Champions League 2020/2021
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2020/2021
Kurtoa sila nebeska. 

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Da, zbog Realove nafake.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
I ti sad provociras

Sam znas da meni, tebi, nerki, torresu i steviu na terminu Mane, Salah, Firmino, Shaq i Ox ne bi dali gol

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Salaha odigrao za real, iole prisebniji napadac bi uvalio dva komada
Bilo bi fer da perez strpa salaha u avion a ostavi nam 100m
Bilo bi fer da perez strpa salaha u avion a ostavi nam 100m

Bruka ako ne osvoji tripleturonaldo99 je napisao/la: ↑14 apr 2021, 22:58Evo ne znam,igraju u 1/2 prvi u engkeskoj,igraju finale jednog kupa, i u 1/2 su FA cupa,eto ti meni reci jel se obrukao

Za ostale trenere to dakako ne vazi

Zadnja izmjena: let3, dana/u 14 apr 2021, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
brate pitanje je bilo retorickoronaldo99 je napisao/la: ↑14 apr 2021, 22:58Evo ne znam,igraju u 1/2 prvi u engkeskoj,igraju finale jednog kupa, i u 1/2 su FA cupa,eto ti meni reci jel se obrukao

- LlullSergio
- Kontakt:
Zinedine Zidane ili Jose Mourinho.
Ucinio je utakmicu jako jako ruznom,ali to je ono sto je trebalo veceras da se odradi. Veliki Zinedine.
Ucinio je utakmicu jako jako ruznom,ali to je ono sto je trebalo veceras da se odradi. Veliki Zinedine.
- anonymousHD
- Kontakt:
Kme kme kme
Nafaka bla bla. Courtois sve zivo odbranio, easy najbolji golman svijeta.
Nafaka bla bla. Courtois sve zivo odbranio, easy najbolji golman svijeta.
Benzema mucki postavio nogu ispod, mogao je Milner izvrnuti nogu i povrijediti se.

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Baš me zanima kako će Real proći protiv Chelsea koji daleko bolje trenutno igra od Crvenih.
Druga strana dva arapska kluba, koji su tu samo zbog nestvarno velikog uloženog novca, pokušavaju nazor postati veliki klubovi.
Bilo kako bilo, Poche vs. Tuchel bi bilo najzanimljivije finale. Svakako je barem jedan od njih zaslužio uzeti LP.
Druga strana dva arapska kluba, koji su tu samo zbog nestvarno velikog uloženog novca, pokušavaju nazor postati veliki klubovi.
Bilo kako bilo, Poche vs. Tuchel bi bilo najzanimljivije finale. Svakako je barem jedan od njih zaslužio uzeti LP.
"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Moram priznati da je malo i zalosno gledati real kako se brani ovako sa svim igracima,koliko pratim fudbal to nikd do sada nisam vidio od njih.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Na guzove se provukao do polufinala= na putu da uzme sljedecu.

Ovakve gluposti nisi pisao ni na NBA temi.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- Nail for Real
- Kontakt:
Nafaku treba zasluziti, haj sad placi

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Mani se retorike,frajer je top strucnjak i gleda mu se vazda kad gubi. Daleko od toga da ima svojih fix ideja,da ppred dva napadaca koja ima igra sa Silvom kao napadacem,al jednostavno to je on.QUARTERBACK je napisao/la: ↑14 apr 2021, 23:03brate pitanje je bilo retoricko![]()
Ugl city sa ovom formom i igrom trenutno protiv PSG-a nema po meni puno sanse
Dva celavca u finalu. Bukvalno je Pep jedini koji moze zaustaviti Zidana.
Liverpool je morao zabiti jedan u prvom poluvremenu. Strasne sanse za Salaha i Wijnalduma.
Bit ce zanimljiva polufinala. Vidjecemo kako ce Tuchel postaviti protiv Zidanea.
Bit ce zanimljiva polufinala. Vidjecemo kako ce Tuchel postaviti protiv Zidanea.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Pensioner26 i 7 gostiju.