Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- reds_forever
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
ali ipak cestitam hammersima na utakmici...nadam se da ce izborit evropu i AMIN za sutrasnju pobjedu citya
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
nadam se i ja da ce babel ipak ostati.YNWA je napisao/la:nisam ocekivao ovaku utakmicu, mislio sam da ce ici dosta teze, ali na vrijeme kapiten daje prvi gol, kao i drugi uz malo srece, a i treba reci da je sudija pogrijesio, jer trebao je svirati faul nad boa morteom, i sigurno je to dosta uticalo na igrace west hama jer odmah u sledecem napadu, boa morte pravi penal, po meni cist
drago mi je sto babel dade gol
a kapiten??
pa kapitenski, kako bi drugacije!!!
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
-
- Kontakt:
jos jedna briljantna partija steven gerrarda...nadajmo se kiksu manchestera sutra...valjda ce robinho i drustvo napravit senzaciju i slavit na old traffordu...
- el-fighter
- Kontakt:
Čestitke Liverpoolu na pobjedi. Drago mi je što je Babel dao gol. Nadam se da će ga Liverpool zadržati. Takođe se nadam da će sutra City izvući pobjedu. HAJDE "NEBESKO PLAVI" MOŽETE VI TO.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- alan_kardec
- Kontakt:
ABDreds_forever je napisao/la:ali ipak cestitam hammersima na utakmici...nadam se da ce izborit evropu i AMIN za sutrasnju pobjedu citya
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ipak se nije moglo bez 5,6 standardnih prvotimaca protiv danas vrlo raspolzenog Liverpoola...
Cestitke na pobijedi i puno srece u borbi za titulu !!!
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
Dobra igra zasluzena pobjeda i nova tri boda daje bogdom bilo ovako i ranije u onim silnim remijima ali boze moj staje tu je idemo dalje ...
A sad gledam Silvu i stvarno bi taj igrac bio veliko pojacanje za FCL iskreno nadam se da ce obuci nas dres
A sad gledam Silvu i stvarno bi taj igrac bio veliko pojacanje za FCL iskreno nadam se da ce obuci nas dres
jel' ko gledo utakmicu kako su igrali,znam da se samo 3boda pikaju al' me zanima igra POZ hvala
Steven GERRARD
- reds_forever
- Kontakt:
bas sam neki dan citala kako je rafa donirao 1000 funti nekom udruzenju za borbu protiv karcinoma...joj majko mila,pa lik ce zaradit preko 20 miliona dok bude na klupi liverpoola i daje samo 3000KM...recesija
Benitez gives City a pep talk and tells them: Beat United, help us win the title and get into Europe
Hajde Boze pomozi nam jednom.... pa kad je james bond na nasoj strani onda budi i Ti Boze Svemoguci

Benitez gives City a pep talk and tells them: Beat United, help us win the title and get into Europe
Hajde Boze pomozi nam jednom.... pa kad je james bond na nasoj strani onda budi i Ti Boze Svemoguci

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
igra nije bila nesto posebno, po meni nismo bili toliko bolji od west hama, samo smo iskorisitli svoje prilike i to je to, moze se reci rutinski obavljen posao protiv oslabljenog west hamaLAVOV4Lfc je napisao/la:jel' ko gledo utakmicu kako su igrali,znam da se samo 3boda pikaju al' me zanima igra POZ hvala
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
hvala i puno srece u borbi za 7 mjesto, iako danasnji rezultati nisu isli na ruku west hemuhammers je napisao/la:Ipak se nije moglo bez 5,6 standardnih prvotimaca protiv danas vrlo raspolzenog Liverpoola...
Sarajevo i Liverpool
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Evo jedan post sa LFCCRO, kad sam ga pročitao još više sam vjerovao u titulu:
Svaka čast onome ko je ovo napisao
Post je napisan prije utakmice sa Hammersima
Kako nam se blizi kraj sezone, sve je teze gledati scum kako ima 3 boda prednosti i tekmu manje. Nakon ovog teksta ce mnogi reci da sam nerealan, neobjektivan ili tako nesto, no kada istinski navijas za klub, onda jednostavno u nekim trenucima ne mozes ostati 100% objektivan, jednostavno sve sto trebas jest-VJEROVATI. Mene je Liverpool naucio jednu vrlo vaznu stvar u zivotu koja se ne tice samo sporta, vec opcenito zivota. Svi ste culi za te 2 jednostavne rijeci , al ne znam jeste li je ikad dozivjeli i jel mozete razumijeti te rijeci u punom smislu. Malo je tesko objasniti sta ja sad trabunjam, lako je samo reci....NEMA PREDAJE....no bas dozivjeti to u pravom zivotu kao sto smo dozivjeli Istanbul...to je nesto neprocjenjivo za zivot.
Drugim rijecima, ja ne priznajem da je scum prvak dok to i matematicki bude dokazano. Jbg, ja sam optimist i jednostavno sam tako odgojen, odnosno tako me Liverpool odgojio, ona Istanbulska noc ce mi zauvijek ostati u pamcenju. Ta noc nije za mene samo sportska noc, to je za mene jedna prava zivotna lekcija!
Za ovu sezonu smo svi bili i jos uvijek jesmo nekako nabrijani, naravno zbog predugog cekanja na premiership, al zapravo nas vise boli mogucnost da se scum izjednaci sa nama sa brojem osvojenih liga. Mislim da nas to sve jos uvijek sad muci, mislim da smo najvise zbog toga svi nabrijani na ovu sezonu i cijelo si vrijeme govorimo..."THIS IS THE SEASON, THIS IS THE SEASON" i upravo zbog toga smo bili i neki jos jesmo uvjereni da cemo dici kantu jer se scum jednostavno ne smije izjednacit sa nama
No sada prelazimo na glavno pitanje...zasto sam ja jednostavno uvjeren i totalno zaluden na to da cemo dici kantu?
Sve mi nekako ide logicki po nasoj poznatoj himni YNWA!
Prvih 7-8 kola je sve nekako islo ok, ja bi to razdoblje nazvao WALK ON, WALK ON, WITH HOPE IN YOUR HEART...islo je uglavnom dobro, tu i tamo smo se spotakli kod vrlo dobre aston ville te stoke( )
Prva stvar koja me je fascinirala je pobjeda u drugom kolu protiv Mboroa, sjecate se ona 2 gola u zadnjih 5 min, ta me je tekma jednostavno uvjerila da smo sposobni za velike stvari ove godine. Nakon toga dolazi razdoblje koje bi ja nazvao THE STORM, bas kao u himni... to je ono razdoblje kiXanja...Fulham, West ham, Arsenal, opet Stoke, Everton, Wigan...to razdoblje mi je vec malo dalo sumnje za ovu godinu sve do tekme sa Portsmouthom u gostima. Igralo se u subotu navecer i ja sam gledao negdje do 60 i neke minute bas kad je onaj mali Nugent zabio gol. Tad sam poludio i otisao van frendu na rodendan. Bio sam tolko ljut da sam se tada prvi puta u zivotu bas posteno napio , a frend scumovac me cijelo vrijeme za***avao za Nugenta, a drugi dan mi je pricao da sam ja cijelo vrijeme govorio da ce kAyt zabiti gol. I kad sam dosao doma, negdje oko 1 sam nekako pogledao rezultat i kad sam vidio da je liverpool pobjedio 3-2, napravio nevjerovatan comeback, onda sam jednostavno poletio do sedmog neba, onda sam vjerovao skoro nego ikad vise u tu prokletu kantu. To je razdoblje bilo prilicno kriticno za, a i dosta igraca, uprava je stalno s**la nesto, Gerradu je prijetio zatvor..katastrofa...
no tada ubrzo dolazimo do stiha...AT THE END OF THE STORM, THERE'S A GOLDEN SKY...
pada Real, pada scum u na shitfordu, razbijamo villu, Stevie osloboden optuzbi, igraci potpisuju nove ugovore...igramo lijepo i efikasno...ugledali smo golden sky...
dan prije demoliranja Ville, Fulham tuce doma scuma 2-0...Fulham nije pobjedio doma scuma 45 punih godina! ejjjjjjj! 45! A uz to Luka Modric zabija chelskom. Tad sam postao uvjeren da dizemo kantu i to me jos uvijek drzi. Ovo je posebna sezona, neke nevjerovatne tradicije su srusene ove sezone, poput ove u prosloj recenici: srusili smo chelskijev niz bez poraza na Briđu, dobili ih jos jedanput, Rafine prve pobjede protiv sir Alkosa...napravili smo 10 nevjerovatnih COMEBACKOVA u premiershipu(gledao sam i one gdje smo spasili bod)...ljudi moji... This is the season! to sad mogu reci!
Ovu su titulu ponajvise zasluzili navijaci, zbog njih sada igraci trebaju stisnut do kraja i pobjedit sve i raditi max. pritisak na scum! Koji navijaci nakon sto njihov klub primi gol za 3-4 od arshavina u 89-minuti pocnu pjevat iz petnih zila YNWA??? Gdje to mozes cuti? Samo na Anfieldu, drugi se svi isprazne (scum 1-4, arsenal nedavno)
Ljudi imam samo jednu rijec...BELIEVE!
Kakvi bi mi to bili navijaci Liverpoola da ne vjerujemo do kraja?
YNWA
Eh da je bogdom, ali nije, nema veze nadam se kiksu Man utd-a danas u koji iskreno sumnjam ali sam navijacki odigrao X na tiketu, pa cemo da vidimo...LFCBiH je napisao/la:Dobra igra zasluzena pobjeda i nova tri boda daje bogdom bilo ovako i ranije u onim silnim remijima ali boze moj staje tu je idemo dalje ...
Sto se tiche i Silve i Ville , jest da navijam za Valenciju od kako znam za sebe, ali u dugovima su velikim moraju ova dva ici 90%, a mozda i Mata... U svakom slucaju Villa i kad bi otisao pokazao je da je zaista ikona kluba, jer mozda bi ga prodali i sezonu prije da nije on bio odlucan da ostane...Grade oni stadion feninga nemaju, ali et, nadam se da ce se i Valencia vratiti , i ako nista ove godine plasirati u LP... A opet da se vratimo na Silvu, ko god ga dovede nece pogrijesiti tu nema dileme...A "drugi" tim za koji navijam posle Valensije mi je Livpool, znam mozda glupo zvuci drugi tim , ali mi se svidja gledati njihove utakmice, njihove navijace koji pjevaju YNWA i kad gube i kad loshe igraju i kad se pobjedjuje zato i jesu posebni, a naravno ima mnogo dobrih i dragih mi igraca tamo pocevsi od Steva , Torresa i tako dalje...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- el-fighter
- Kontakt:
Ništa od onih molbi Bogu. Mančester pobijedio.
Velež do groba života mi moga
nazalost ovom pobjedom su osvojili tituluel-fighter je napisao/la:Ništa od onih molbi Bogu. Mančester pobijedio.
sigurno ste procitali da je pranjic prvo pojacanje liverpoola za sledecu sezonu, ja se jos nadam da to nije istina, jer to bi znacilo bacanje pare na nepotrebnog i nedovoljno kvalitetnog igraca,a takvih imamo vec u ekipi, bolje je te pare iskoristiti za dovođenje srne
Sarajevo i Liverpool
- reds_forever
- Kontakt:
nista novo - ostali smo vjerni svojim navikama da se razbacujemo i kad to ne treba...ipak Bog nece na nasu stranu ..mozda se desi cudo - ne vjerujem al kazu da nije gotovo do zadnjeg momenta,nase je da pobijedimo do kraja i ako nista utvrdimo drugo mjesto,barem cemo u LP direktno ici,i onda se okrenuti stvaranju sampionskog tima za narednu sezonu..YNWA je napisao/la:nazalost ovom pobjedom su osvojili tituluel-fighter je napisao/la:Ništa od onih molbi Bogu. Mančester pobijedio.
sigurno ste procitali da je pranjic prvo pojacanje liverpoola za sledecu sezonu, ja se jos nadam da to nije istina, jer to bi znacilo bacanje pare na nepotrebnog i nedovoljno kvalitetnog igraca,a takvih imamo vec u ekipi, bolje je te pare iskoristiti za dovođenje srne
- reds_forever
- Kontakt:
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Evo jedan post sa LFCCRO, kad sam ga pročitao još više sam vjerovao u titulu:
Svi se mi nadamo,neki manje neki vise,ali se ipak nadamo ma koliko govorili da se ne nadamo,tesko da cemo osvojiti titulu,razum mi govori da ne vjerujem ali ipak se nadam,i sto vise ne vjerujem sve se vise nadam...osvajanje titule b bilo bas u nasem stilu,ali jednostavno nekad nam cuda izmaknu kad nam najvise trebaju...

- slani grad
- Kontakt:
hocel vam vise doc ta iduca sezonareds_forever je napisao/la:nista novo - ostali smo vjerni svojim navikama da se razbacujemo i kad to ne treba...ipak Bog nece na nasu stranu ..mozda se desi cudo - ne vjerujem al kazu da nije gotovo do zadnjeg momenta,nase je da pobijedimo do kraja i ako nista utvrdimo drugo mjesto,barem cemo u LP direktno ici,i onda se okrenuti stvaranju sampionskog tima za narednu sezonu..YNWA je napisao/la:nazalost ovom pobjedom su osvojili tituluel-fighter je napisao/la:Ništa od onih molbi Bogu. Mančester pobijedio.

al nedajte se...u nadi je i magarac crko

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Prema informacijama sa Ostrva, španski stručnjak planira da u potpunosti rekonstruiše ekipu, a za to mu je potrebno da se odrekne dosta nogometaša, kako bi od tog novca uspio da dovede igrače koji se nalaze na njegovom spisku želja za narednu sezonu.
Benitez želi da unovči transfere Philippa Degena, Charlesa Itandjea, Jermainea Pennanta, Samija Hyppije, Jacka Hobbsa, Andreja Voronjina, Sebastiana Leta, Andree Dosene, Ryana Babela, ali i ove sezone standardnih Alberta Riere i Xabija Alonsa.
Od prodaja ovih nogometaša u Liverpoolu se nadaju da bi mogli da zarade oko 45 miliona funti (60 miliona eura). To bi, uz budžet koji je uprava kluba sa "Anfielda" odobrila, bilo dovoljno za kupovinu Gareta Barryja iz Aston Ville, ali i Luisa Suaresa, Alvara Negreda i Davida Silve.
Benitez želi da unovči transfere Philippa Degena, Charlesa Itandjea, Jermainea Pennanta, Samija Hyppije, Jacka Hobbsa, Andreja Voronjina, Sebastiana Leta, Andree Dosene, Ryana Babela, ali i ove sezone standardnih Alberta Riere i Xabija Alonsa.
Od prodaja ovih nogometaša u Liverpoolu se nadaju da bi mogli da zarade oko 45 miliona funti (60 miliona eura). To bi, uz budžet koji je uprava kluba sa "Anfielda" odobrila, bilo dovoljno za kupovinu Gareta Barryja iz Aston Ville, ali i Luisa Suaresa, Alvara Negreda i Davida Silve.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.