Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Otprilike, ali on te sad moze ucjenjivati i traziti nesto sto nije rekao na tim razgovorima. Tu je problem sto Badzak nije bio za njega pa se moze desiti da odustanu nasi bez obzira na objavu.zeljovac21 je napisao/la: ↑15 apr 2021, 01:51Mislim da su odlucili da daju Baki sta god bude trazio pa su zbog toga objavili. Malo je bezveze od Bake sto je rekao ovo za medije, ali eto.
Pa kako nije bio Badzak, ako je omjer 5:3 Baka:Nalic. Mislio sam da je Ceric sa ovom svojom dvojicom za Nalica bio.LjoZee je napisao/la: ↑15 apr 2021, 02:07Otprilike, ali on te sad moze ucjenjivati i traziti nesto sto nije rekao na tim razgovorima. Tu je problem sto Badzak nije bio za njega pa se moze desiti da odustanu nasi bez obzira na objavu.zeljovac21 je napisao/la: ↑15 apr 2021, 01:51Mislim da su odlucili da daju Baki sta god bude trazio pa su zbog toga objavili. Malo je bezveze od Bake sto je rekao ovo za medije, ali eto.
8 clanova je glasalo, jedan nije. Njih je 9 u UO. Ceric, Badzak i vjerovatno onaj jedan Cericev su bili za Nalica. Ostalih 5 za Baku.
Kako ti znas ?
Od jutros se vrti to prvo preko onog novinara Delica pa onda portala. I ima logike jer Ceric vjeruje samo Badzaku i prati ga, a svog jednog vuce za sta zatreba ili za sta je on. Po tim informacijama onaj Kinez nije glasao zato je 8 umjesto 9 koliko ih ima na papiru.
Pošto vidim da dobro poznaješ materiju, prijavi se.PlavaOfanziva je napisao/la: ↑15 apr 2021, 03:22Vidim da se danas objavio oglas za strucnog saradnika u odjelu marketinga mogli su usput i da objave za novu PR sluzbu jer ova ocigledno ne zna sta radi
u tokenu je snaga kakav Western Union jedan cericev token kao pedeset milja marakaadnan1921 je napisao/la: ↑15 apr 2021, 09:34de nek njemu baka objasni kako se šalju pare makar preko westerna![]()
![]()
Pa dobro, ako ćemo mak na konac...dubioza144 je napisao/la: ↑14 apr 2021, 23:31Ne tako davno
https://fkzeljeznicar.ba/informacije-ob ... jne/45162/
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Hrammm1921, Levin, Lokomotifa i 33 gosta.