FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Pitanje za mog Želju, to je meni rak rana i moj život, kad me god neko to pita u bilo kojem kontekstu ili smislu čovjeka srce zaboli. Ja to volim i voljet ću dok ne umrem i ja, kao i moj rahmetli otac koji je bio fanatik za klub. Svaka kriza Želje nekako pogodi i nas koji nismo fizički tu. Željo je golem, veći od svih problema, i on će iznaći snage i da izađe iz ovog sadašnjeg stanja." - Mulalić Edis
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
drzgemboadislic je napisao/la: ↑14 apr 2021, 15:31Amar je kriv što se igračima ne mogu isplatiti plate, Blaž nije.
Sramota da navijaco drugih klubova orgijaju na ovoj temi
možda su se valjali od smijeha.SudoHusika je napisao/la: ↑14 apr 2021, 15:02"Konceptom oborio upravu s nogu."
Yebem ti sudija majku.
NAPRIJED NARODE!
Uprava ako misli da barem jedan dio ima navijače na svojoj strani, nek izaberu Baku.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Pa ne znam sta bih ti rekao.U sjecanju mi ostala ova tekmasvrakino1921 je napisao/la: ↑14 apr 2021, 15:16Samo razmisljam
Da odmah kazem
Ja sam iz Svrakina
I nisam neke skole zavrsio
Al evo ovaj Nalic
Koliko sam ja skontao
Lik fura visoki presing
I to mu je gkavna takticka varijanta
Koliko ja znam za visoki presing ti trebaju atlete igraci koji mogu trcat 90 minuta
Mi u timu imamo starohane alkoholicare i narkomane
Kako on misli sa njima igrat visoki presing
Svasta
Realno nas pojeo trkacki i takticki,sa isto starom i puno nekvalitetnijom ekipom.
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
Ali kako Sinanov portal otkad je Ceric izjavio da ce povuci pitanje smjene Amara neofirno u svakom clanku potencira odlazak Cerica. 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- lijevapolutka
- Kontakt:
i ovaj Edis izgleda AmarovacHilmo123 je napisao/la: ↑14 apr 2021, 15:39"Pitanje za mog Želju, to je meni rak rana i moj život, kad me god neko to pita u bilo kojem kontekstu ili smislu čovjeka srce zaboli. Ja to volim i voljet ću dok ne umrem i ja, kao i moj rahmetli otac koji je bio fanatik za klub. Svaka kriza Želje nekako pogodi i nas koji nismo fizički tu. Željo je golem, veći od svih problema, i on će iznaći snage i da izađe iz ovog sadašnjeg stanja." - Mulalić Edis

moSa ljoŽe
Edis šupaklijevapolutka je napisao/la: ↑14 apr 2021, 15:45i ovaj Edis izgleda AmarovacHilmo123 je napisao/la: ↑14 apr 2021, 15:39"Pitanje za mog Želju, to je meni rak rana i moj život, kad me god neko to pita u bilo kojem kontekstu ili smislu čovjeka srce zaboli. Ja to volim i voljet ću dok ne umrem i ja, kao i moj rahmetli otac koji je bio fanatik za klub. Svaka kriza Želje nekako pogodi i nas koji nismo fizički tu. Željo je golem, veći od svih problema, i on će iznaći snage i da izađe iz ovog sadašnjeg stanja." - Mulalić Edis![]()
![]()

Edis legenda. Samo sto mu treba u ugovor staviti da ne valja gluposti na presicama. Svaka čast za Baku. Nek isplate igrače, pa pametuju i postavljaju uslove.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Nece biti Nalic nece biti Baka novi trener Zelje ce biti Baljic zvani Zvaka.
"Aj tings" hajde već jednom
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
Vanredna sjednica skupštine FK Željezničar bit će održana sutra na Grbavici
Vanredna sjednica skupštine Fudbalskog kluba Željezničar trebala bi se održati sutra u poslijepodnevnim satima na stadionu Grbavica, saznaje portal Klix.ba.
Jedna od tački dnevnog reda bit će, kako saznajemo, prijedlog o izmjenama poslovnika koji bi omogućio održavanje sjednica online u slučaju nastupanja vanrednih okolnosti kao što je slučaj aktuelne pandemije koronavirusa.
Ukoliko se ova promjena usvoji, učešće i glasanje delegata skupštine na sjednici koja se odvija u obliku video-konferencije bi se smatrala punovažnom kao i onda kada delegati fizički prisustvuju sjednicama.
Upravo jedna takva online sjednica koja je bila zakazana za kraj marta nije bila održana jer se nije pojavio dovoljan broj kandidata, odnosno nije bilo kvoruma.
FK Željezničar već odavno nema predsjednika i potpredsjednika skupštine i ne treba posebno naglašavati koliko je bitno da se što prije imenuju njihovi nasljednici zbog situacije u kojoj se klub nalazi u svim segmentima organizacije.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Zna li Baka da pregovaramo sa njim ?
Joj cirkusa
Joj cirkusa

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Zna, zna.
Namjere ove garniture ćemo znati po izboru trenera.
Razlika je ogromna.
Baka

Zlatan

Edit: Sta se desava sa slikama ....
Namjere ove garniture ćemo znati po izboru trenera.
Razlika je ogromna.
Baka

Zlatan

Edit: Sta se desava sa slikama ....
Zadnja izmjena: Admir74, dana/u 14 apr 2021, 16:45, ukupno mijenjano 4 puta.
-
- Kontakt:
Trebali bi do iduce sezone saznat ko ce biti trener za sad glavni kandiadat Uške.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Te Nalić, te Baka, te Drulović, te Lalatović ...
Zna li iko je li Amar još u klubu ili je samo navijač.
Uskoro mi istiće članska pa da znam.
Zna li iko je li Amar još u klubu ili je samo navijač.
Uskoro mi istiće članska pa da znam.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 38 gostiju.