FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
e jel danas to taj dan da saznamo za trenera ili će se cekati ta skupština sutra?
Da.
Samo ne Nalić.
Samo ne Nalić.
Baka je svoj posljednji angažman imao je u Kitcheeu, a klub iz Hong Konga napustio je prije nešto manje od mjesec. No, Slišković kaže kako to za sada nije tačna informacija.
- I ja sam pročitao te natpise, ali mogu vam potvrditi samo to kako me niko iz Željezničara nije kontaktirao, kazao je Slišković kratko za ****.
Jedan od favorita za klupu Željezničara je Zlatan Nalić, bivši trener Slobode i Tuzla Cityja.
- I ja sam pročitao te natpise, ali mogu vam potvrditi samo to kako me niko iz Željezničara nije kontaktirao, kazao je Slišković kratko za ****.
Jedan od favorita za klupu Željezničara je Zlatan Nalić, bivši trener Slobode i Tuzla Cityja.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Javni oglas za prijem zaposlenika
FK Željezničar raspisuje javni oglas za prijem zaposlenika na poziciju Stručni saradnik u Odjelu marketinga.
Potrebni uslovi:
VSS;
Jedna godina iskustva na istim ili sličnim poslovima;
Napredno poznavanje rada na računaru;
Aktivno poznavanje engleskog jezika;
Posjedovanje vozačke dozvole “B” kategorije;
Izražene komunikacijske vještine.
Opis posla:
Predlaže marketinške ugovore i učestvuje u njihovoj izradi;
Vodi evidenciju i prati realizaciju marketinških ugovora i brine se za njihovo efikasno provođenje;
Komunicira sa postojećim i potencijalnim sponzorima;
Ostali poslovi vezani za organizaciju utakmica.
Kandidati trebaju dostaviti CV sa pratećim pismom i dokazima o ispunjavanju zahtjevanih uslova. Prijave se dostavljaju isključivo elektronskim putem na mail: [email protected].
Kandidati koji zadovoljavaju navedene kriterije će naknadno biti pozvani na razgovor, nakon kojeg će se izvršiti izbor najuspješnijeg kandidata.
Rok za podnošenje prijava je 23.04.2021. godine.
Evo gdje su oni studenti
FK Željezničar raspisuje javni oglas za prijem zaposlenika na poziciju Stručni saradnik u Odjelu marketinga.
Potrebni uslovi:
VSS;
Jedna godina iskustva na istim ili sličnim poslovima;
Napredno poznavanje rada na računaru;
Aktivno poznavanje engleskog jezika;
Posjedovanje vozačke dozvole “B” kategorije;
Izražene komunikacijske vještine.
Opis posla:
Predlaže marketinške ugovore i učestvuje u njihovoj izradi;
Vodi evidenciju i prati realizaciju marketinških ugovora i brine se za njihovo efikasno provođenje;
Komunicira sa postojećim i potencijalnim sponzorima;
Ostali poslovi vezani za organizaciju utakmica.
Kandidati trebaju dostaviti CV sa pratećim pismom i dokazima o ispunjavanju zahtjevanih uslova. Prijave se dostavljaju isključivo elektronskim putem na mail: [email protected].
Kandidati koji zadovoljavaju navedene kriterije će naknadno biti pozvani na razgovor, nakon kojeg će se izvršiti izbor najuspješnijeg kandidata.
Rok za podnošenje prijava je 23.04.2021. godine.
Evo gdje su oni studenti
Iz njegovih usta, upravo je suprotno

Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
-
- Kontakt:
taj clanak je juce oko 14h objavljen1921boy je napisao/la: ↑14 apr 2021, 10:00Baka je svoj posljednji angažman imao je u Kitcheeu, a klub iz Hong Konga napustio je prije nešto manje od mjesec. No, Slišković kaže kako to za sada nije tačna informacija.
Zvanično, Baka i Nalić jedini kandidati.
Koliko glup moraš biti da isti članak objaviš i sutradanPlavamamba je napisao/la: ↑14 apr 2021, 10:32taj clanak je juce oko 14h objavljen1921boy je napisao/la: ↑14 apr 2021, 10:00Baka je svoj posljednji angažman imao je u Kitcheeu, a klub iz Hong Konga napustio je prije nešto manje od mjesec. No, Slišković kaže kako to za sada nije tačna informacija.

Nekadašnji predsjednik FK Željezničar i Skupštine Kluba, te veliki navijač našeg Željezničara, Redžad Ćatić, preminuo je u 71. godini života.
FK Željezničar izražava najiskrenije saučešće porodici, prijateljima i svim ožalošćenima.
"Kad stane srce moje i Bog mi sklopi oči, zakucat će bar još jednom i s neba će za te doći..."
Rahmet vam duši...
FK Željezničar izražava najiskrenije saučešće porodici, prijateljima i svim ožalošćenima.
"Kad stane srce moje i Bog mi sklopi oči, zakucat će bar još jednom i s neba će za te doći..."
