Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Vadis Kabaka a Philips ima zuti o **** te dan
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
oj zivote, oni hoce namjerno da ne prođu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pa jel moguce ovo
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Glupog nacina za ispast majko draga
Pratim kuglanje od noćaš. Pratite me na PDF-u "Ostali sportovi".
Mane ko da u državnoj firmi radi, pa ne mora ništa, a ovaj ne smije da ga vadi.
Mane ko da u državnoj firmi radi, pa ne mora ništa, a ovaj ne smije da ga vadi.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Al strasno...
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm

Ajmo ispisnice Salah, Mane, Firmino, Ox, Shaq, Wijnaldum. Profesionalni fudbaleri

NAT I FABINHO SU JEDINI KVALITETNI IGRAČ OVDJE.
Bravo Salah
Čestitke Realu, prilično zasluženo.

Čestitke Realu, prilično zasluženo.
“Of course I didn’t take my wife to see Rochdale as an anniversary present. It was her birthday. Would I have got married in the football season? Anyway, it was Rochdale reserves.”
Veliki rez ovdje treba , dobra utakmica ali golse ne moze dati.Mane je odron postao veci od Firmina , a to se treba potruditi.Sad 7 utakmica probati izvuci to 4 mjesto.
Zadnja izmjena: Suki46, dana/u 14 apr 2021, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- BeyKopites
- Kontakt:
Salah promasio mozda i prolaz, veliki igraci ne igraju ovako odlucujuce utakmice. I izmjene su bile katastrofa, ne mislim na tajming nego izbor igraca.
Klopp minus isto, Zidane dobio takticku bitku u obje utakmice. Spremi sad ove nehljebe kako znas i umijes, LP se mora igrati i naredne sezone. Takodjer jedva cekam ljeto da vidim to osvjezavanje ekipe napokon, ima u ekipi dosta likova koji ne bi trebali biti dio iste naredne sezone.
Klopp minus isto, Zidane dobio takticku bitku u obje utakmice. Spremi sad ove nehljebe kako znas i umijes, LP se mora igrati i naredne sezone. Takodjer jedva cekam ljeto da vidim to osvjezavanje ekipe napokon, ima u ekipi dosta likova koji ne bi trebali biti dio iste naredne sezone.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
U avion prema Madridu sa njima Muhamede
“Of course I didn’t take my wife to see Rochdale as an anniversary present. It was her birthday. Would I have got married in the football season? Anyway, it was Rochdale reserves.”
Da mi je neko rekao da ce djed s 40 godina odigrat bolje od spanskog Allena
da je tu bio i Henderson nema sanse da bi nas njihov vezni red onako pregazio u prvoj utakmici.
Sve u svemu i da smo prosli dalje ne vidim kako u jednoj utakmici mozemo dobiti PSG ili City tako da adio za ovu sezonu

Sve u svemu i da smo prosli dalje ne vidim kako u jednoj utakmici mozemo dobiti PSG ili City tako da adio za ovu sezonu

Biješe davno kad je Mane poslednji put u situaciji jedan na jedan uspio da pređe protivnika.
A dobro bilo je prilika, moglo se proći, nisu bili bez šanse, kad ne ide, ne ide. Sad se okrenuti PL, da su uđe u top 4. Nije sramota ispasti od Reala u LŠ.
A dobro bilo je prilika, moglo se proći, nisu bili bez šanse, kad ne ide, ne ide. Sad se okrenuti PL, da su uđe u top 4. Nije sramota ispasti od Reala u LŠ.
Mogao bi Nat na kraju zavrsiti kao 2. opcija pores Dijka.
Danas nekoliko finih, stalozenih reakcija i iznosenja pod pritiskom.
Ne znam, meni je on bio ok, jedino malo kretnje da popravi, al tesko.
Danas nekoliko finih, stalozenih reakcija i iznosenja pod pritiskom.
Ne znam, meni je on bio ok, jedino malo kretnje da popravi, al tesko.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm