Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo

L_blancos
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la L_blancos » 08 jan 2011, 11:11

Pa dobro, znam da je to visa matematika za tebe al eto.. Sad su daleko od toga da mogu konkurisat prije svega jer im je odbrana u qrcu, dovodjenjem defanzivaca se povecava sansa da konkurisu, znaci korak blize su da im mogu konkurisat.. Jos sta nejasno ??

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 08 jan 2011, 13:26

KiNg_SeRgiO_RaMoS je napisao/la:Da je Lessi kojim slucajem dao ovakav gol sutra bi na net.hr ili indexu izasao naslov: Najbolji gol godine
[youtube][/youtube]
Mislim, ne omalovazam ovim Messija, nego ukazujem na medijsko svrsavanje na jedan klub... :lol:
Portillo je :oops:

Za mene licno rame uz rame sa Messijem i Cristinom, samo sto eto ne igra u izvikanom marketingškom klubu pa ga se ne dize u nebesa ko ostale . Vidim maleni Chelsea nudi 45 mil Eura za njega , traze ga evo 3 godine . :oops: 8-) Mislim da ce on postati za Atleti ono sto je Maradona bio u Napoliu . Zato je jako vazno da se plasiramo ove godine u LP ,jer igraci njegovog kalibra zele igrati to najvece takmicenje....ovaj klub to i zasluzuje .

Na Mundo Deportivo ,pise da ce Juanfran biti predstavljen u ponedeljak . Mogao bi debitovati protiv Reala vec .

Navodno na Goal .com pise da se Atletico interesuje za Wright Philipsa iz Citya i Robbia Keana iz Tottanhema .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Kop
Kontakt:

Post Postao/la Kop » 08 jan 2011, 20:46

juznjak> je napisao/la:
KiNg_SeRgiO_RaMoS je napisao/la:Da je Lessi kojim slucajem dao ovakav gol sutra bi na net.hr ili indexu izasao naslov: Najbolji gol godine
[youtube][/youtube]
Mislim, ne omalovazam ovim Messija, nego ukazujem na medijsko svrsavanje na jedan klub... :lol:
Portillo je :oops:

Za mene licno rame uz rame sa Messijem i Cristinom, samo sto eto ne igra u izvikanom marketingškom klubu pa ga se ne dize u nebesa ko ostale . Vidim maleni Chelsea nudi 45 mil Eura za njega , traze ga evo 3 godine . :oops: 8-) Mislim da ce on postati za Atleti ono sto je Maradona bio u Napoliu . Zato je jako vazno da se plasiramo ove godine u LP ,jer igraci njegovog kalibra zele igrati to najvece takmicenje....ovaj klub to i zasluzuje .

Na Mundo Deportivo ,pise da ce Juanfran biti predstavljen u ponedeljak . Mogao bi debitovati protiv Reala vec .

Navodno na Goal .com pise da se Atletico interesuje za Wright Philipsa iz Citya i Robbia Keana iz Tottanhema .
Mislim da si pretjerao kada si ga usporedio sa Messijem i Ronaldom, na stranu tvoje simpatije prema Atleticu , ali Aguero definitivno nije na njihovom nivou .. On je zasad jedan od najperspektivnijih mladih napadaca , uz bok Patu , Balotelliju i Pedru ,ali nista vise . Po meni je i forlan zasad bolji napadac .
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 09 jan 2011, 15:03

Ok to je tvoje misljenje :) 8-) nisam ja nista pretjerao, da on igra u npr,,Chelseau dizali bi mediji njega odma kao najboljeg igraca na svijetu .

Atletico opasno zagrizao za Ardu Turana,medii navode da je Galata vec pronasla zamjenu za njega ,tako da je izvjesno da ce doci na ljeto . 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 09 jan 2011, 19:55

Eto presao Juanfran (25) iz Osasune za 5 mill eura, nije puno kostao, a vrlo dobar igrac, Osasuna ce u Segundu ako nedovede o nepogodi sa kakvim novim igrace..tesko ce ga zamijeniti 8-)

[youtube][/youtube] :lol:

napomena: prosao je sve nogometne skole u R.Madridu :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 09 jan 2011, 20:56

Los_Blanos2 je napisao/la:Eto presao Juanfran (25) iz Osasune za 5 mill eura, nije puno kostao, a vrlo dobar igrac, Osasuna ce u Segundu ako nedovede o nepogodi sa kakvim novim igrace..tesko ce ga zamijeniti 8-)

Danas je napunio 26 god 8-) dobar je igrac, nadam se da ce zabiti jos puno ovakvih golova Realu u derbijima .

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 10 jan 2011, 04:26

Svaka čast Atletiku, ali mislim da je šteta što Aguero igra još ovdje. On zaslužuje tim koji je u samom vrhu europskog nogometa, što Atletiko još nije. :oops:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 10 jan 2011, 12:34

Sexmachineboy je napisao/la:Svaka čast Atletiku, ali mislim da je šteta što Aguero igra još ovdje. On zaslužuje tim koji je u samom vrhu europskog nogometa, što Atletiko još nije. :oops:
Athletico je igracki rame uz rame sa svim evropskim klubovima, samo sto dominacijom Reala i Barce koji su daleko ispred svih biva potisnut u drugi plan..

