FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

HPCompaq
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la HPCompaq » 17 apr 2021, 17:05

Pi*ketine jedne,jel vas stid i sram...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 17 apr 2021, 17:07

@sky šta misliš trebaju li sada šta uraditi Fukare i UG Prijatelji. Ili postoje onako formalno? Pitam za jarana.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 17 apr 2021, 17:09

Trebamo ih svi kolektivno nalupati od igrača do trenera i uprave, da se ja pitam. Samo su za batina.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 apr 2021, 17:11

Osam igraca MK ispod 21 godine yeba Husrefovu ergelu i Asmirovu. Mi nase juniore prodajemo unaprijed za milione. Menageri ih trpaju, a kada im nesto zasmeta nagovore igrace da bojkotuju klub i cak idu na to da ispadnemo da bi dobili ciste papire da mogu preci u vec dogovorene klubove, a njihovi menageri harovati. Isto kao i one nesretne godine. A mi cemo pratiti ostale rezultate da nas neko spasi. Hoce malo sutra. Buljoni ne zna prodati ni kupiti golovratku kokos na pijaci, a kamo li sa prevejanim Musijama i ostalim.
Mi smo materijalna, nesposobna, korumpirana, uhljebljena skupina koja nema bas nikakav cilj. Jedino se nadamo da ce nas manje boljeti kada na zaceraju.
I onaj sto kaze spominjes Jasmina ****, stranacki bot. Dok se on uvlaci gradonacelnici Sa u pakas, njegov mufljoz nam vodi klub u cvajtu i to iz najgore sabanije u Evropi.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 17 apr 2021, 17:11

Gospode boze pomiluj..

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 17 apr 2021, 17:12

Sky9 je napisao/la:
17 apr 2021, 17:09
Trebamo ih svi kolektivno nalupati od igrača do trenera i uprave, da se ja pitam. Samo su za batina.
To brate takvog te volim. Tifusari sve, trebamo ih šamarat gdje god ko sretne kojeg.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 apr 2021, 17:19

sviunapad1010 je napisao/la:
17 apr 2021, 17:12
Sky9 je napisao/la:
17 apr 2021, 17:09
To brate takvog te volim. Tifusari sve, trebamo ih šamarat gdje god ko sretne kojeg.
Ta ces lupati. Odmah ce doci MMA, ne mislim na forumasa :rol: . Treba KRAV MAGA pokrenuti i jbg. kuknjava :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 17 apr 2021, 17:24

Probisvjet je napisao/la:
17 apr 2021, 17:11
Osam igraca MK ispod 21 godine yeba Husrefovu ergelu i Asmirovu. Mi nase juniore prodajemo unaprijed za milione. Menageri ih trpaju, a kada im nesto zasmeta nagovore igrace da bojkotuju klub i cak idu na to da ispadnemo da bi dobili ciste papire da mogu preci u vec dogovorene klubove, a njihovi menageri harovati. Isto kao i one nesretne godine. A mi cemo pratiti ostale rezultate da nas neko spasi. Hoce malo sutra. Buljoni ne zna prodati ni kupiti golovratku kokos na pijaci, a kamo li sa prevejanim Musijama i ostalim.
Mi smo materijalna, nesposobna, korumpirana, uhljebljena skupina koja nema bas nikakav cilj. Jedino se nadamo da ce nas manje boljeti kada na zaceraju.
I onaj sto kaze spominjes Jasmina ****, stranacki bot. Dok se on uvlaci gradonacelnici Sa u pakas, njegov mufljoz nam vodi klub u cvajtu i to iz najgore sabanije u Evropi.
:tokralju:
E bravo ti ga bravo. :opaopa:
Sinoć košarka danas ovi jazavci. Jel moguće da ima još neko u ovog gradu da ne konta odakle smrdi :roll:

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 17 apr 2021, 17:30

Ma mi smo krivi...Ne Jasmin,igraci, uprava....Nas nista ne zanima, i nista ne uradimo do kraja.
Isto ko i 2014...Dzaba palili, tukli se...
Tako i ovdje, sve mi hocemo, ali nemoj mene bogati.

Nemam rijeci, ako se nebeski otac smiluje i ostanemo u ligi, moraju se stvari mijenjati iz temelja....
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 17 apr 2021, 17:36

Činjenica je da naša igra dugo već ne liči ni našta, ali je i činjenica da nas je savez otpisao, jer nije normalno da se svaku utakmicu protiv nas svira penal, to je očigledna namjera da nas se istjera u cvajtu jer igramo pošteno i nismo sposobni za igre i lobiranja. Jedini put kad nas sudije nisu povalile je kada smo igrali sa Željom koji je također lošim suđenjem istjeran iz utrke za Evropu, kad ti otmu 2-3 utakmice sudijskom nepravdom u ekipu se uvuče nervoza i uz manjak kvaliteta moraš da padaš. Ja se nadam da možemo opstati ali mi se čini da je sve protiv nas i da nam ni dobar raspored neće pomoći. Vico neće dozvoliti da ispadnu dva srpska kluba, Radnik ionako ne vole, Krupa je njihova, banjalučka, Olimpik i Mladost su bolje organizovani i u boljoj su formi, tako da smo mi i Radnik vjerovatni putnici u drugu ligu.

