FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kako se nebitnim stvarima mi ovdje bavimo...nakon što prošli put nije bilo kvoruma, danas je prekinuta skupština jer je "predsjednik u ostavci" napustio istu....
Pa sto se ne pobuni neko iz Skupstine? Od njih 54 mogao je neko napraviti pritisak da nema sta on voditi osim da se provede izbor novog predsjednika Skupstine pa onda preci na te stvari kao glasanje da moze online i ostalo. Dao je ostavku i voz. Ne glasa se ni za sta dok se novi ne izabere.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ne daj Boze da dođe do prodaje pomocnog terena, da se proda za 10 KM ili milijardu eura, klub ne bi marke vidio koliko bi doslo razni da vide ima li ih tu.
FUJ kakve ne ljude imamo u klubu i oko kluba !
FUJ kakve ne ljude imamo u klubu i oko kluba !
Mjau !
Takvi su samo tu da napune svoje džepove i onda razgule.
Kakvi sve klošari i uhljupi vode klub a ni 8 razreda osnovne škole nemaju. Puuu
Kakvi sve klošari i uhljupi vode klub a ni 8 razreda osnovne škole nemaju. Puuu

mosa lošmi stićko tit-ula!
-
Momci iz Brijesca ovo mogu rijesiti za 5 minuta, samo im se treba obratiti... Svi znaju ko su i da su to pravi i iskreni Manijaci, jer jedino navijaci mogu prekinuti ovaj cirkus.
Brijesce u fb napad!
Brijesce u fb napad!
Tan: pas koji laje, nije dobro pecen
Ja sam danas ili jcuer napisao da skupstinari opstruiraju neke stvari, tako sam cuo. Pretuzno do cega smo se doveli. Kako se uopste dodje do skupstine, a kako do uprave? Zna li iko kakvi su uslovi i postoje li uopste?
ko god je oborio skupstinu dabogda mu se kuca tako oborila dok su mu djeca i zena unutra i pomagaju gamadi jedna i smeće ljudsko
-
- Kontakt:
Mjesecima se normalan rad kluba opstruira ljudima koji sjede u istom klubu a kako i ne bi kad je glavna prijetnja(navijaci) njihovom prljavom radu ugasena odavno i imaju samo 2 strane koje su za ovog ili za onog dok klub tone
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Zadnja izmjena: 1921boy, dana/u 15 apr 2021, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.
Sve se to lahko rijesi. Pusti na Klixu, Avazu i drugim portalima to i vidjet ces kako ce odstupiti sa tog mjesta sa kojeg je dao ostvaku. Kad su znali pustati za Cerica pa se svi pravili ludi da nije niko moze i za ovo. Ljudi sazivaju online sjednicu (ona na kojoj nije bilo kvoruma) i na kraju se ispostavi da ta Skupstina i nije moguca, zakonska kako god.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Zato sam ono pisao za pomocni,mi na zelenu granu necemo izac sve dok smecari ne rasprodaju svu Zeljinu imovinu , znaci kad nam ostane samo onaj teren tada mozemo ocekivati bolje dane sve do tad mrka kapa.Milion struja interesnih I bilo kakav progres to ce se dusmaniti, podapinjati itd
mile mi majke ljoze ovo vise postalo kao patologija svega mi da svi se uriniraju po ovom klubu gledaj ti slike ovog smecara u ostavci i stakor je za njega misterLjoZee je napisao/la: ↑15 apr 2021, 20:27Sve se to lahko rijesi. Pusti na Klixu, Avazu i drugim portalima to i vidjet ces kako ce odstupiti sa tog mjesta sa kojeg je dao ostvaku. Kad su znali pustati za Cerica pa se svi pravili ludi da nije niko moze i za ovo. Ljudi sazivaju online sjednicu (ona na kojoj nije bilo kvoruma) i na kraju se ispostavi da ta Skupstina i nije moguca, zakonska kako god.
ko mi gasi klub bukvalno da kazes ustani alija da ja legnem sta se desava

sve osobe koje su dns minirale treba ih nogama sutati po gradu u kojem trenutku su nasli udarati zadnju lopatu zemlje na grob kluba smecari jedni
Ja ti sad mogu navesti 30 koji su u skupštini i u UO,NO a nisu marke donijeli u protekloj godini al su zato OVOLIKI ŽELJOVCI smećari raspali sutra bih odma dao u novine imenom i prezimenom šta se radi ne bi smjeli kroz čaršiju proć bili bi išutani smećari raspali
I ovu Skupštinu treba raspustiti. Čast izuzetcima.
