otom potom.
Navijam da Real osvoji, ili BvB

•
Ja ne vidim kako netko može podržavati Flicka, guranje Alabe nauštrb Hernandeza je instant otkaz, bez razmišljanja i bez druge tone sranja koje izvodi. Braco također out.
-
- Kontakt:
Alabu je gurao zbog filozofije igre. Mislio je da mu je on neka bitna karika u iznosenju lopte. Pogrijesio je ali je i osvojio 6 trofeja. Ako osvoji Bundesligu bit ce 7. Sabotirala ga je i uprava. Prvenstveno sa neadekvatnim transferima, a onda i sa ovim naivnim odnosom sa medijima. Mjesecima ih mediji navlace i pitaju za Flicka i Salihamidzica, onda za Boatenga. Pa za Mullera i selekciju Njemacke. A ovi potpiruju vatru i odgovaraju na jedna te ista pitanja stalno. I to ne znaju ni izbjeci vec sve otkriju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.