FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Biologija je nauka. Virus,antijela,imunitet i tako to. Ni Supermen ne moze biti negativan prije 12 dana. A i to je na granici medicinskog cuda. 14-15 dana treba za razvoj bolesti i ozdravljenje. Tako da zbogom Fanimo,zbogom
titulo ( i kupu treba reci zbogom ). A i Evropa je upitna i to dobro upitna !!
Jel i opstanak upitan?Antikloc je napisao/la: ↑16 apr 2021, 21:50Biologija je nauka. Virus,antijela,imunitet i tako to. Ni Supermen ne moze biti negativan prije 12 dana. A i to je na granici medicinskog cuda. 14-15 dana treba za razvoj bolesti i ozdravljenje. Tako da zbogom Fanimo,zbogom
ISTINA ZA VEDRANA!
Sutra moraju dobiti nemaju pravo na kiks,ova utakmica je za titulu lako se topi prednost. 

- NisamInSajder
- Kontakt:
U 17:00.Aduka87 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 21:12Kad je bila emisija ?NisamInSajder je napisao/la: ↑16 apr 2021, 21:01Nisam danas stigao napisati. Kod Fanima je valjda upala grla, bronhitis tako nesto. Nesto slicno je rekao i Vedo danas u onoj emisiji na Areni.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Zavrsio je on vec sa koronom.miky_hz je napisao/la: ↑16 apr 2021, 21:30Odmah su rekli da ga nema dvije sedmice tako da je to to,nadamo se da ce biti spreman za derbi to je taman za tih nekih 14/15 dana.Zip je napisao/la: ↑16 apr 2021, 21:20Zato sto moze biti blagi simptomi, i mozda kroz par dana prodje i onda ne bude pozitivan i moze se vratiti u ekipu.
Ako prijavis da je korona, 14 dana ti je izolacija.
Ovako se sam izolujes 5-6-7 dana, dok ne oudrsvis i ne budes negativsn i spreman da se vratis ma teren.
Pa da ima jos 5-6 kola vise da se igra ,bio bi i opstanak upitan. Sto nam je jasno ako pogledamo tablicu proljetnog dijela. Proljetnog dijela u kojem Sarajevo ide iz poraza u poraz. Uz ocajnu igru,bez ijedne svijetle tacke osim bljeskova Fanima a sad je i tome kraj.Lecler je napisao/la: ↑16 apr 2021, 21:55Jel i opstanak upitan?Antikloc je napisao/la: ↑16 apr 2021, 21:50Biologija je nauka. Virus,antijela,imunitet i tako to. Ni Supermen ne moze biti negativan prije 12 dana. A i to je na granici medicinskog cuda. 14-15 dana treba za razvoj bolesti i ozdravljenje. Tako da zbogom Fanimo,zbogom
- ElCartel11
- Kontakt:
Ima li veceg peha od Fanima jbt, lik kad god uhvati formu povrijedi se i tako u krug uvijek.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Postojanje kluba upitno.
@Rahma Pejović je pod suspenzijom i svakako ga nema sutra, a i nemamo trećeg centra da započne tu, tako da Sušić mora igrat svakako. A kako se Adukor nekako ustalio u prvoj postavi, očekujem ga uz Đokanovića iza Tine a Mešanovića na lijevom krilu ili u špicu, pozicije koje mu bolje leže od AMFa.

@Rahma Pejović je pod suspenzijom i svakako ga nema sutra, a i nemamo trećeg centra da započne tu, tako da Sušić mora igrat svakako. A kako se Adukor nekako ustalio u prvoj postavi, očekujem ga uz Đokanovića iza Tine a Mešanovića na lijevom krilu ili u špicu, pozicije koje mu bolje leže od AMFa.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ima, Jukic. On i ne uhvati formu, povrijedi se.ElCartel11 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 22:00Ima li veceg peha od Fanima jbt, lik kad god uhvati formu povrijedi se i tako u krug uvijek.

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Ma ja se ovih ni najmanje ne bojim,šta više ubijedjen sam u pobjedu.Ekipa koja nema brzinu ,ni agresivnost u sredini tako da sam siguran da će ih Andrej i Tino razbiti na sredini.Nadam se da će Mešanović ući u ritam .
- NisamInSajder
- Kontakt:
Iskreno se nadam da ovaj sastav sutra izvede, 352 formacija: Kovacevic - Milicevic, Adukor, Dupovac - Hodzic, Djokanovic, Susic, Pidro - Mustedanagic - Cmiljanic, Mesanovic.Rahma je napisao/la: ↑16 apr 2021, 21:34Nadam se da ce napad proraditi, vrijeme je... Mesanovic je zaista negativno iznenadjenje. Pod moranje je da Susic pocne, Pejovic mora na klupu. Prepisati utakmicu kao protiv Sirokog, pa sta bude. Sutra se lomi sezona, vjerujem da su svi u klubu toga svjesni... Tako da ne sumnjam da ce dati svoj maksimum. Prva ljubavi, najveca radosti pobjedu daj nam ti!

Pejovic NAPOKON nema u rosteru.

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Nije Mustedanagiću dao ni pet minuta u puno lakšim tekmama, neće mu formu brusit ni sad protiv Borca. Takođe, neko napisa da je Cmiljanić povrijeđen, a i da nije, neće startat iz istog razloga kao Zinedin.NisamInSajder je napisao/la: ↑16 apr 2021, 22:05Iskreno se nadam da ovaj sastav sutra izvede, 352 formacija: Kovacevic - Milicevic, Adukor, Dupovac - Hodzic, Djokanovic, Susic, Pidro - Mustedanagic - Cmiljanic, Mesanovic.Rahma je napisao/la: ↑16 apr 2021, 21:34Nadam se da ce napad proraditi, vrijeme je... Mesanovic je zaista negativno iznenadjenje. Pod moranje je da Susic pocne, Pejovic mora na klupu. Prepisati utakmicu kao protiv Sirokog, pa sta bude. Sutra se lomi sezona, vjerujem da su svi u klubu toga svjesni... Tako da ne sumnjam da ce dati svoj maksimum. Prva ljubavi, najveca radosti pobjedu daj nam ti!![]()
![]()
![]()
Pejovic NAPOKON nema u rosteru.![]()
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kakvi god da su bili, a bili su očajni i katastrofalni, sutra će falit i Pejović i Oremuš.
Sutra bez izmišljanja pozicija, Mešanović u vrh napada, ništa desetka, ništa lijevo krilo.
Krila neko od sljedećih igrača: Milanović, Jukić, Hebibović, Velkoski.
Pokušao bi sa kapitenom na poziciji desetke, gore od ovog do sad ne može, a to mu je primarna pozicija - iza napadača.
Drago mi je što se digla prašina, pritisak izvršen, ono gov.no valjda bude sudilo pošteno i da greške koje budu - budu plod slučajnosti a ne namjere.
Sutra bez izmišljanja pozicija, Mešanović u vrh napada, ništa desetka, ništa lijevo krilo.
Krila neko od sljedećih igrača: Milanović, Jukić, Hebibović, Velkoski.
Pokušao bi sa kapitenom na poziciji desetke, gore od ovog do sad ne može, a to mu je primarna pozicija - iza napadača.
Drago mi je što se digla prašina, pritisak izvršen, ono gov.no valjda bude sudilo pošteno i da greške koje budu - budu plod slučajnosti a ne namjere.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Nema žurbe, obaveza će se ispuniti kada dospije.ElCartel11 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 20:20To Cmilja povrijedjen od cega jadan ne bio
Hajde @jokere daj mi tu "kaznu" za izgubljenu opkladu, da se rjesim tog.
Lik do kraja ne da nece zabiti 5 golova sto sam tad rekao vec nece sakupiti 5 nastupa sunce ti poljubim.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Mene nemaš šta čekat vala. Jedino imam molbu da razvučem na dva mjeseca, od jedne plate jedan duks, od druge drugi.joker90 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 22:17Nema žurbe, obaveza će se ispuniti kada dospije.ElCartel11 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 20:20To Cmilja povrijedjen od cega jadan ne bio
Lik do kraja ne da nece zabiti 5 golova sto sam tad rekao vec nece sakupiti 5 nastupa sunce ti poljubim.Daj još momku koje kolo fore...

- feniksptica
- Kontakt:
Kako vrijeme tece, sve je izglednije ugasit TV internet sve zivo i samo upalit kad zavrsi utakmica.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma otresti sutra **** aBd

Nismo Amar Osim da se kamatarimo i ganjamo, kad bude, bude. Nikakvi strogi rokovi ne postoje..skoroalen je napisao/la: ↑16 apr 2021, 22:20Mene nemaš šta čekat vala. Jedino imam molbu da razvučem na dva mjeseca, od jedne plate jedan duks, od druge drugi.joker90 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 22:17Nema žurbe, obaveza će se ispuniti kada dospije.ElCartel11 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 20:20To Cmilja povrijedjen od cega jadan ne bio
Lik do kraja ne da nece zabiti 5 golova sto sam tad rekao vec nece sakupiti 5 nastupa sunce ti poljubim.Daj još momku koje kolo fore...
![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
@Joker pit ćemo kafu iza Bajrama pa proberite do tad. 

-
- Kontakt:
Ovo je mislim najboljih 11 za sutra: Kovačević, Hodžić, Dupovac, Miličević, Pidro, Đokanović, Adukor, Sušić, Hebibović, Jukić i Mešanović.Nešto imam osjecaj da bi Hebibović mogao odigrati sutra dobru utakmicu, ako bude svo vrijeme na desnom krilu. U svakom slučaju ce biti izuzetno teško, njihova vezna linija sa Zakarićem, Ziljkićem, Melegom i Vranješom je baš opasna, a i sutrašnji bekovi Subić i Čorić su realno u boljoj formi od Hodžića i Pidre.
Trenutno korisnika/ca: EastMadness, gh0stHZ, HordasDolacMalta, Kockoglavi, N3R3D, plisek, Posejdon, rimljanin90, XCustom i 112 gostiju.