SKUPŠTINA
Ermin Čengić, Predsjednik Skupštine
Haris Lulić, Potpredsjednik Skupštine
Članovi Skupštine:
Nihad Harbaš
Adnan Halilović
Kemal Čaluk
Adnan Kaljanac
Nedim Sijerčić
Senad Ljubunčić
Esad Džananović
Edin Cernica
Suvad Džafić
Senad Muhasilović
Mustafa Duraković
Kasim Imširović
Ermin Čengić
Jasmin Šarenkapa
Nijaz Brković
Samir Landžo
Zlatko Marić
Haris Lulić
Kemal Imamović
Nihad Selimović
Damir Hadžić
Edib Fočo
Armin Vlajčić
Emir Muhamedagić
Haris Mujanović
Amar Osim
Aldina Pita
Nadira Čaluk
Mirzet Ruhotina
Hadis Zubanović
Mirza Deljković
Silvije Kristić
Hajrudin Čengić
Midhat Terzić
Izet Jelić
Mirsad Šukalo
Goran Rokvić
Igor Gačanović
Almir Hebibović
Edin Hrapović
Mirza Lazović
Vedad Deljković
Emsel Karić
Elvedin Kovačević
Nihad Laković
Dino Ramić
Ajdin Zekić
Adis Kepeš
Ermin Pešto
Adnan Džindo
Muris Bečirčić
Kerim Karavdić
SKUPŠTINA
Ermin Čengić, Predsjednik Skupštine
Haris Lulić, Potpredsjednik Skupštine
Članovi Skupštine:
Nihad Harbaš
Adnan Halilović
Kemal Čaluk
Adnan Kaljanac
Nedim Sijerčić
Senad Ljubunčić
Esad Džananović
Edin Cernica
Suvad Džafić
Senad Muhasilović
Mustafa Duraković
Kasim Imširović
Ermin Čengić
Jasmin Šarenkapa
Nijaz Brković
Samir Landžo
Zlatko Marić
Haris Lulić
Kemal Imamović
Nihad Selimović
Damir Hadžić
Edib Fočo
Armin Vlajčić
Emir Muhamedagić
Haris Mujanović
Amar Osim
Aldina Pita
Nadira Čaluk
Mirzet Ruhotina
Hadis Zubanović
Mirza Deljković
Silvije Kristić
Hajrudin Čengić
Midhat Terzić
Izet Jelić
Mirsad Šukalo
Goran Rokvić
Igor Gačanović
Almir Hebibović
Edin Hrapović
Mirza Lazović
Vedad Deljković
Emsel Karić
Elvedin Kovačević
Nihad Laković
Dino Ramić
Ajdin Zekić
Adis Kepeš
Ermin Pešto
Adnan Džindo
Muris Bečirčić
Kerim Karavdić
Zadnja izmjena: Admir74, dana/u 15 apr 2021, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
Jedno pitanje zna li neko šta je sa Nijazom Brkovićem ? Znam da je u skupštini ima li mogućnosti da opet sjedne na čelo kluba ili barem kao predsjednik skupštine ?
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Mozda ovaj video dodje do Bake pa da nam ovog dovede umjesto Erica.Platu ne trazi samo dosta hrane.
Prestanite vise svaki bogovetni dan pljuvati po nekome, sta je s vama ljudi??? Neko vam baci rovac i vi ko mravi navalite.
Svi znamo da nam klub nije organizovan, niti ce biti dok neko ne dodje s parama i bude se pitao o svemu. A ovo je vise degutatno svaki dan nekog drugog pljujete.
Ovo je sve pocelo od onog smecara misimovica, zato su se navijaci mlatili izmedju sebe sto je dno dna, a izgleda da se to nastavilo dan i danas.
Svi znamo da nam klub nije organizovan, niti ce biti dok neko ne dodje s parama i bude se pitao o svemu. A ovo je vise degutatno svaki dan nekog drugog pljujete.
Ovo je sve pocelo od onog smecara misimovica, zato su se navijaci mlatili izmedju sebe sto je dno dna, a izgleda da se to nastavilo dan i danas.
Tokom današnjeg dana nakon sastanka s čelnicima Željezničara, obavio je i prvi razgovor sa prvotimcima Plavih uz obećanje koje će najviše obradovati, upravo igrače.
Slišković je dobio obećanje da će u narednih sedam do deset dana prema igračima biti izmireno 50 % dugovanja prema fudbalerima. To obećanje bi trebalo biti i više nego dovoljan motiv da zaigraju onako kako se treba igrati za Željezničar.
Prvi izazov za Baku i njegove pulene uopšte neće biti lagan. U nedjelju će u Bijeljini igrati protiv Radnika kojem gori pod nogama, ali trenerska promjena obično donese pozitivne reakcije, još nakon obećanja da će biti isplaćene plate ekspedicija Plavih će put Semberije puna optimizma.
Slišković je dobio obećanje da će u narednih sedam do deset dana prema igračima biti izmireno 50 % dugovanja prema fudbalerima. To obećanje bi trebalo biti i više nego dovoljan motiv da zaigraju onako kako se treba igrati za Željezničar.
Prvi izazov za Baku i njegove pulene uopšte neće biti lagan. U nedjelju će u Bijeljini igrati protiv Radnika kojem gori pod nogama, ali trenerska promjena obično donese pozitivne reakcije, još nakon obećanja da će biti isplaćene plate ekspedicija Plavih će put Semberije puna optimizma.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !