FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pa da je bivsi trener imao "ciste racune",malo srece kod sudijskih odluka,sumnjam da bi bili sedmi,budimo realni.MojaMalenkost je napisao/la: ↑15 apr 2021, 13:13Sretno Baka. Ako ispune uslov koji si dao, a vezan za dugove prema igracina onda samo za to imas moj naklon.. Jedino sa "cistim racunom" mozemo biti realni i u potpunosti se baviti terenom..
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
Ja ne znam šta navijači hoće i zašto unose toliku negativu ?
Ugovor je potpisan na dva mjeseca, pa šta ako bude imao rezultate bit će produžen ako ne bude neće i to je to.
A ne dati mu ugovor odmah na 3 godine pa kasnije zatraži plate koje ga sleduju po ugovoru itd itd. Ako nas situacije sa Senadovim dovođenjem igrača i potpisivanje ugovora na 3,4,5 godina i Amarov ugovor 3,5 godine nisu naučili pameti onda i neće ništa. I opet dolazimo do toga da ih morami spominjat.
Prosjek ovi što tjeraju Baku a nije ni počeo je od 17 - 20 koji se sjećaju Bijeljine samo
Oni između 35 - 40 koji misle da su zayebani
I oni preko 55 - 60 koji su bili za Kemu Alispahića
Ugovor je potpisan na dva mjeseca, pa šta ako bude imao rezultate bit će produžen ako ne bude neće i to je to.
A ne dati mu ugovor odmah na 3 godine pa kasnije zatraži plate koje ga sleduju po ugovoru itd itd. Ako nas situacije sa Senadovim dovođenjem igrača i potpisivanje ugovora na 3,4,5 godina i Amarov ugovor 3,5 godine nisu naučili pameti onda i neće ništa. I opet dolazimo do toga da ih morami spominjat.
Prosjek ovi što tjeraju Baku a nije ni počeo je od 17 - 20 koji se sjećaju Bijeljine samo
mosa lošmi stićko tit-ula!
Pa ovdje 90% dijaspora pise. Dosadno im pa najbolje lupat po tastaturi gluposti. Dovodit/tjerat igrace, trenere, pravit taktike itd. Zato ova tema lici na sve, samo ne na ono na sta treba da lici.
Vec kad se odlucilo na ovu varijantu, sve se uradilo kako treba, ugovor kakav treba da bude u situaciji u kakvoj jesmo, a i sam Sliskovic rezonuje kako treba. Nema se sta tu pljuvati.
-
- Kontakt:
Bijeljina jeste bila nepravda, ali ne treba bjezati od cinjenice da smo imali sve u svojim rukama... ispusili smo i kraj price. Neko od forumasa je ranije napisao nesto u smislu "normalno da ce se boriti za svoju ekipu, pjevat s ekipom i radovat se" sto je u skladu sa zdravim razumom, sve suprotno tome ne bi bilo. Isto tako ocekujem da se bori i za nasu ekipu, igrace, urla, trese, sta zna i umije i da se raduje zajedno sa njima. Baka je profesionalac, a ovi sto pricaju aaaaaa penal, aaaa bijeljina, nek shvate da smo sami krivi za svaki neuspjeh koji nam se desava godinama u nazad. I necu reci samo uprava, ovaj onaj, svi, od navijaca, pa na dalje.
Baka pokazi im ko je glavni i donesi nam rezultate pa cemo svi zajedno da slavimo.
ZELJO NA PRVOM MJESTU, NIKAKVA POLITIKA, PROSLOT, LICNOST, SAMO ZELJO
Baka pokazi im ko je glavni i donesi nam rezultate pa cemo svi zajedno da slavimo.
- lijevapolutka
- Kontakt:
sad ćemo te tjerati al nemoj ugovor na 2-3 mjeseca, daj mu ugovor na 2 god. kakva je to logika
moSa ljoŽe
- dibidus1921
- Kontakt:
Eto kriv nam baka za penal bijeljini a nismo sami sebi krivi za pickastu igru na derbiju isto kolo, i nije nam debeli celavi kriv sto nije mogao zadrzati prednost i uzet titulu u 3 kola.
S JUGA SE PJESMA ORI, BORI SE ŽELJO BORI !
Uradit ce bolje izmjeje od Brke 99%
Što se mene tiče, ja bih uveo desetodnevne ugovore kao u NBA da se igrači poput ribara Lendrića nikad ne uhljebe i ne budu u stanju za jedno veliko ništa potraživati novac!
