FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pored zivog adzije vi se brinete za ekipu i titulu. 

Samo da je osvojiti titulu.
Yebo Evropu i grupu, nemamo se mi čemu nadati.
Pa mi ne znamo fudbalske osnove bukvalno.
Kod nas je događaj ako se korner izvede kako treba ili zamisli da žutalj Pidro probije jednom u životu i uputi centaršut.
Igraš na kontre, a mrtvi Aco Pejović od 20 dodavanja, 3 su mu tačna u vrh glave .
Kod nas je događaj ako se korner izvede kako treba ili zamisli da žutalj Pidro probije jednom u životu i uputi centaršut.
Igraš na kontre, a mrtvi Aco Pejović od 20 dodavanja, 3 su mu tačna u vrh glave .
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Odlaskom dva i povredom 2-3 bitna igrača dobiješ ovo. Kako objašnjavaš da ekipa koja je u Engleskoj prošle sezone 7 kola prije kraja potvrdila titulu ove sezone neće ni u top 4 završit, ispala iz svih kupova, fasovala kući 5 u nizu i doživjela neke sramote tipa 7:2 od Aston Ville, a ostala samo bez dva važna igrača? Treba mijenjat Kloppa jer ne može sa Kabakom kao sa Van Dijkom? Pretjerujete, blago rečeno. Vinko je daleko najbolji trener u poslijeratnoj historiji Sarajeva.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑15 apr 2021, 03:06Koji je onda zaključak? Da odlaskom 2 igrača od ukupno 28, nemamo više dobru ekipu ili imamo slabog trenera? Da li je onda Emir napravio 13 bodova prednosti jer nismo izgubili nijednog bitnog igrača ljetos? Da li je za sve dobro odgovoran Vinko, a za sve loše Emir? Je li našem treneru treba ekipa za 2 koplja iznad drugih da bi bez trzavica osvojio titulu?Rahma je napisao/la: ↑15 apr 2021, 01:08Lose odradjen transfer rok, Emir glavni krivac.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑15 apr 2021, 01:07
Kako objašnjavaš onda da pod istim čovjekom igramo dvije različite polusezone?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Da se nadovežem na ovo gore. Nije Vinkova krivica što mu je jedini lijevi bek u ekipi Pidro. Obje zamjene su mu povrijeđene (Islamović vjerovatno ne bi ni igrao al et). Znamo da je u prvom dijelu sezone često hladio Pidru i ubacivao Salčina. Sad ne može ni to. Svi smo se smijali Historičaru kad je prizivao Ćivića i slične, a sad bi nam Mehremić leg'o k'o Alphonso Davies, jer je Pidro jedini lijevi bek i kriminalan je. Dalje, nije do Vinka što je Oremuš na nivou Čomora. Haj, recimo da je do Vinka i postavke igre što Oremuš ne prelazi centar kad napadamo, al nije do njega definitivno što ga svako krilo lige izbacuje k'o Vinicius Jr. A da ubaci alternative, letjela bi mu glava k'o američkom novinaru kojeg ISIL uhvati. Zamisli da planski gurne Hebiba ili Hodžića tu, razapeli bi ga. Je l' do Vinka što su mu dva standardna veznjaka iz najvećeg dijela jesenje polusezone totalno van forme? U dosta tekmi vezni red su činili Pejović i Sušić, sad ne bi mogli činit vezni red Vrbanjuše. Alternative? Nekreativni Adukor i junior upitne kvalitete bez minute seniorskog fudbala. Đokanovića ne računam, poslije se svakako ustalio u prvoj postavi i rastura i ove. Je l' možda Vinko kriv što mu se povrijedi i Dal, koji je taman dobio priliku? Pružio bi makar malo raznolikosti u ovoj ekipi. Od krila, jedino koje dobro igra je navodno sad povrijeđeno, lijevo je roviti Jukić, grozni Milanović i Velkoski kojeg više ne vrijedi spominjat. O napadaču ne vrijedi pričat, eto doveden je taj Mešanović, čijim transferom je bilo zadovoljno 90% foruma. Rezultat? Ne može pogodit okvir gola ni kad čistu situaciju ima. Za sad slabiji od Amera Bekića.
