Mali se bio bas raspricao dok mu drug nije objasnio par stvari. Volio bi da je nastavio snimati sve do policijske stanice

Kao dječak ja sam tebe izabraooooo, da budeš mojaaaa ljubav najvećaaaaaa!!!
Sve odradjeno odlicno, ali mi usi paraju ovih nekoliko pjesama plagijata, pod hitno to prestati pjevati...
Mnogo fina mobilizacija Hordi ovih dana, cesto su aktivni u zadnje vrijeme
Te zadnje dvije se pjevaju 15+ godina, pa onda razmisli ciji je plagijat.Miljacka je napisao/la: ↑15 apr 2021, 23:39Sve odradjeno odlicno, ali mi usi paraju ovih nekoliko pjesama plagijata, pod hitno to prestati pjevati...
"Tisuce srce za tebe kuca jer Dinamo je sampion"
"Nocas bice pakao nocas bice ludnica evo idu Manijaci sarajevskih ulica"
"Da sam pitar ja ne bih im'o sna..."
Po cemu je original od BBB, a nasa kopija ? Zato sto su oni veca grupa a mi manja? Evo reci cemo da se ukralo, ako se ukralo sve 3 su se ukrale 90ih godina onda. Da sam ultras ja, pjevalo se na stajanju pod bb u sezoni 02 03. Bila je negdje emisija o tom gostovanju i ta pjesma.
Tako Je*p!p!t@* je napisao/la: ↑16 apr 2021, 01:18Samo da podsjetim da imamo nekolike pjesme BHF-a koje su iz Mostara došle, a nedavno je bivši vođa navijača BHF to i potvrdio. Prvo su se pjevale na našem stajanju, pa onda modifikovane za repku. Malo poštovanja prema najstarijoj navijačkoj grupi sa ovih prostora nije na odmet...
Najteže su svađe sam sa sobom , , ,
I ta druga navedena je BBB, kakvi manijaci .. "Evo idu huligani zagrebačkih ulica" .. Više grupa je tu pjesmu prepjevalo pa evo i RA.Miljacka je napisao/la: ↑15 apr 2021, 23:39Sve odradjeno odlicno, ali mi usi paraju ovih nekoliko pjesama plagijata, pod hitno to prestati pjevati...
"Tisuce srce za tebe kuca jer Dinamo je sampion"
"Nocas bice pakao nocas bice ludnica evo idu Manijaci sarajevskih ulica"
"Da sam pitar ja ne bih im'o sna..."
kad pogledas izbor rijeci u kombinatorici, i koliko ima klubova i grupa, preklapanja su neminovna. no uvijek postoji i ono ko je prvi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.