Kao da se sjebo u fazonu "jbt da sam preso u Real, morao bi stalno igrat protiv ovakvih ekipa"

Jbt obicna mesarska ekipa, ovi su totalni antifudbal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Upravo to znaci nisam jedini ovo vidio
Mislim da ovo ima veze i sa pozicijom i sa zadatkom na terenu. Zauzeo je pogbinu poziciju koja je puno ofanzivnija nego ranije i puno je sličnija onome što je ovaj igrao u Ajaxu. Prije kada ga je uvodio, bio je svugdje samo ne na svojoj prirodnoj poziciji. Otud, po meni, i napredak. Inače mi nikada neće biti jasno dovođenje igrača koji se pokaže na nekoj poziciji i ti mu onda počneš izmišljati nešto novo, pa se onda čudiš što to nije to.
DragonReborn je napisao/la: ↑15 apr 2021, 23:02Jedino pitanje je - hoće li Mančo voditi Hanibala u Rim![]()
Uglavnom ovo sinoc je bilo pravo osvjezenje u odnosu na igre do sad i ono frustrirajuce vracanje lopte nazad u svakoj situacijial... je napisao/la: ↑15 apr 2021, 23:06Mislim da ovo ima veze i sa pozicijom i sa zadatkom na terenu. Zauzeo je pogbinu poziciju koja je puno ofanzivnija nego ranije i puno je sličnija onome što je ovaj igrao u Ajaxu. Prije kada ga je uvodio, bio je svugdje samo ne na svojoj prirodnoj poziciji. Otud, po meni, i napredak. Inače mi nikada neće biti jasno dovođenje igrača koji se pokaže na nekoj poziciji i ti mu onda počneš izmišljati nešto novo, pa se onda čudiš što to nije to.
Meni je i ovo nevjerovatan podatak:AlanSmith14 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 16:47Hajde da vidimo Burnley na Old Traffordu ove sezone. Ubjedljivo najgori protivnik iz godine u godinu.
Znači, ljudi su historijski bogey team za United, nije to samo posljednjih godina, vjerujem da se bolji omjer ima sa ovim top ekipama.Man United vs Burnley
Games won: 63
Games drawn: 23
Games lost: 45
+1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.