Stvari tipa "trebao je izać u javnost i reći da s ovim ne može radit" je uradio jedan trener u historiji fudbala, i to Benitez 2004., možda eventualno još dvojica negdje, ne mogu se sjetit. A bruku vrhunskih ekipa je palo nakon slabijih prelaznih rokova i treneri nisu tek tako napuštali kormilo. Chelsea 2016., Arsenal barem pet puta pod Wengerom, Barcelona ove sezone, Juventus ove sezone... Ne vidim da je iko izašao i rekao "ne mogu radit s ovim što imam". Svi šute i rade, tako i Vinko. Smiješno je sad pričat "nije on donio zalihu bodova nego igrači", i to čujem od navijača koji se diče Safetom Sušićem koji je ekipu odveo na Mundijal iako je imao daleko najbolju generaciju. Gdje je bio dvije godine kasnije, kad je izgubio samo 2-3 igrača? Igrači i trener su kompaktna cjelina, idu jedno s drugim. Nit će Guardiola preći u Norwich i s njihovim igračima uspostavit dominaciju, nit će taj Norwich tražit takvog trenera dok im igraju Pukki i Vrančić. Ancelotti je jedan od najboljih trenera na svijetu pa se pati s Evertonom, jer Sigurdsson ipak nije Kaka a DCL nije Shevchenko. Ne može pravit čuda s tom ekipom. Svaki trener kad izgubi 2-3 važna igrača doživi pad. Apsolutno svaki. Ne mora ih izgubit, nek igrači na koje se oslanjao padnu u formi i gotovo, raspada se igra. Vinko sad gura na sve načine samo da se osvoji titula, pa će onda ljudi u klubu napravit presjek stanja. Ako oni budu nezadovoljni, neće ga spasit ničija podrška. Ako oni budu zadovoljni, džaba nezadovoljstvo navijača.
Stvari tipa "trebao je izać u javnost i reći da s ovim ne može radit" je uradio jedan trener u historiji fudbala, i to Benitez 2004., možda eventualno još dvojica negdje, ne mogu se sjetit. A bruku vrhunskih ekipa je palo nakon slabijih prelaznih rokova i treneri nisu tek tako napuštali kormilo. Chelsea 2016., Arsenal barem pet puta pod Wengerom, Barcelona ove sezone, Juventus ove sezone... Ne vidim da je iko izašao i rekao "ne mogu radit s ovim što imam". Svi šute i rade, tako i Vinko. Smiješno je sad pričat "nije on donio zalihu bodova nego igrači", i to čujem od navijača koji se diče Safetom Sušićem koji je ekipu odveo na Mundijal iako je imao daleko najbolju generaciju. Gdje je bio dvije godine kasnije, kad je izgubio samo 2-3 igrača? Igrači i trener su kompaktna cjelina, idu jedno s drugim. Nit će Guardiola preći u Norwich i s njihovim igračima uspostavit dominaciju, nit će taj Norwich tražit takvog trenera dok im igraju Pukki i Vrančić. Ancelotti je jedan od najboljih trenera na svijetu pa se pati s Evertonom, jer Sigurdsson ipak nije Kaka a DCL nije Shevchenko. Ne može pravit čuda s tom ekipom. Svaki trener kad izgubi 2-3 važna igrača doživi pad. Apsolutno svaki. Ne mora ih izgubit, nek igrači na koje se oslanjao padnu u formi i gotovo, raspada se igra. Vinko sad gura na sve načine samo da se osvoji titula, pa će onda ljudi u klubu napravit presjek stanja. Ako oni budu nezadovoljni, neće ga spasit ničija podrška. Ako oni budu zadovoljni, džaba nezadovoljstvo navijača.
A ko je kriv sto nema akcije uigrane, sto nas velez strpa u 16 cijelo poluvrijeme i nemmamo suta?
Ko jenkriv sto smo dali dva gola, od toga jedan je solomajstorija a drugi odlicna duga lopta?
I drugi treneri u ligi imaju mnogo losije igrace i situaciju u klubu pa uzimaju bodove i zabijaju lagano i bez problema. Nije sad bas da smo zadnji po kvalitetu vec i dalje prvi a to sto neko nije u formi i slicno, to je opet do tempiranja forme i pronalaska rjesenja od strane trenera. Sta treba dda mu neko drugi te stvari rjesava?
Dakle, od zime do sada imao je evo 4 mjseca da nadje rjesenje i ocito ga nije nasao jer mi napadamo kad primimo, ili kad zagusti. A zabiti ne mozemo jer igraci igraju na divljim pozicijama i u na silu formaciji koju je igrao sa tatarom i rahmanom a sad njih nema al on i dalje to igra iako ima apsolutno druge profile igraca u ekipi.
Ovo sto mi igramo je sramota, ponizavajuce za ekipu koja ima duplo veci budzet od skoro svih ekipa, gdje su plate velike i poprilicno redovne. Dakle, trener nema problema. Kojim se susrecu 9 od 11 ostalih treenera u ekipi. Ima sako posao da zabija i osvoi prvestvo.
Ponavlja se identicna sezona husrefove duple krune samo sto sad ako borac pridje na 2 boda, bit ce duplo teze spasiti titulu. Jer nasi igraci nisu ni na +9 prva dva kola znali reagovati (i trener) pa kako bi sad onda na +2.
Husref je odmah poslije duple trebao da ide jer je bilo jasno da ne stima i da je nastavak samo odlaganje neizbjeznog (kasnije nas to kostalo 200 000), isto cak i gore (gledajuci igru) se desava sa Vinkom. Uporedite broj bodova tada i sada, s tim da smo tad mlatili i kone i zrinjski a sad ne mozemo gola zabiti a sve se svodi na isto...
Ko jenkriv sto smo dali dva gola, od toga jedan je solomajstorija a drugi odlicna duga lopta?
I drugi treneri u ligi imaju mnogo losije igrace i situaciju u klubu pa uzimaju bodove i zabijaju lagano i bez problema. Nije sad bas da smo zadnji po kvalitetu vec i dalje prvi a to sto neko nije u formi i slicno, to je opet do tempiranja forme i pronalaska rjesenja od strane trenera. Sta treba dda mu neko drugi te stvari rjesava?
Dakle, od zime do sada imao je evo 4 mjseca da nadje rjesenje i ocito ga nije nasao jer mi napadamo kad primimo, ili kad zagusti. A zabiti ne mozemo jer igraci igraju na divljim pozicijama i u na silu formaciji koju je igrao sa tatarom i rahmanom a sad njih nema al on i dalje to igra iako ima apsolutno druge profile igraca u ekipi.
Ovo sto mi igramo je sramota, ponizavajuce za ekipu koja ima duplo veci budzet od skoro svih ekipa, gdje su plate velike i poprilicno redovne. Dakle, trener nema problema. Kojim se susrecu 9 od 11 ostalih treenera u ekipi. Ima sako posao da zabija i osvoi prvestvo.
Ponavlja se identicna sezona husrefove duple krune samo sto sad ako borac pridje na 2 boda, bit ce duplo teze spasiti titulu. Jer nasi igraci nisu ni na +9 prva dva kola znali reagovati (i trener) pa kako bi sad onda na +2.
Husref je odmah poslije duple trebao da ide jer je bilo jasno da ne stima i da je nastavak samo odlaganje neizbjeznog (kasnije nas to kostalo 200 000), isto cak i gore (gledajuci igru) se desava sa Vinkom. Uporedite broj bodova tada i sada, s tim da smo tad mlatili i kone i zrinjski a sad ne mozemo gola zabiti a sve se svodi na isto...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Vecinaste samo parcijalno upravu, ali full istina je da VINKO HADZIJA I JELESKOVIC I CJELI SS je kriv.
