FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Otjerali smo Osima zbog ovog kocakara, fuj.
Šabanadžović povrijedio zglob kad ga je protiv TC lik nagazio u 16-ercu,naravno nije bio penal,a momak povrijeđen i dalje.
Očekuje se možda za Olimpik,vjerovatno za 5etare.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
-
- Kontakt:
Al su pitari pritisli na Mujica i ne cekaju utakmicu, a mi sutimo i kada nas kradu iz kola u kolo, pola polusezone..
Pročepit će negdje.
Kosoric mi je drag al Ikic je za njega klasa iznad.Lavor je napisao/la: ↑16 apr 2021, 01:56Nemoj Celikovica ziv bio, kakva je ono taraba od igraca. Ne bi imali toliko poraza da smo nasli normalnu zamjenu za Dadu.
Miletic, Celikovic i Ikic su Amarova greska stoljeca.Htio neko priznati ili ne Kosoric je Ramos za nasu ligu, samo sto imamo problem s drugim stoperom. Da se uspio vratiti Bogdanovic to bi bila skroz druga prica. Losa selekcija igraca mu je na kraju dosla glave. Mislio je da ce moci kao prije 10 godina, al se dobro zaje.bo. Sreca da su ovi igraci samo na posudbi, jer da su nesto valjali ne bi dosli kod nas.
Kad te pobjedi Olimpic, Mladost, Krupa, Sloboda sve je jasno.
Ono jedino sto se nadam od Bake, jeste da osam kola bude isti sastav, a ne da svaka utakmica bude drugih pet igraca.
Onaj Miletic dosao kao cetvrti stoper koliko me sjecanje sluzi.
Za ovog iz Rijeke nemam jos misljenje,na debiju protiv kona korektan bio,ostalo kao i kapiten,lohotno.
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
-
- Kontakt:
Ikić je 16 klasa iznad Kosorića.. Ne znam sta covjeku treba bit pa da kaze da je Kosorić za ovu ligu Ramos.Cunami87 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 10:21Kosoric mi je drag al Ikic je za njega klasa iznad.Lavor je napisao/la: ↑16 apr 2021, 01:56Nemoj Celikovica ziv bio, kakva je ono taraba od igraca. Ne bi imali toliko poraza da smo nasli normalnu zamjenu za Dadu.
Miletic, Celikovic i Ikic su Amarova greska stoljeca.Htio neko priznati ili ne Kosoric je Ramos za nasu ligu, samo sto imamo problem s drugim stoperom. Da se uspio vratiti Bogdanovic to bi bila skroz druga prica. Losa selekcija igraca mu je na kraju dosla glave. Mislio je da ce moci kao prije 10 godina, al se dobro zaje.bo. Sreca da su ovi igraci samo na posudbi, jer da su nesto valjali ne bi dosli kod nas.
Kad te pobjedi Olimpic, Mladost, Krupa, Sloboda sve je jasno.
Ono jedino sto se nadam od Bake, jeste da osam kola bude isti sastav, a ne da svaka utakmica bude drugih pet igraca.
Onaj Miletic dosao kao cetvrti stoper koliko me sjecanje sluzi.
Za ovog iz Rijeke nemam jos misljenje,na debiju protiv kona korektan bio,ostalo kao i kapiten,lohotno.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Da Bog da penal za Borac sviro , dok je Begić bio na čelu nisu ni imali šta prigovarati koliko im se šiljilo .. FUJMojaMalenkost je napisao/la: ↑16 apr 2021, 10:19Al su pitari pritisli na Mujica i ne cekaju utakmicu, a mi sutimo i kada nas kradu iz kola u kolo, pola polusezone..
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
[SAOPŠTENJE]
Udruženje navijača FK Željezničar osuđuje jučerašnji čin prekida skupštine kluba koju je svojevoljno donio predsjednik u ostavci, Ermin Čengić. U vrlo teškoj situaciji u kojoj se Klub nalazi, gdje je potrebno djelovati odmah i sad, smatramo potpuno nelogičnim opstruiranje održavanja sjednice i donošenje bitnih odluka za Klub.
Pozivamo predsjednika u ostavci, kao i sve ostale članove skupštine, na odgovorno ponašanje i organizaciju nove sjednice u najkraćem mogućem roku, a najdalje za sedam dana. Obezvrijeđivanje najvišeg klupskog organa i onemogućavanje slobodnog demokratskog procesa je nedopustivo, a UNFKŽ će u narednom periodu pomno pratiti djelovanje svih članova i pozivati na direktnu odgovornost sve one koji ukazano povjerenje zloupotrijebe.
