Ne ulazeci u to je li ofsajd.
Ne mogu nikako te 2 linije biti paralelne. To bi znacilo da VAR sistem ne valja.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Treba se pljuvat sudije jer su i zasluzili da ih se pljuje i u prvoj i u drugoj utakmicijolicnikola je napisao/la: ↑15 apr 2021, 22:54ali zašto stalno sudije sudije, mora se kriviti Krznar za ziherašku igru kad je bilo najpotrebnije, jeste Dinamo zasluženo ispao, al sere mi se više od toga da se stalno mora pljunuti sudije kad nisu igrali kao protiv Tottenhama, rekao sam kad je bilo najvažnije, ipak sve čestitke na ovoj nezaboravnoj sezoni, vjerujem da sljedeće sezone mogu bolje od ovoga
Krznar jako lose pripremio utakmicu. Villareal u prvoj tekmi pokazo da je jaca ekipa na lopti, da mogu drzat posjed koliko hoce, imaju trojicu u sredini. I ovi umjesto da im odgovore sa trojicom u sredini, oni ponovo iste igrace, s tim da imas Majera i Ademia koji su trkacki na razini bih lige. On je po meni trebo ostavit Majera na klupu jer je to igrac koji trazi velik prostor, a danas ga nije mogo dobit. Odnosno ona postava od 60min je trebala bit od pocetka, sad je to vjv i Krznaru jasno, al kasno. Dinamo kao underdog se puno losije spremio i shvatio utakmicu nego Villareal, koda je omjer snaga obrnut.jolicnikola je napisao/la: ↑15 apr 2021, 22:54ali zašto stalno sudije sudije, mora se kriviti Krznar za ziherašku igru kad je bilo najpotrebnije, jeste Dinamo zasluženo ispao, al sere mi se više od toga da se stalno mora pljunuti sudije kad nisu igrali kao protiv Tottenhama, ipak sve čestitke na ovoj nezaboravnoj sezoni, vjerujem da sljedeće sezone mogu bolje od ovoga
i onda dolazimo do dokaza da su europske sudije mrzitelji lijepih priča i bajki sa Balkana, prvo onaj Španjolac nije pustio Zvezdi korner na kraju u Milanu (pitanje bi bilo šta bi se tad dogodilo, jel bi možda oni dali gol iz kornera) i evo sad penal u prvoj i "ofsajd" u drugoj utakmici, nemojte više o njima molim vas, kad ih toliko spominjete pomislim na onu situaciju iz utakmice BIH-Nigerijaspursman je napisao/la: ↑15 apr 2021, 22:57Treba se pljuvat sudije jer su i zasluzili da ih se pljuje i u prvoj i u drugoj utakmicijolicnikola je napisao/la: ↑15 apr 2021, 22:54ali zašto stalno sudije sudije, mora se kriviti Krznar za ziherašku igru kad je bilo najpotrebnije, jeste Dinamo zasluženo ispao, al sere mi se više od toga da se stalno mora pljunuti sudije kad nisu igrali kao protiv Tottenhama, rekao sam kad je bilo najvažnije, ipak sve čestitke na ovoj nezaboravnoj sezoni, vjerujem da sljedeće sezone mogu bolje od ovoga
ne samo to, nego koliko sudije oće da spriječe da lijepe priče sa Balkana idu do kraja i uspjevaju u tomeQUARTERBACK je napisao/la: ↑15 apr 2021, 22:58standardno guranje spanskih govana nista novo, svaka cast dinamu na uspjehu ove sezone
Riquelme profulao penal na El Madrigalu, Lehmann mu skinuoakisarajevo92 je napisao/la: ↑15 apr 2021, 23:40Villareal - Arsenal, prvi put da se sastaju od one sezone kad je Villareal briljirao u LP sa Pellegrinijem, upravo ih Arsenal izbacio u polufinalu
Riquelme, Forlan, Sorin, Arruabarrena, Senna, Jose Mari![]()
Da, sjecam se dobro te sezone, posebno Villarealaidma75 je napisao/la: ↑15 apr 2021, 23:42
Riquelme profulao penal na El Madrigalu, Lehmann mu skinuoakisarajevo92 je napisao/la: ↑15 apr 2021, 23:40Villareal - Arsenal, prvi put da se sastaju od one sezone kad je Villareal briljirao u LP sa Pellegrinijem, upravo ih Arsenal izbacio u polufinalu
Kakav su ljudi igrali fudbal u svoj vakatakisarajevo92 je napisao/la: ↑15 apr 2021, 23:40Villareal - Arsenal, prvi put da se sastaju od one sezone kad je Villareal briljirao u LP sa Pellegrinijem, upravo ih Arsenal izbacio u polufinalu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.