Forumasebordobijeli je napisao/la: ↑16 apr 2021, 14:23Sta je ovo s Salčina ??
Cudno mi ovo, koga proziva za lazi?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kulturan je prije svega, a i bolji je trener od Jagodica
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Nisam ni sumnjao da ces se ti javiti, ne kontam isto da je tebe prozvao pa moraš odgovoriti.Zip je napisao/la: ↑16 apr 2021, 14:24Forumasebordobijeli je napisao/la: ↑16 apr 2021, 14:23Sta je ovo s Salčina ??
Covjek kaze 38 dana trpio lazi, cekao operaciju. Nije bezveze ovo napisao.
- feniksptica
- Kontakt:
Hajde ba, sta jedete go.vna, nek su pisali. Treba se zastititi, vidite da bi svi voljeli da padnemo. Pritisak na sudijsko **** vrsit da posteno sudi. Sta treba pustit da nas masakrira pa se onda zalit. Jestel gledali tekmu u Mostaru?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Pa eto, javi mu se na imstagram. Pitaj ga.bordobijeli je napisao/la: ↑16 apr 2021, 14:28Nisam ni sumnjao da ces se ti javiti, ne kontam isto da je tebe prozvao pa moraš odgovoriti.Zip je napisao/la: ↑16 apr 2021, 14:24Forumasebordobijeli je napisao/la: ↑16 apr 2021, 14:23Sta je ovo s Salčina ??
Kako me samo ovo nase sada podsjeca na kone kad su gotovu titulu prokockali.
Ima li kakve sanse da Ćala motivise igrace za sutra kuknjava
Ima li kakve sanse da Ćala motivise igrace za sutra kuknjava
-
- Kontakt:
Nema potrebe ti si tu da odgovaras.Zip je napisao/la: ↑16 apr 2021, 14:39Pa eto, javi mu se na imstagram. Pitaj ga.bordobijeli je napisao/la: ↑16 apr 2021, 14:28Nisam ni sumnjao da ces se ti javiti, ne kontam isto da je tebe prozvao pa moraš odgovoriti.
Mi smo najgluplja nacija na svijetu a imamo i taj nadimak glupi bosanci.Kao i iz svakodnevnog zivota i politike evo sada i iz sporta i naseg kluba imamo odlican primjer zasto je to tako.
Pokrades i unistis sve sto nesto vrijedi i onda ovcama kazes nisam ja, to je onaj tamo neprijatelj uradio. I ovce naravno povjeruju i nastave blejati i davati gazdi vunu mlijeko sisu i sta god on pozeli.
Pokrades i unistis sve sto nesto vrijedi i onda ovcama kazes nisam ja, to je onaj tamo neprijatelj uradio. I ovce naravno povjeruju i nastave blejati i davati gazdi vunu mlijeko sisu i sta god on pozeli.
-
- Kontakt:
Najbolji odgovor na sve sto se desava bila bi pobjeda i dobra igra. Podrška za momke i Vinka ne sumnjam da ce dati sve za pobjedu u suprotnom ne piše nam se dobro. Vamos Rajvosa.

On se nesto s Husrefom porjecko bio ja mislim
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- BordoSarajevo
- Kontakt:
O kakvoj se povredi radi kod Cmiljanića?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Kone ni u jednom trenutku u tim sezonama (2016/2017 i 2017/2018) nisu imali 9-13 bodova ispred konkurencije. Mislim da su maksimalno bježali konkurentima 6 bodova. Ako bi recimo ostali bez titule ove sezone, naš blamaža bi bila milion puta veca od njihove.
vjerujem u smećare na klupi da će to sve dobro posložiti, nema šanse da prokockamo 13 bodova prednosti, imamo najkvalitetniju i najširu ekipuHistoricar je napisao/la: ↑16 apr 2021, 15:38Kone ni u jednom trenutku u tim sezonama (2016/2017 i 2017/2018) nisu imali 9-13 bodova ispred konkurencije. Mislim da su maksimalno bježali konkurentima 6 bodova. Ako bi recimo ostali bez titule ove sezone, naš blamaža bi bila milion puta veca od njihove.

NEMA NAZAD
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Trenutno po rezultatima, na nas 1,83 a na Borac 3.,80.
Mala na nas, kako sam očekivao. Mislim da će do sutra bit podjednako.
Mala na nas, kako sam očekivao. Mislim da će do sutra bit podjednako.
FK Sarajevo
- svihsedamsamuraja
- Kontakt:
Treba nam kolektivna filozofija pobjednika i to ne samo njih igrača i stručnog štaba, već se to sto puta pominjalo ovdje, da grizu zemlju, već i pobjednička filozofija nas, što nas? Negativna energija je čudo, luzerski mentalitet je kao viroza, ide kroz zrak, pa te pred tekmu opali, kad se sjetim početka sezone, čak i kad smo znali loše počet tekmu nismo se bojali hoćemol ga dati, ekspresno bi izjednačili, ovisilo je ne samo od te individualne snage igrača, od kojih neke više nemamo, već i od ostatka tima, koji treba sebe vidjet kao nepobjediv. Samo jedan primjer je jedna reprezentacija Finske, koja tekme da budemo realni dobija tako što po stotinu puta vježba kako se dodavat dok lopta ne dođe do Temu Pukkija. I prolazi im jer su tim. Ništa drugo. Tako isto i mi, imamo sve pa iz toga da slijedi pobjeda. A onda još samo uvjerenije do titule. Nisam nikakav vrsni fudbalski poznavalac, već srčani navijač.
Volim te Sarajevo! Pobjeda je naša, ZGAZITE IH!
Iz kišovitog Nebočaja, za Federalnu televiziju, Hasan Gabela
-
- Kontakt:
idu horde danas na trening,malo teambuildinga nije na odmet,lijepo su pisamce napisali da ih malo razdrmaju
VVVBK
VVVBK
Pa ko je kriv sto vise ne vjerujemo u pobjedu i kada je 0-0 a kamoli kad gubimo? Jesam li ja? Sta bi tek bilo da je istok tu?svihsedamsamuraja je napisao/la: ↑16 apr 2021, 16:01Treba nam kolektivna filozofija pobjednika i to ne samo njih igrača i stručnog štaba, već se to sto puta pominjalo ovdje, da grizu zemlju, već i pobjednička filozofija nas, što nas? Negativna energija je čudo, luzerski mentalitet je kao viroza, ide kroz zrak, pa te pred tekmu opali, kad se sjetim početka sezone, čak i kad smo znali loše počet tekmu nismo se bojali hoćemol ga dati, ekspresno bi izjednačili, ovisilo je ne samo od te individualne snage igrača, od kojih neke više nemamo, već i od ostatka tima, koji treba sebe vidjet kao nepobjediv. Samo jedan primjer je jedna reprezentacija Finske, koja tekme da budemo realni dobija tako što po stotinu puta vježba kako se dodavat dok lopta ne dođe do Temu Pukkija. I prolazi im jer su tim. Ništa drugo. Tako isto i mi, imamo sve pa iz toga da slijedi pobjeda. A onda još samo uvjerenije do titule. Nisam nikakav vrsni fudbalski poznavalac, već srčani navijač.
Pusti tu pricu, astronomske plate imaju, najbolje uslove, nema psovanja sa tribina, nema pritiska, ne yebe ih sudija i onda stvore 2 polusanse u 3 kola.
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.