Trenutni rezultati i poslovanje kluba ispod su svih očekivanja. Očekujemo od članova skupštine da na narednoj sjednici donesu odluke i imenuju ljude koji će ponuditi novu perspektivu i viziju stabilizacije kluba.
Željo je bio, jeste i bit će. Prije nas, sa nama i poslije nas. Mi smo Željini, Željo je naš!
Udruženje navijača FK Željezničar osuđuje jučerašnji čin prekida skupštine kluba koju je svojevoljno donio predsjednik u ostavci, Ermin Čengić. U vrlo teškoj situaciji u kojoj se Klub nalazi, gdje je potrebno djelovati odmah i sad, smatramo potpuno nelogičnim opstruiranje održavanja sjednice i donošenje bitnih odluka za Klub.
Pozivamo predsjednika u ostavci, kao i sve ostale članove skupštine, na odgovorno ponašanje i organizaciju nove sjednice u najkraćem mogućem roku, a najdalje za sedam dana. Obezvrijeđivanje najvišeg klupskog organa i onemogućavanje slobodnog demokratskog procesa je nedopustivo, a UNFKŽ će u narednom periodu pomno pratiti djelovanje svih članova i pozivati na direktnu odgovornost sve one koji ukazano povjerenje zloupotrijebe.
Trenutni rezultati i poslovanje kluba ispod su svih očekivanja. Očekujemo od članova skupštine da na narednoj sjednici donesu odluke i imenuju ljude koji će ponuditi novu perspektivu i viziju stabilizacije kluba.
Željo je bio, jeste i bit će. Prije nas, sa nama i poslije nas. Mi smo Željini, Željo je naš!
- lijevapolutka
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ma pusti uhljupe, usrali se da ce im borac prici na 2 boda, onda bi tek rasulo nastalo... sad ce napravit pritisak na mujica jos da za njih sudi. Smetljarska posla. Nego ne trebaju nam **** na temi..lijevapolutka je napisao/la: ↑16 apr 2021, 10:27zamisli mujić im sudio 3 utakmice i imaju 2 pobjede i remi![]()
![]()
Javni oglas za prijem zaposlenika
FK Željezničar raspisuje javni oglas za prijem zaposlenika na poziciju pravnika.
Potrebni uslovi:
VSS (Pravni fakultet);
Dvije godine iskustva na pravnim poslovima;
Napredno poznavanje rada na računaru;
Aktivno poznavanje engleskog jezika;
Izražene komunikacijske vještine;
Poželjno – položen pravosudni ispit.
Opis posla:
Priprema dopisa;
Zastupanje Kluba u sudskim procesima i postupcima pred organima uprave;
Rad na infrastrukturnim projektima;
Pripema ugovora o radu/djelu;
Prikuljpljanje dokumentacije za registraciju igrača;
Prikupljanje dokumentacije za postupak licenciranja;
Redovna komunikacija sa NS/FS BiH, FS/KS, UEFA-om;
Rad na ostalim kadrovskim, administrativnim i kancelarijskim poslovima;
Ostali poslovi vezani za organizaciju utakmica.
Kandidati trebaju dostaviti CV sa pratećim pismom i dokazima o ispunjavanju zahtjevanih uslova. Prijave se dostavljaju isključivo elektronskim putem na mail: [email protected].
Kandidati koji zadovoljavaju navedene kriterije će naknadno biti pozvani na razgovor, nakon kojeg će se izvršiti izbor najuspješnijeg kandidata.
Rok za podnošenje prijava je 23.04.2021. godine.
FK Željezničar raspisuje javni oglas za prijem zaposlenika na poziciju pravnika.
Potrebni uslovi:
VSS (Pravni fakultet);
Dvije godine iskustva na pravnim poslovima;
Napredno poznavanje rada na računaru;
Aktivno poznavanje engleskog jezika;
Izražene komunikacijske vještine;
Poželjno – položen pravosudni ispit.
Opis posla:
Priprema dopisa;
Zastupanje Kluba u sudskim procesima i postupcima pred organima uprave;
Rad na infrastrukturnim projektima;
Pripema ugovora o radu/djelu;
Prikuljpljanje dokumentacije za registraciju igrača;
Prikupljanje dokumentacije za postupak licenciranja;
Redovna komunikacija sa NS/FS BiH, FS/KS, UEFA-om;
Rad na ostalim kadrovskim, administrativnim i kancelarijskim poslovima;
Ostali poslovi vezani za organizaciju utakmica.
