La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: La Liga
@mesilla-Hvala ti buraz sto si nas vec u polufinale gurnuo.
Eto opet prilike za debeloguzog Hazarda,trebace Realu svaki igrac valjda ce ovaj put iz 5,6 ili 7og pokusaja konacno ostati zdrav bar mjesec dana.
Eto opet prilike za debeloguzog Hazarda,trebace Realu svaki igrac valjda ce ovaj put iz 5,6 ili 7og pokusaja konacno ostati zdrav bar mjesec dana.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ma ne može Liverpool meda. Kući su lošiji nego u gostima.
Ali su i u najlošijem momentumu. Doduše sad je Suarez odmorio pa možda ima kuveta za neku ludu formu. Ne vidim da ih neko drugi može povadit. Djeluju kao da nikog dobit ne mogu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Cini mi se da se Suarez povrijedio na neke 3 sedmice. Veceras isto tako povreda Felixa.
Au nisam to vidio. Ne bi me čudilo da oni prvi od ove trojke kiksaju.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
@messilla Definitivno, ocekujem da ih dobijete. Presudno ce biti ko manje ispusti bodova u utakmicama koje i Real i Barca racunaju kao dobijene, a obzirom na broj povreda i kartone koji su negativno uticali na sirinu rostera kod Reala, trenutno, prve 2-3 utakmice ce biti bas nezgodne za nas. Kako god, odavno nije bila interesantnija zavrsnica prvenstva. Znam da je krivo ljubiteljima EPL-a 
Kakva utakmica između Celte i Seville, ljepotica dana : )
Mrzim ovakva ponašanja općenito u fudbalu. Isti je jednostavno postao biznis. Nema više ljubavi. Sad je sve više i više simuliranja, peglanja, zadržavanja....
U jednu ruku i razumijem Piquea, jer ako drugi to rade zašto ne bi i "mi" ?!
Uglavnom, i da je sviran penal nema garancije da bi bio pogodak. Real je bio daleko bolji u prvom poluvremenu, Barca bezidejna standardno. Tuga na šta spadosmo da se ni bod nije mogao izvući na di Stefanu ccc.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Al kakvo samaranje Kloppka i Zutka u reziji Alzirske “neznalice”.
Kapa dole.Real je velik tim , Zizou je velik psiholog.
Bukvalno bez odbrane izgledas kao da se nista nije desilo , kao da je uobicajeno da su ti klupadzije u prvih 11.
Navijam da uzmu LP do kraja.
Bukvalno bez odbrane izgledas kao da se nista nije desilo , kao da je uobicajeno da su ti klupadzije u prvih 11.
JoeBleck je napisao/la: ↑15 apr 2021, 08:36Al kakvo samaranje Kloppka i Zutka u reziji Alzirske “neznalice”.
Ti si ono simpatizer Barce, jel
Da li nakon @Saurmana gubimo jos jednog fanalet3 je napisao/la: ↑15 apr 2021, 14:38JoeBleck je napisao/la: ↑15 apr 2021, 08:36Al kakvo samaranje Kloppka i Zutka u reziji Alzirske “neznalice”.
Navijam da uzmu LP do kraja.![]()
Ti si ono simpatizer Barce, jel![]()
Malo sale, ne zamijeri.
Stvarno su Zizu i ekipa dobro odradili ovaj tezak period gdje im fali dosta igraca i svaka im cast na tome, ali navijati da osvoje
⚽FK Garaže⚽
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Prije bi navijao za uzgajatelje kobasica iz Minhena nego za Frankovu prćiju. 
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Viva BauernBoixosNois1899 je napisao/la: ↑15 apr 2021, 22:25Prije bi navijao za uzgajatelje kobasica iz Minhena nego za Frankovu prćiju.![]()
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Jedini pravi klub koji je ostao u zrijebu.
Do duse zaboravio sam celavca ali on je rokade raditi pa ce ispasti od PSGa.
Kako god , volio bi finale City - Real ali tesko.PSG je sve sto ne odgovara Cityu.
Do duse zaboravio sam celavca ali on je rokade raditi pa ce ispasti od PSGa.
Kako god , volio bi finale City - Real ali tesko.PSG je sve sto ne odgovara Cityu.
- Shategabri
Gledam ovaj podcast od SK-a Piramida radosti i Vlada Novakovic mrtav ozbiljan izjavi da je La liga 4. po snazi u Europi da su Serie A i Bundesliga ispred nje.
Izgleda koju god ligu izgube pocnu je omalovazavati i govoriti kako to ne valja i kako to niko ne gleda a bukvalno najzanimljivija ove godine od svih liga petice
Izgleda koju god ligu izgube pocnu je omalovazavati i govoriti kako to ne valja i kako to niko ne gleda a bukvalno najzanimljivija ove godine od svih liga petice
Novakovic je veca fudbalska neznalica nego neki forumski pacijenti sa Epl teme.Hare1902 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 19:41Gledam ovaj podcast od SK-a Piramida radosti i Vlada Novakovic mrtav ozbiljan izjavi da je La liga 4. po snazi u Europi da su Serie A i Bundesliga ispred nje.![]()
![]()
Izgleda koju god ligu izgube pocnu je omalovazavati i govoriti kako to ne valja i kako to niko ne gleda a bukvalno najzanimljivija ove godine od svih liga petice![]()
Tom ublehasu niko ne valja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.