Prvo imao si 13 bodova vise od borca (9 vise od zelje tad 2 pladirane ekipe) odlucio je klub da proda tatara rahmanovica (Nam sabrina su donijeli tu odluku al su ti dali mogucnost da potrosis 200 k€ na godisnjem nivou za platu za dva igraca sto nije malo za pl bh i mislim da su amortizivali i pokrili svoju odgovornost za odluku koju su donijeli za rahmanovica tatara)
Znaci
9 bodova od drugog nakon 19 kola 13 bodova od trenutnog drugog
Dobijes 200 k € za platu na godinu za 2 igraca
Milicevic kova djokanovic fanimo i ostatak glavni igrava tu je
Znaci uprava kluba nije kriva
Krivica je U SS I SD I KONDICIONOM TRENERU
KRUPA SB ZELJO ZRINJSKI SU NAS NADIGRALI NADTRCALI I NANIJELI 3 poraza i remi
Neznanje vinka i ss i kondicionog trenera se pocelo primjecibat u BRESTU.. gdje smo igrali proti Brestea koji je bio radoafnut a zrinjski protiv APEL 2-2 i napenale ispo
Mladost kakanj krupa u prvom kolu velez kuci i Nomad tv kuci borac u bl velez 2x u vrapcicima krupa kuci
Trakacke sposobnosti nemaju nikakve veze sa losom formom pidra pejovica susica jer niko od tih igraca nikad nije bio mesi premijer lige
Susic
Zidan
Pejovic
Jukic
Adukor
Mesanovic
1 m € godisnje kostaju koji je doveo 50/50% vinko i sd
Ovi sto brane vinka i sd sa floskulom klop izgubio 7-2 od aston vile ljudi imali danas pritiv real madrida 6 sto posto sansi i tako u 70% utakmica koje su izgubili al malo sreca malo pritisak manjak samopouzdanja ljudi fule al igraju dobro. Al mi nismo za 7 utakmica imali 5 sansi trcimo ko da kondicionog trenera nemamo susic najplaceni igrac u histori pl bh nebi mogo igrat u krupi na vrbasu
Prvo imao si 13 bodova vise od borca (9 vise od zelje tad 2 pladirane ekipe) odlucio je klub da proda tatara rahmanovica (Nam sabrina su donijeli tu odluku al su ti dali mogucnost da potrosis 200 k€ na godisnjem nivou za platu za dva igraca sto nije malo za pl bh i mislim da su amortizivali i pokrili svoju odgovornost za odluku koju su donijeli za rahmanovica tatara)
Znaci
9 bodova od drugog nakon 19 kola 13 bodova od trenutnog drugog
Dobijes 200 k € za platu na godinu za 2 igraca
Milicevic kova djokanovic fanimo i ostatak glavni igrava tu je
Znaci uprava kluba nije kriva
Krivica je U SS I SD I KONDICIONOM TRENERU
KRUPA SB ZELJO ZRINJSKI SU NAS NADIGRALI NADTRCALI I NANIJELI 3 poraza i remi
Neznanje vinka i ss i kondicionog trenera se pocelo primjecibat u BRESTU.. gdje smo igrali proti Brestea koji je bio radoafnut a zrinjski protiv APEL 2-2 i napenale ispo
Mladost kakanj krupa u prvom kolu velez kuci i Nomad tv kuci borac u bl velez 2x u vrapcicima krupa kuci
Trakacke sposobnosti nemaju nikakve veze sa losom formom pidra pejovica susica jer niko od tih igraca nikad nije bio mesi premijer lige
Susic
Zidan
Pejovic
Jukic
Adukor
Mesanovic
1 m € godisnje kostaju koji je doveo 50/50% vinko i sd
Ovi sto brane vinka i sd sa floskulom klop izgubio 7-2 od aston vile ljudi imali danas pritiv real madrida 6 sto posto sansi i tako u 70% utakmica koje su izgubili al malo sreca malo pritisak manjak samopouzdanja ljudi fule al igraju dobro. Al mi nismo za 7 utakmica imali 5 sansi trcimo ko da kondicionog trenera nemamo susic najplaceni igrac u histori pl bh nebi mogo igrat u krupi na vrbasu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakva se samo otimačina sprema ako budu delegirali onog svog, to je žalosno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Banjalučani su slavili sa 2:0, a gosti su bili razočarani suđenjem. Čak su htjeli da napuste teren nakon što je Njegomirović svirao jedanaesterac za domaće u 77. minuti kod rezultata 1:0.
Arbitar iz Prnjavora je evidentno pogriješio u ovoj situaciji, ali i nekoliko minuta ranije, kada nije isključio igrača Borca. Zbog toga nije dobio prolaznu ocjenu od kontrolora suđenja Rusmira Mrkovića.
Ekspresno je reagovala i Komisija za sudije i suđenje Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, koja je Njegomirovića i njegove pomoćnike (Sreten Udovičić i Igor Radaković - obojica iz Prijedora) suspendovala na po deset utakmica. Istu suspenziju zaradio je i četvrti sudija Miloš Gigović iz Bosanske Gradiške, koji je Njegomiroviću signalizirao da je prekršaj Ivana Šuberta nad Stojanom Vranješom za najstrožiju kaznu.