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 10 jan 2011, 12:37

juznjak> je napisao/la:
Los_Blanos2 je napisao/la:Eto presao Juanfran (25) iz Osasune za 5 mill eura, nije puno kostao, a vrlo dobar igrac, Osasuna ce u Segundu ako nedovede o nepogodi sa kakvim novim igrace..tesko ce ga zamijeniti 8-)

Danas je napunio 26 god 8-) dobar je igrac, nadam se da ce zabiti jos puno ovakvih golova Realu u derbijima .
On je posebno motivisan kada igra protiv Reala :mrgreen:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 10 jan 2011, 20:38

Sastav za veceras: De Gea, Ujfalusi, Godín, Domínguez, Filipe Luis, Assunçao, Mario Suárez, Raúl García, Reyes, Diego Costa y Agüero. Jako vazna utakmica,ako se pobjedi ni treca pozicija ne bi bila nemoguca misija . Idemo se uguziti u LP slika

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 10 jan 2011, 21:27

Pa mozete li meda jebboga zivot.Treba mi za kaldare :evil:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

KiNg_SeRgiO_RaMoS
Kontakt:

Post Postao/la KiNg_SeRgiO_RaMoS » 10 jan 2011, 21:41

http://www.defensacentral.com/real_madr ... iro-blanco

Ajde ti Kun u Real, novi Hugo Sanchez... sta ces se patiti u Pateticu, u Madridu mozes barem do kojeg trofeja.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 10 jan 2011, 21:50

KiNg_SeRgiO_RaMoS je napisao/la:http://www.defensacentral.com/real_madr ... iro-blanco

Ajde ti Kun u Real, novi Hugo Sanchez... sta ces se patiti u Pateticu, u Madridu mozes barem do kojeg trofeja.
:mrgreen: :mrgreen:

Jao juzhny sta vam ovo HercuLes počini :o

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 10 jan 2011, 21:58

Sto mi levati sjebase i onako sjeban dan . Treba sve mjenjati ,prodati malog cigu Realu za te pare vratiti Torresa i uzeti jos nekog u odbrani i na sredini gdje igraju nevidjeni panjevi. Ne znam kako misle igrati protiv Reala ,bolje neka predaju tekmu nego da nas izofiraju jos vise . :evil: Btw prilike nisu imali u prvom poluvremenu :lol: :lol: Hercules igra ko na dopu :?

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 10 jan 2011, 22:05

Jos malo pa petarda od Herculesa :mrgreen: :lol:

Hercules-Atl.M 4-0 prv.polvr :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

KiNg_SeRgiO_RaMoS
Kontakt:

Post Postao/la KiNg_SeRgiO_RaMoS » 10 jan 2011, 22:18

juznjak> je napisao/la:Sto mi levati sjebase i onako sjeban dan . Treba sve mjenjati ,prodati malog cigu Realu za te pare vratiti Torresa i uzeti jos nekog u odbrani i na sredini gdje igraju nevidjeni panjevi. Ne znam kako misle igrati protiv Reala ,bolje neka predaju tekmu nego da nas izofiraju jos vise . :evil: Btw prilike nisu imali u prvom poluvremenu :lol: :lol: Hercules igra ko na dopu :?
Sto mali cigan? :mrgreen:

Sad kad udje moj nick imenjak ima da vam uvali jos jedan i to je to (ne ovog nicka) :mrgreen:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 jan 2011, 22:45

Ovaj Atletico je fakat presmiješna ekipa. Taman kada se od njih očekuje neki iskorak na vrhu tabele, oni odigraju utakmicu za zaborav. Btw, što Forlan nije igrao od prve minute? Je li u pitanju neka povreda ili loša forma?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 10 jan 2011, 22:52

Jeste zbog povrede ,zadobijene jos u prvoj tekmi Kupa protiv Asspaynola . Dobro si rekao kada treba da se napravi iskorak prema vrhu tabale ,obicno tada uprskaju (ne zovu djabe ovaj tim Patetico) sada je - 7 u odnosu na cetvrtoplasiranu Valenciju :| fkt teska situacija a Real dolazi u najgorem mogucem trenutku . King@ zato sto se vucara po terenu 8-) valjda bude bolje kada zaigraju Juanfran i Elias .

KiNg_SeRgiO_RaMoS
Kontakt:

Post Postao/la KiNg_SeRgiO_RaMoS » 10 jan 2011, 23:26

juznjak> je napisao/la:Jeste zbog povrede ,zadobijene jos u prvoj tekmi Kupa protiv Asspaynola . Dobro si rekao kada treba da se napravi iskorak prema vrhu tabale ,obicno tada uprskaju (ne zovu djabe ovaj tim Patetico) sada je - 7 u odnosu na cetvrtoplasiranu Valenciju :| fkt teska situacija a Real dolazi u najgorem mogucem trenutku . King@ zato sto se vucara po terenu 8-) valjda bude bolje kada zaigraju Juanfran i Elias .
Ja jbt, ja i zaboravih na Eliasa. Kad ce on zaigrat? A kad Juanfran? Ovom drugom ako bude igro u srijedu ne ginu gromoglasne "ovacije" :mrgreen:

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 10 jan 2011, 23:44

De bar Reala izbacite da se "iskupite". :evil:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.