Rahmet vam duši...
Previše nas je Željovaca napustilo u zadnje vrijeme.Mehmedaga je napisao/la: ↑14 apr 2021, 10:53Nekadašnji predsjednik FK Željezničar i Skupštine Kluba, te veliki navijač našeg Željezničara, Redžad Ćatić, preminuo je u 71. godini života.
Rahmet vam duši...
Rahmet mu duši....
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
uletim ovako s vremena na vrijeme da procitam sta ljudi kazu na trenutnu situaciju u klubu.. i ne mogu se oduprijeti da ne kazem kako se svakog dana u svakom pogledu sve vise i vise pretvaramo u pitare.. jedna struja druga struja.. svako tjera vodu na svoj mlin.. a zbog toga ne ispasta niko drugi nego nas Željo. gdje je nestalo ono jedinstvo ? kako smo dozvolili da zbog par losih rezultata okrenemo leđa klubu ? najvise me bole komentari poslije mladosti od strane nasih navijaca kako nas je sudija pogurao.. halo ba ljudi citava drzava je protiv nas ne treba nam jos i to da sami sebe pljujemo ! godinama nas sudije sakate kradu nam titule iz ruku i na to sve sutimo kao i citava drzava.. u jednoj utakmici se u nasu korist dosude 2 crvena kartona (oba opravdana) i dize se citava drzava na noge kako se Željo gura ! bas zbog ovakvih situacija treba da smo svi ko jedan ljudi dragi.. kad vidimo da smo trn u oku citavoj drzavi zasto sami sebi leđa okrecemo ? pljujemo svoje vrijeđamo napadamo.. ja sam svjestan da nam je igracki kadar trenutno u kurcu ali boze moj ne treba sad drvljem i kamenjem na njih.. mi bolje nemamo ! da se ima vise para bio bi i igracki kadar bolji ali nema se.. zasto nema para to je tema za upravu kluba i u to necu da ulazim.. eto uradilo se sve da se mašnica pusti u klub pa sta smo dobili ? palamudi iz londona a u klubu ni marke.. gdje su ti silni ulagaci koje je obecao ? al helem to.. hocu da kazem da mi kao navijaci treba da budemo slozni i da cuvamo ono jedino sto imamo.. kakvi su takvi su nasi su !
sto se izbora novog trenera tice mislim da koga god da dovedemo nista bolja situacija nece biti dok ne kane koja marka.. fudbal je danas samo posao i nista vise.. daleko od toga da sam neciji igrac amar/miske ali odgovorno tvrdim da mi nikada necemo naci boljeg trenera od covjeka koji nam je donio toliko radosti u nasim zivotima. dovoljno o tome govori i cinjenica da je amar kao i zeljo trn u oku svakom klubu u nasoj drzavi. pitari ga sanjaju kao nocnu moru realno..
daj boze da grijesim i da ce izborom novog trenera krenuti sve na bolje.. da ce se pokazati istinitom ona prica kako je ovo sve bio bojkot amara od strane igraca ali cisto sumnjam.. pred nama je da se strpimo i sacekamo sta ce se desiti izborom novog trenera.. a do tada mi zivi i zdravi bili i da nam Željo akoBogda opet bude šampion ! MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ !
sto se izbora novog trenera tice mislim da koga god da dovedemo nista bolja situacija nece biti dok ne kane koja marka.. fudbal je danas samo posao i nista vise.. daleko od toga da sam neciji igrac amar/miske ali odgovorno tvrdim da mi nikada necemo naci boljeg trenera od covjeka koji nam je donio toliko radosti u nasim zivotima. dovoljno o tome govori i cinjenica da je amar kao i zeljo trn u oku svakom klubu u nasoj drzavi. pitari ga sanjaju kao nocnu moru realno..
daj boze da grijesim i da ce izborom novog trenera krenuti sve na bolje.. da ce se pokazati istinitom ona prica kako je ovo sve bio bojkot amara od strane igraca ali cisto sumnjam.. pred nama je da se strpimo i sacekamo sta ce se desiti izborom novog trenera.. a do tada mi zivi i zdravi bili i da nam Željo akoBogda opet bude šampion ! MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ !
Ogromni su pritisci na klub da bude Nalić.
Baka je IME za ovog uhljupa.
Lik vodio par utakmica kao glavni trener. Presmiješno.
Upravo PAMET U GLAVU!
Baka je IME za ovog uhljupa.
Lik vodio par utakmica kao glavni trener. Presmiješno.
Upravo PAMET U GLAVU!
Zadnja izmjena: Admir74, dana/u 14 apr 2021, 11:37, ukupno mijenjano 1 put.
Ako bude Nalic nek mu ne daju neki duzi ugovor da ne bude problema kad se isti bude raskidao za dva, tri mjeseca. 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Evo ja ću da se nadovežem na Adnana.