Arbitar iz Prnjavora je evidentno pogriješio u ovoj situaciji, ali i nekoliko minuta ranije, kada nije isključio igrača Borca. Zbog toga nije dobio prolaznu ocjenu od kontrolora suđenja Rusmira Mrkovića.
Ekspresno je reagovala i Komisija za sudije i suđenje Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, koja je Njegomirovića i njegove pomoćnike (Sreten Udovičić i Igor Radaković - obojica iz Prijedora) suspendovala na po deset utakmica. Istu suspenziju zaradio je i četvrti sudija Miloš Gigović iz Bosanske Gradiške, koji je Njegomiroviću signalizirao da je prekršaj Ivana Šuberta nad Stojanom Vranješom za najstrožiju kaznu.
Sta si mislio, da ce Vico u ovakvoj situaci bit neutralan.
Samo da tebpodsjetim
Vico je ravnao sudjenje GIGOVICA I PELJTE
DAO ODKAZ i raspusto citavu komisiju sudija, gdje svaki klub javno izasao i rekao da je sudjenje u zadnje 3 godine najvise napredovalo i najbolje u histori pl bh.
Pogledaj sad sudjenja gigovica ponovo pogledaj sad gresaka sudiski vise ih je bilo nego u zadnje 3 sezone zajedno.
Oni su (borac vico milorad) potrosili dosta para osigurali su se sa VICOM da ce igrat minimum evropa ligu al ako budu imali konkurentni i imali priliku za titulu da ce VICO to pogurat maksimalno..Netreba trazit Alibi sad jer ljudi trenutno igraju nolje od nas i nadam se fer sudjenju i nek pobjefi bolji pa kog da bude, ali mi smo sami krivi ako nas sad Vico stisne sa sudijama i ako nam sudija nedaj boze svirne ne postojeci penal ili crveni itd itd..
Mi i ako osvoimo prvenstvo ove godine, sledece godine mi ako nebudemo 5x jaci nego borac mi necemo osvoit titulu ker ce VICO tad vec bit ustolicen i od prvog kola ce delegirat gigovice i stavljat iole neutralne sudije pod pritisak da navlace za boracnodnosno da su protiv konkurenata borca..
Nije on prvo komisiju za sudije rastjero nije to slucajno
-
- Kontakt:
Bit ce to sve dobro. Pa nismo ni mi takve peke da nas mogu na sred Koseva krasti. Polahko, vidjet cete.Testo je napisao/la: ↑15 apr 2021, 03:34Samo da je osvojiti titulu.
@Pantelija nisi nikako odgovorio na ovo što sam pitao @SJBa. Kako se to smije desit Kloppu a ne smije Vinku? I drugi treneri sa slabijim ekipama uzimaju bodove, Sam Allardyce sa WBA gazi više nego Liverpool sa Kloppom, Liverpool koji je do prošlog vikenda bio na osam utakmica kući bez datog gola? Pa ne vidim da ga iko mijenja ili tjera. Desio se pad njima, neće oni sad otjerat Kloppa a dovest tog Allardycea ili Stevea Brucea. Ispade sad da su treneri Krupe ili Mladosti bolji od Vinka, jer oni daju golove a mi ne.
I koga biste vi doveli kao zamjenu? Nemoj samo ono "imaju ljudi plaćeni za to", imaju ljudi plaćeni i da se brinu o SŠu pa raspravljamo. 90% foruma će odgovorit Zekić, Kek ili Lalatović, garantujem. Možda neko kaže i Bjelicu. Četiri trenera koja su u regionu ostvarili određene uspjehe i ušli u elitu među forumašima, imena koja se vrte već 3-4 godine na ovom forumu. A nećemo dovest nijednog od njih, jer nisu ni oni levati da rade u ovakvom okruženju i sa ovakvim igračima. Pravi trener će tražit odriješene ruke i vrijeme, što mu niko ovdje ne može pružit. Nek kiksa tri utakmice i leti mu glava, biće proglašen jednodimenzionalnim.

I koga biste vi doveli kao zamjenu? Nemoj samo ono "imaju ljudi plaćeni za to", imaju ljudi plaćeni i da se brinu o SŠu pa raspravljamo. 90% foruma će odgovorit Zekić, Kek ili Lalatović, garantujem. Možda neko kaže i Bjelicu. Četiri trenera koja su u regionu ostvarili određene uspjehe i ušli u elitu među forumašima, imena koja se vrte već 3-4 godine na ovom forumu. A nećemo dovest nijednog od njih, jer nisu ni oni levati da rade u ovakvom okruženju i sa ovakvim igračima. Pravi trener će tražit odriješene ruke i vrijeme, što mu niko ovdje ne može pružit. Nek kiksa tri utakmice i leti mu glava, biće proglašen jednodimenzionalnim.
skoroalen je napisao/la: ↑15 apr 2021, 03:45Odlaskom dva i povredom 2-3 bitna igrača dobiješ ovo. Kako objašnjavaš da ekipa koja je u Engleskoj prošle sezone 7 kola prije kraja potvrdila titulu ove sezone neće ni u top 4 završit, ispala iz svih kupova, fasovala kući 5 u nizu i doživjela neke sramote tipa 7:2 od Aston Ville, a ostala samo bez dva važna igrača? Treba mijenjat Kloppa jer ne može sa Kabakom kao sa Van Dijkom? Pretjerujete, blago rečeno. Vinko je daleko najbolji trener u poslijeratnoj historiji Sarajeva.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑15 apr 2021, 03:06Koji je onda zaključak? Da odlaskom 2 igrača od ukupno 28, nemamo više dobru ekipu ili imamo slabog trenera? Da li je onda Emir napravio 13 bodova prednosti jer nismo izgubili nijednog bitnog igrača ljetos? Da li je za sve dobro odgovoran Vinko, a za sve loše Emir? Je li našem treneru treba ekipa za 2 koplja iznad drugih da bi bez trzavica osvojio titulu?

Ti si jednodimenzionalni forumašskoroalen je napisao/la: ↑15 apr 2021, 08:04@Pantelija nisi nikako odgovorio na ovo što sam pitao @SJBa. Kako se to smije desit Kloppu a ne smije Vinku? I drugi treneri sa slabijim ekipama uzimaju bodove, Sam Allardyce sa WBA gazi više nego Liverpool sa Kloppom, Liverpool koji je do prošlog vikenda bio na osam utakmica kući bez datog gola? Pa ne vidim da ga iko mijenja ili tjera. Desio se pad njima, neće oni sad otjerat Kloppa a dovest tog Allardycea ili Stevea Brucea. Ispade sad da su treneri Krupe ili Mladosti bolji od Vinka, jer oni daju golove a mi ne.![]()

Kako možeš toliko branit Vinka kao da ti je brat, jesi to ti Dinko Marinoviću?

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Napravili su Rahman i Tatar, pogledaj listu strijelaca....
Ništa tu nije veći upliv Vinka od Husa...
Kraj prvenstva i kraj priče za Vinka i Emira...
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Momak prica realno,za nesto aman bolje para nemamo.Denchi je napisao/la: ↑15 apr 2021, 08:40Ti si jednodimenzionalni forumašskoroalen je napisao/la: ↑15 apr 2021, 08:04@Pantelija nisi nikako odgovorio na ovo što sam pitao @SJBa. Kako se to smije desit Kloppu a ne smije Vinku? I drugi treneri sa slabijim ekipama uzimaju bodove, Sam Allardyce sa WBA gazi više nego Liverpool sa Kloppom, Liverpool koji je do prošlog vikenda bio na osam utakmica kući bez datog gola? Pa ne vidim da ga iko mijenja ili tjera. Desio se pad njima, neće oni sad otjerat Kloppa a dovest tog Allardycea ili Stevea Brucea. Ispade sad da su treneri Krupe ili Mladosti bolji od Vinka, jer oni daju golove a mi ne.![]()
I koga biste vi doveli kao zamjenu? Nemoj samo ono "imaju ljudi plaćeni za to", imaju ljudi plaćeni i da se brinu o SŠu pa raspravljamo. 90% foruma će odgovorit Zekić, Kek ili Lalatović, garantujem. Možda neko kaže i Bjelicu. Četiri trenera koja su u regionu ostvarili određene uspjehe i ušli u elitu među forumašima, imena koja se vrte već 3-4 godine na ovom forumu. A nećemo dovest nijednog od njih, jer nisu ni oni levati da rade u ovakvom okruženju i sa ovakvim igračima. Pravi trener će tražit odriješene ruke i vrijeme, što mu niko ovdje ne može pružit. Nek kiksa tri utakmice i leti mu glava, biće proglašen jednodimenzionalnim.![]()
![]()
![]()
Kako možeš toliko branit Vinka kao da ti je brat, jesi to ti Dinko Marinoviću?![]()
![]()
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Baš će Nam svake godine plaćati 200.000 na obeštećenja za šefa stručnog štaba. Ako otpustimo Marinovića moraćemo to platiti.