Ma jbga, zao mi je. Ovo lici kao da si usao na neki pitarski portal, koji ima forum. Kakve se gadosti pisu od kamatar, grobar kluba za trenera koji pola zivota radi u Zelji je sramota. Treba da bude sramota onog ko odrazava ovu temu sta sve dopusta da se pise. Tacno mi se gadi citati vise sve ovo i ovu iskompleksiranu balavurdiju kad pocnu kao da ismijavaju nekoga a u dzepu imaju pet maraka. Fuj
Zadnja izmjena: Lavor, dana/u 15 apr 2021, 13:51, ukupno mijenjano 1 put.
- lijevapolutka
- Kontakt:
ma mi smo u toj sezoni imali sve u svojim rukama. u zadnja 3 kola trebali smo osvojiti 5 bodova. čak smo se i zaj.ebavali da ako krupu uzmemo protiv sarajeva treba juniore poslati.zeljodogroba je napisao/la: ↑15 apr 2021, 13:46Bijeljina jeste bila nepravda, ali ne treba bjezati od cinjenice da smo imali sve u svojim rukama... ispusili smo i kraj price. Neko od forumasa je ranije napisao nesto u smislu "normalno da ce se boriti za svoju ekipu, pjevat s ekipom i radovat se" sto je u skladu sa zdravim razumom, sve suprotno tome ne bi bilo. Isto tako ocekujem da se bori i za nasu ekipu, igrace, urla, trese, sta zna i umije i da se raduje zajedno sa njima. Baka je profesionalac, a ovi sto pricaju aaaaaa penal, aaaa bijeljina, nek shvate da smo sami krivi za svaki neuspjeh koji nam se desava godinama u nazad. I necu reci samo uprava, ovaj onaj, svi, od navijaca, pa na dalje.
moSa ljoŽe
-
- Kontakt:
Upravo, tu zavrsava sva prica. Ne treba zaboraviti taj lopovluk, ali ne treba ga ni interpretirati na ovaj nacin.lijevapolutka je napisao/la: ↑15 apr 2021, 13:51ma mi smo u toj sezoni imali sve u svojim rukama. u zadnja 3 kola trebali smo osvojiti 5 bodova. čak smo se i zaj.ebavali da ako krupu uzmemo protiv sarajeva treba juniore poslati.zeljodogroba je napisao/la: ↑15 apr 2021, 13:46Bijeljina jeste bila nepravda, ali ne treba bjezati od cinjenice da smo imali sve u svojim rukama... ispusili smo i kraj price. Neko od forumasa je ranije napisao nesto u smislu "normalno da ce se boriti za svoju ekipu, pjevat s ekipom i radovat se" sto je u skladu sa zdravim razumom, sve suprotno tome ne bi bilo. Isto tako ocekujem da se bori i za nasu ekipu, igrace, urla, trese, sta zna i umije i da se raduje zajedno sa njima. Baka je profesionalac, a ovi sto pricaju aaaaaa penal, aaaa bijeljina, nek shvate da smo sami krivi za svaki neuspjeh koji nam se desava godinama u nazad. I necu reci samo uprava, ovaj onaj, svi, od navijaca, pa na dalje.
Samo podrska sad Baki on je svatio kljuc problema neka igraci dobiju plate.vidjecemo svi kako se gine igra.Sa bakom nema zajebavanja magup pravi.Dobro doso Baka1921boy je napisao/la: ↑15 apr 2021, 13:39Ja ne znam šta navijači hoće i zašto unose toliku negativu ?
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Super je ovo ugovor do kraja sezone pa cemo dalje vidjeti !
A uprava da pocne da radi posao da nađe novac, brine o klubu, sponzorima, stadionu ili neka idu zajedno sa gadzdom a ne da budu paraziti.
A uprava da pocne da radi posao da nađe novac, brine o klubu, sponzorima, stadionu ili neka idu zajedno sa gadzdom a ne da budu paraziti.
Mjau !
Baka je faca, moze pričati ko sta hoće 

Nije nama Baka kriv što mi nismo pobijedili na derbiju
Nije Baka kriv za 3:3 u Mostaru gdje si imao 0:3 do 85 minute
Nije Baka sviro penal Bijeljini
I zato nemojte da seremo kad ste/smo mogli slavit golove Kajkuta nad kojim je bio taj "faul"u Bijeljini i kad nas je ismijavao prošle sezone kad je igrao u Borcu tako možemo i gledat Baku na klupi
I zato nemojte da seremo kad ste/smo mogli slavit golove Kajkuta nad kojim je bio taj "faul"u Bijeljini i kad nas je ismijavao prošle sezone kad je igrao u Borcu tako možemo i gledat Baku na klupi
- dibidus1921
- Kontakt:
" znam ja nas, ye.bo ti nas..." nažalost1921boy je napisao/la: ↑15 apr 2021, 14:06Nije nama Baka kriv što mi nismo pobijedili na derbiju
S JUGA SE PJESMA ORI, BORI SE ŽELJO BORI !