Kandidati trebaju dostaviti CV sa pratećim pismom i dokazima o ispunjavanju zahtjevanih uslova. Prijave se dostavljaju isključivo elektronskim putem na mail: [email protected].
Kandidati koji zadovoljavaju navedene kriterije će naknadno biti pozvani na razgovor, nakon kojeg će se izvršiti izbor najuspješnijeg kandidata.
Rok za podnošenje prijava je 23.04.2021. godine.
Mirza Raščić
16.4.2015 - 16.4.2021
.. ostala je tuga vječno će te voljeti manijaci s juga .....
16.4.2015 - 16.4.2021
.. ostala je tuga vječno će te voljeti manijaci s juga .....
mosa lošmi stićko tit-ula!
Otišo grobar Želje,jel vam krivo
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
Gdje su ti Šaban i RamovićsarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 01:49Bender
Blažević Ikić Čeliković Miličević
Bojo Štilić Mujezinović
Zec Lendrić Gasal
Ne damo te zaboravu! Mirza Rascic!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Pitari digli frku ni zbog čega. Oni jesu režimski jadovi al smo, da ne kažem šta. Ja kad sam govorio da se mi kao navijači trebamo organizovat i zabranit mi a ne klub igračima da izađu na teren protiv Mladosti svašta ste mi govorili. Zato nam se sve ovo događa. Svađamo se među sobom. Smjenjujemo najboljeg trenera, skupština se raspada, gubimo Europu sve zbog sudija i saveza a vi šutite i još nedo bog ako ko šta progovori na tu temu njega iznapadate. Dok se mi takvih mrzitelja kluba ne riješimo i zabranimo im pristup i forumu i stadionu ništa od nas neče bit.
- lijevapolutka
- Kontakt:
kako mislis zabraniti igracima da izađu na teren? pa nije turnir mjesnih zajednica.
moSa ljoŽe
Nama je Mujić najbolji i najpošteniji sudija a čovjek nam nije sviro čist penal i nije Hiroša isključio. Produžio utakmicu 3 minuta a iste takve utakmice zrinskom, Borcu i pitarima po 8 minuta produžuju a mi mjesto da frku dignemo što nismo pobijedili zbog njega mi ga hvalimo što je moro dat 2 očikledna crvena i svirat penal koji je moro svirat. E zbog toga nam se sve ovo događa i umjesto da se ujedinimo mi se oljujemo među sobom i optužujemo.
-
- Kontakt:
Jedan povrijedjen drugi otkako je dosao nista uradio nije.bojamora je napisao/la: ↑16 apr 2021, 12:22Gdje su ti Šaban i RamovićsarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 01:49Bender
Blažević Ikić Čeliković Miličević
Bojo Štilić Mujezinović
Zec Lendrić Gasal
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Tako se to radi.ljepi strah ih ufatio.nasi su krivi sto su sutili..na sve kradje na derbiu cist gol nam ponistise u tuzli osteceni smo. Sami smo krivi ovi se zale Uefi haah.MojaMalenkost je napisao/la: ↑16 apr 2021, 10:19Al su pitari pritisli na Mujica i ne cekaju utakmicu, a mi sutimo i kada nas kradu iz kola u kolo, pola polusezone..
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Vrlo jednostavno skupimo se svikoji volimo klub zajedno sa Manijacimo izdamo zvanično saopštenje da to zahtjevamo od kluba, organizujemo anonimneprijetnje igračima, upravi i treneru. Ima načina da se to moglo uraditi. oni bolan hoče uefi da se žale a sudio im 3 utakmice, dvije dobili i jednu igrali nerješeno. Zaboravili ste da kada se Gredić bunio na suđenje da su kažnjavali i njega i klub . Na kraju čovjek ostavku podnjeo. I Amara su kažnjavali, nije smjeo progovorit o suđenju. Njima ,Borcu i Zrinskom neče ništa a mi kao navijači šutimo i puštamo da nam uništavaju klub.lijevapolutka je napisao/la: ↑16 apr 2021, 12:40kako mislis zabraniti igracima da izađu na teren? pa nije turnir mjesnih zajednica.
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, Bilosta, grbavicka1921, Hansestadt, Lekqqq1921, Orvel, Paromlinac i 39 gostiju.