FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- StrikeWarzone
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Po demokratiji trebalo bi Baka
Al posto je nas lovator za Nalica
Opet cirkus u klubu
Onda je najbolje Samir Bekric
Al posto je nas lovator za Nalica
Opet cirkus u klubu
Onda je najbolje Samir Bekric
Jasko konta, bolje Nala za 20 maraka mjesecno, nego Baka za 5-10 hiljada, ionako ce ih on placati. Razumijem co'jka totalno.
- lijevapolutka
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ne razumijem zasto je Badzak za Nalica... stvarno ovo nisam ocekivao...
Navedite jedan razlog zasto da vjerujemo navednom textu.Evo ovako ja koji nemam nikakve veze oko kluba (osim sto ga volim)sad kazem Ceric i Badzak bili samo za Baku i Vi kao vjerujete?zeljodogroba je napisao/la: ↑14 apr 2021, 14:18Ne razumijem zasto je Badzak za Nalica... stvarno ovo nisam ocekivao...
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Opet o fudbalu odlučuju osobe koje o istom znaju onoliko koliko i mi..
Pa ako vam je toliko teško odlučiti Baka ili Nala, okreneš par brojeva, pitaš ljude za mišljenje. I na osnovu toga, od njihove priče za i protiv, svedeš sve na papir i doneseš odluku u ime kluba.
Pa ako vam je toliko teško odlučiti Baka ili Nala, okreneš par brojeva, pitaš ljude za mišljenje. I na osnovu toga, od njihove priče za i protiv, svedeš sve na papir i doneseš odluku u ime kluba.
- svrakino1921
- Kontakt:
Trebamo bit strpljivi
Vec ce neki Pitar uletit sa zvanicnom informacijom
Strpljen spasen
Vec ce neki Pitar uletit sa zvanicnom informacijom
Strpljen spasen
- plavousrcu
- Kontakt:
Sve ok, ali da trenera bira modni macak. To je vec dno.
-
- Kontakt:
Apsolutno se slazem, al evo i KANA je rekao slicnu info... govorim pod pretpostavkom da je tacna informacija..Mehmedaga je napisao/la: ↑14 apr 2021, 14:20Navedite jedan razlog zasto da vjerujemo navednom textu.Evo ovako ja koji nemam nikakve veze oko kluba (osim sto ga volim)sad kazem Ceric i Badzak bili samo za Baku i Vi kao vjerujete?zeljodogroba je napisao/la: ↑14 apr 2021, 14:18Ne razumijem zasto je Badzak za Nalica... stvarno ovo nisam ocekivao...
Zna se ko donosi odluke u klubu i ko se pita, sta se pravite ludi kakva uprava, Ceric, i bilo ko, samo jedan se pita.
Mjau !
- lijevapolutka
- Kontakt:
FK Željezničar i ASA Osiguranje d.d. produžili saradnju
FK Željezničar i dugogodišnji partner ASA Osiguranje d.d. produžili su saradnju potpisivanjem novog jednogodišnjeg ugovora.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- svrakino1921
- Kontakt:

I pravu si
Nala ko maneken i Cera je to vidio
A Baka sta ce jadnik
Sav se usukao u godinama
Ne moze on te stvari radit
U nesvjesti bi bio non-stop
Koja je logika dovoditi iole ozbiljnog trenera u ovako neorganiziran i nesredjen sistem.
Na osnovu cega iko ocekuje da npr. Sliskovic u ovakvom stanju u kojem se klub nalazi, donese neku magiju sa sobom, pa mi proigramo udjemo u europu, a sledeće npr. da se osvoji titula.
Ne vidim nacin da se ta ocekivanja mogu ostvariti, da bilo koji ozbiljni trener ista moze uraditi dok je ovako tesko i haoticno stanje u klubu.
Zaključak bi bio da dok ne sredimo sistem funkcioniranja kluba, bespotrebno je dovoditi "ozbiljne" trenere, koji kostaju, a zapravo tesko neki uspjeh u takvom sistemu mogu donijeti. Ali eto ovo je samo moje mišljenje, respektiram i druga.
Na osnovu cega iko ocekuje da npr. Sliskovic u ovakvom stanju u kojem se klub nalazi, donese neku magiju sa sobom, pa mi proigramo udjemo u europu, a sledeće npr. da se osvoji titula.
Ne vidim nacin da se ta ocekivanja mogu ostvariti, da bilo koji ozbiljni trener ista moze uraditi dok je ovako tesko i haoticno stanje u klubu.
Zaključak bi bio da dok ne sredimo sistem funkcioniranja kluba, bespotrebno je dovoditi "ozbiljne" trenere, koji kostaju, a zapravo tesko neki uspjeh u takvom sistemu mogu donijeti. Ali eto ovo je samo moje mišljenje, respektiram i druga.
Zna se ko ce ovim izborom.najvise popusitisvrakino1921 je napisao/la: ↑14 apr 2021, 14:30![]()
![]()
![]()
![]()
I pravu si
Nala ko maneken i Cera je to vidio
A Baka sta ce jadnik
Sav se usukao u godinama
Ne moze on te stvari radit
U nesvjesti bi bio non-stop

Nalic u slim fit macron opremi, pistaljka, i savremene tehnologije pracenje ucinak igraca - Ceric likes 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.