Ovo je stvarno istina "Željo" je godinama trn u oku svima ne zbog toga što smo najveći rivali i to već što nas neko planski uništava već duže vrijeme a pod time smatram navijače drugih klubova i savez. Vidjeli ste zadnjih dana sve portale,novine a i televizije.
Amar napustio Željezničar
Amar više nije trener Željezničara itd itd
Mi ovdje raspravljamo o Amaru a niko se ne oglašava o tome što nas sudije kolju i klat će nas i dalje ... Ja sam prvi pisao u revoltu da nas Mujić gura ali nakon što sam pogledo utakmicu ponovo sam shvatio da je ispravno dosudio i crvene i penal.
Za vrijeme mandata Misimovića nismo bili zakinuti ovoliko u nekom nizu penal za Zrinjski u Bijeljini, penal za Široki u 90+ na Grbavici ne mogu se sad sjetiti svega ali bilo je još par ali u različitim periodima ali ovo pet utakmica zaredom prvo Kosorićev gol Sarajevu, penal protiv TC na Grbavici , penal za TC na Tušnju , penali protiv Olimpika itd.
Stvarno je sramota da se mi između sebe dijelimo na ove ili one dok nas ljudi očigledno podkradaju i otimaju bodove. Razmišljam kao i većina vas šta bi bilo da smo dobili Sarajevo da su svi ovi golovi bili priznati ? Možda bi bili prvi ?
Smrt Džubura , smrt Ode a evo sad i Redže. Ako nas to ne ujedini da zajedno izađemo iz svega zajedno kao pobjednici i sa Amarom i sa Senadom. Da pokažemo taj inat silan bosanski da možemo funkcionisati zajedno kao što smo do skora zagrljeni, pjevali Grbavicu na punom jugu,istoku,sjeveru i zapadu i slavili pobjede,titule,kupove zajedno se radovali i sa Amarom kad je donosio trofeje i sa Senadom kad je izgrađivao stadion.
Ne branim nikoga ali apelujem da se malo više uključimo svi znamo šta znači riječ "Željezničar" u bosanskohercegovačkom fudbalu ali i u regionalnom.
1921 - 2021
100 godina nije malo, 100 godina prkosa i ponosa.
Sve nas ista bolest spaja a ona se zove "Željo"
Ovo je stvarno istina "Željo" je godinama trn u oku svima ne zbog toga što smo najveći rivali i to već što nas neko planski uništava već duže vrijeme a pod time smatram navijače drugih klubova i savez. Vidjeli ste zadnjih dana sve portale,novine a i televizije.
Amar napustio Željezničar
Amar više nije trener Željezničara itd itd
Mi ovdje raspravljamo o Amaru a niko se ne oglašava o tome što nas sudije kolju i klat će nas i dalje ... Ja sam prvi pisao u revoltu da nas Mujić gura ali nakon što sam pogledo utakmicu ponovo sam shvatio da je ispravno dosudio i crvene i penal.
Za vrijeme mandata Misimovića nismo bili zakinuti ovoliko u nekom nizu penal za Zrinjski u Bijeljini, penal za Široki u 90+ na Grbavici ne mogu se sad sjetiti svega ali bilo je još par ali u različitim periodima ali ovo pet utakmica zaredom prvo Kosorićev gol Sarajevu, penal protiv TC na Grbavici , penal za TC na Tušnju , penali protiv Olimpika itd.
Stvarno je sramota da se mi između sebe dijelimo na ove ili one dok nas ljudi očigledno podkradaju i otimaju bodove. Razmišljam kao i većina vas šta bi bilo da smo dobili Sarajevo da su svi ovi golovi bili priznati ? Možda bi bili prvi ?
Smrt Džubura , smrt Ode a evo sad i Redže. Ako nas to ne ujedini da zajedno izađemo iz svega zajedno kao pobjednici i sa Amarom i sa Senadom. Da pokažemo taj inat silan bosanski da možemo funkcionisati zajedno kao što smo do skora zagrljeni, pjevali Grbavicu na punom jugu,istoku,sjeveru i zapadu i slavili pobjede,titule,kupove zajedno se radovali i sa Amarom kad je donosio trofeje i sa Senadom kad je izgrađivao stadion.
Ne branim nikoga ali apelujem da se malo više uključimo svi znamo šta znači riječ "Željezničar" u bosanskohercegovačkom fudbalu ali i u regionalnom.
1921 - 2021
100 godina nije malo, 100 godina prkosa i ponosa.
Sve nas ista bolest spaja a ona se zove "Željo"
- StrikeWarzone
- Kontakt:
A ko ga gura Ramadani i Raiola skupa jel !?
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt:
a koje su to interesne grupe koje guraju Nalića? Zašto? Privatno drugarstvo ili je nešto drugo u pitanju? Poserem im se svima na glavu, jadovi jedni, Željo vam nikad nije bio na prvom mjestu nego personalni interesi, mrs napolje svi do jednog. FUJ
Yeben Nalić nema šta