Za Hadžića ne znam kakav ima ugovor u slučaju otkaza. I realno je najviše kriv što nemamo bolju ekipu. Sve transfere u zadnje vrijeme je promašio osim Fanima i Miličevića.
ISTINA ZA VEDRANA!
jbt Lester kad je titulu osvojio izdominirao u engleskoj, to ljeto im ode samo Kante u Cheslea, oni užas narednu sezonu. Šta je caka, pa glavna figura njihove igre i koncepcije je bio Kante, on otišao a zamjena koju su doveli nije bila na njegovom nivou i to je kraj. Čitavu narednu sezonu tražili novi koncept igre..........
nije to baš odu nam dva ključna igrača i sada hajde koji trening, mjesec-dva i uigraće se. Jedno je kad ode igrač oko kojeg se igra nije pravila, takvog je lako zamjeniti
nije to baš odu nam dva ključna igrača i sada hajde koji trening, mjesec-dva i uigraće se. Jedno je kad ode igrač oko kojeg se igra nije pravila, takvog je lako zamjeniti
Ma nije toliko stvar ni u parama koliko u mentalitetu naših igrača i sredini u kojoj normalan trener ne bi potrajao. Kodro je bio taj moderni trener koji nije bio "jednodimenzionalan", pa smo vidjeli kako je završio. Kad je onaj Brdaric tražio dronove, krenula priča "šta će ba on, dronaš". Onaj došao u Želju i tražio neku modernu opremu za treniranje, ismijavanje sa svih strana. Kod nas još vlada mišljenje da su najbolje kondicione pripreme "vodi ih na Igman nek trče". Ni igrači nisu odmakli daleko, dovedi im nekog da imalo red zavede, bojkotovat će ga i potrošio si vrhunskog trenera. Dok se ne riješimo igrača poput Hodžića, Hebiba, Handžića, Milanovića... Ma, pola ekipe realno, džaba ti top trener. Zatim, dobar trener traži dobrog SDa da mu ispuni želje. Al baš dobrog, neće Kek tražit špica kao Kramarića a dobit Nedima Hadžića. I zamisli da lik kaže, trebaju mi tri godine da sastavim sebi ekipu koja će dominirat ligom. Dobio bi nogu nakon prvog kiksa u Kaknju ili Bijeljini. Kod nas raja vjeruje da mi moramo dobit 80% utakmica u sezoni. A eto i za tog Kodru su mišljenja podijeljena, jedni tvrde da smo potrošili ponajboljeg trenera kojeg smo mogli imat, drugi ismijavaju njegove taktičke zamisli i Radovca na krilu. Ne možemo tako na zelenu granu nikad.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
"Za Žapera smo ove sedmice odbili ponudu od četiri miliona eura iz Portugala, za Ivušića dva miliona iz turske lige, a za Miereza šest miliona iz Rusije, za Klajnhejslera isto tako postoji interesovanje. Nema potrebe da prodajemo igrače", izjavio je Bjelica.

Izgradi se Osijek k'o Real MadridMortemHz je napisao/la: ↑15 apr 2021, 09:28"Za Žapera smo ove sedmice odbili ponudu od četiri miliona eura iz Portugala, za Ivušića dva miliona iz turske lige, a za Miereza šest miliona iz Rusije, za Klajnhejslera isto tako postoji interesovanje. Nema potrebe da prodajemo igrače", izjavio je Bjelica.
![]()

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 19 gostiju.