Prvi gol Borca u BL mozda faul nad Milijem, ali je Arena isjekla taj dio klipa.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Mujic ne podnosi Hebiba organski, 2x mu je crveni dao
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- feniksptica
- Kontakt:
Hebibovicu je Mujic oprostio jedan crveni cak. Samo sto to idiot nije mogo ispostovat nego minut poslije toga napravi prekrsaj bezveze..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Jok eto usli u savez da budu posteni
Joj mujicu nadam se da znas da ima budala koji bi ti BOOnovice zapalili ako nas dobiju uz tvoju pomoc...

Joj mujicu nadam se da znas da ima budala koji bi ti BOOnovice zapalili ako nas dobiju uz tvoju pomoc...
Oba cista ko suza. Neka se nauci kontrolisati i ds nije na selu nekom pa da sudiji psuje i onako se ponasa ko mladi horozfeniksptica je napisao/la: ↑15 apr 2021, 20:55Hebibovicu je Mujic oprostio jedan crveni cak. Samo sto to idiot nije mogo ispostovat nego minut poslije toga napravi prekrsaj bezveze..
Ps. Smatram da je mujic mozda i nnajlosiji sudija u ligi
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 15 apr 2021, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- feniksptica
- Kontakt:
Ahaaa isto ko sto ste pisali da Bjelica nece smjeti se spustit u Sa kafu popit. Jebote i ja koji nisam cest u Sarajevu ga vidjo posle toga normalno hoda. Uradit ce sta hoce i nece im niko nista
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Dobro, tad smo izvukli rezultat koji je bio dobar po nas, 2:2 top rezultat obzirom na tabelu, ja slavio ko da smo uzeli 6.feniksptica je napisao/la: ↑15 apr 2021, 21:08Ahaaa isto ko sto ste pisali da Bjelica nece smjeti se spustit u Sa kafu popit. Jebote i ja koji nisam cest u Sarajevu ga vidjo posle toga normalno hoda. Uradit ce sta hoce i nece im niko nista
Ko ima kod nas 2 žuta, kome prijeti suspenzija za Zrinjski?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Pantelija je napisao/la: ↑15 apr 2021, 21:07Oba cista ko suza. Neka se nauci kontrolisati i ds nije na selu nekom pa da sudiji psuje i onako se ponasa ko mladi horozfeniksptica je napisao/la: ↑15 apr 2021, 20:55Hebibovicu je Mujic oprostio jedan crveni cak. Samo sto to idiot nije mogo ispostovat nego minut poslije toga napravi prekrsaj bezveze..
Ps. Smatram da je mujic mozda i nnajlosiji sudija u ligi

Bjelica je trebao sudit prvo pretkolo Evropske Lige. Neki mec u Andori. Medjutim pao test engleskog. Info od njegovog brata. On to rekao jednom frizeru vamo 

FK SARAJEVO
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Unistise nas sudije i Vico. A bili smo u naletu.
-
- Kontakt:
Sta vi mislite o Duljevicu, ja mislim da bi ga mogli zaganjat na ljeto, bar na neku posudbu. Propao je bas, trebalo bi mu da se restartuje a mi smo mu idealna destinacija.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma Hadzija ce nama dovesti boljegajdohordas je napisao/la: ↑15 apr 2021, 22:06Sta vi mislite o Duljevicu, ja mislim da bi ga mogli zaganjat na ljeto, bar na neku posudbu. Propao je bas, trebalo bi mu da se restartuje a mi smo mu idealna destinacija.

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- feniksptica
- Kontakt:
Direktno dovest igraca iz Lige 5 koji koliko toliko dobija minute nema sanse. Moze sebi nac sad evo 15 klubova koji ce mu dat duplo vise para nego mi.
Druga stvar to bi palo na ledja Emiru tako da racunaj propalo dok nije ni pocelo
Druga stvar to bi palo na ledja Emiru tako da racunaj propalo dok nije ni pocelo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
A ne ozbiljno, duze vremena ja vec maštam o njemu. Realno, pravo je propao od kako je vani a ima jos vremena za njega nije star. Stevanovic je najbolji primjer restarta u nasoj ligi. Mislim da ni on ne bi imao nista protiv da malo vrati formu u nasoj ligi a mi smo jedini iz lige koji ga mozemo dovesti po nekoj logiciGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 apr 2021, 22:08Ma Hadzija ce nama dovesti boljegajdohordas je napisao/la: ↑15 apr 2021, 22:06Sta vi mislite o Duljevicu, ja mislim da bi ga mogli zaganjat na ljeto, bar na neku posudbu. Propao je bas, trebalo bi mu da se restartuje a mi smo mu idealna destinacija.![]()

Isto se desilo i Petroviću, međutim on je to kasnije položio pa ima par Evropskih tekmi

Čak je sudio Foli protiv Dinamo Tbilisija i tad je Lede dobio direktan crveni

-
- Kontakt:
Moze brate dobit para vise al sjedeći na klupi. A ako mu je cilj da mu karijera propada sa njegovih 26-27 godina nek odmah okači kopačke o klin.feniksptica je napisao/la: ↑15 apr 2021, 22:09Direktno dovest igraca iz Lige 5 koji koliko toliko dobija minute nema sanse. Moze sebi nac sad evo 15 klubova koji ce mu dat duplo vise para nego mi.
Nije se mogao ustalit u drugoj njemackoj ligi, haman je Mihojevic bio konstantniji od njega.
Što reče GiS mozda Hadzija nafata novog Fanima negdje

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Duljevic je debelo krme ! Qarina od igraca,sta ce nam takvi. A i da je zlatan i Zlatan ,skrti pasojed nikad nece dati pare za nijednog igraca iole normalne cijene. Nije htio dati par eura i zadrzati Rahu i Benju ,koju su dobijali kikiriki za platu,zbog cega cemo izgubiti i prvenstvo i kup a ne da dovodi igrace iz liga petice.
Da mi je samo doci do broja vasih dealera !!
Da mi je samo doci do broja vasih dealera !!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Pun pogodak bi bio. U marketinskom smislu top potez, svakako nam fali igrac na krilnoj poziciji, a o igrackim kvalitetama ne treba raspravljati. Sad je pitanje koliko ce se on zeljeti ovamo vratiti i kakve ce mu ostale ponude biti. Predstavljao bi klubu korak naprijed, a on bi imao priliku da ozivi karijeru.ajdohordas je napisao/la: ↑15 apr 2021, 22:06Sta vi mislite o Duljevicu, ja mislim da bi ga mogli zaganjat na ljeto, bar na neku posudbu. Propao je bas, trebalo bi mu da se restartuje a mi smo mu idealna destinacija.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.