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 17 apr 2021, 17:38

Bruka u svakom smislu.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 17 apr 2021, 18:12

Dobar Zizovic, nema sta. Dobri i igraci sto je doveo. Dobar i onaj sto ga je doveo. Svi imaju isti cilj, a to je ponizit Slobodu a na kraju poslat je u federalnu. CIGANI I OLOSI JEDNI!!!
Volim tebe, više od sebe

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 17 apr 2021, 18:12

ma mi da nismo dobili Zelju bila bi **** teska
ovako sreca Krupa je daleko a Radnik 100% ispada. Jedino ako Olimpik sutra ne makne Zrinjskog mi se stvarno moramo potruditi da ispadnemo

I dalje nam je najveci kapital ta 22 boda i umjesto da su ljudima doveli par trazenih pojacanja, ostavili zdravu atmosferu sad bi bili u kud i kako boljoj poziciji. Ovako se unosi razdor u ekipu na svaki moguci nacin.
Jednostavno ljudi nisu dorasli tome da vode klub u premijer ligi i tu svaka prica zavrsava.

ja se i dalje nadam da Vico to nije nesto dobro sracunao i da ce iz svoje sujete istjerat i Krupu i Radni, jer Radnik je donji ali mislim da smo mi daleko od Krupe dovoljno, a Olimpik je mocan da se zastiti sam. Kako god moramo nac 3 boda iz tri slijedece utakmice
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 17 apr 2021, 18:15

A sto bi rekli krajisnici "vidjaj "golova u Kaknju :tokralju:
Sta kaze nas trener, jel se moglo opucat na gol :?:

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 17 apr 2021, 18:22

Kren'o bi čovjek da prokomentariše nešto na ovaj jad, al' nema potrebe.

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 17 apr 2021, 18:30

NKMramor je napisao/la:
17 apr 2021, 18:22
Kren'o bi čovjek da prokomentariše nešto na ovaj jad, al' nema potrebe.
I ja sam bez komentara. Sreca pa nije bilo prenosa. Da nas nece do kraja sezone prenositi j3bo te ovakav fudbal postene prilike ne znaju napraviti
Jedan grad, jedna ljubav!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 17 apr 2021, 18:31

ultrasstyle_tz je napisao/la:
17 apr 2021, 18:12
ovako sreca Krupa je daleko a Radnik 100% ispada. Jedino ako Olimpik sutra ne makne Zrinjskog mi se stvarno moramo potruditi da ispadnemo

I dalje nam je najveci kapital ta 22 boda i umjesto da su ljudima doveli par trazenih pojacanja, ostavili zdravu atmosferu sad bi bili u kud i kako boljoj poziciji. Ovako se unosi razdor u ekipu na svaki moguci nacin.
Jednostavno ljudi nisu dorasli tome da vode klub u premijer ligi i tu svaka prica zavrsava.

ja se i dalje nadam da Vico to nije nesto dobro sracunao i da ce iz svoje sujete istjerat i Krupu i Radni, jer Radnik je donji ali mislim da smo mi daleko od Krupe dovoljno, a Olimpik je mocan da se zastiti sam. Kako god moramo nac 3 boda iz tri slijedece utakmice
Mislim da bi mogli uzeti tri boda iz tri naredne utakmice, dolazi nam Mladost, Olimpik i idemo Radniku, mada su realno Mladost i Olimpik kvalitetniji od nas.

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 17 apr 2021, 18:39

Skver je napisao/la:
17 apr 2021, 18:31
ultrasstyle_tz je napisao/la:
17 apr 2021, 18:12

Mislim da bi mogli uzeti tri boda iz tri naredne utakmice, dolazi nam Mladost, Olimpik i idemo Radniku, mada su realno Mladost i Olimpik kvalitetniji od nas.
Da se uzmu tri boda treba preci centar i opucati na gol.
Sa ovakvom igrom i moralom igraca, u direktnom okrsaju za opstanak sa tri direktna konkurenta....Neka nam je bog na pomoci...Volio bi i ja makar Olimpic da zveknemo na Tusnju ali tesko.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 17 apr 2021, 18:42

Sviuodbranu je napisao/la:
17 apr 2021, 18:39

Da se uzmu tri boda treba preci centar i opucati na gol.
Sa ovakvom igrom i moralom igraca, u direktnom okrsaju za opstanak sa tri direktna konkurenta....Neka nam je bog na pomoci...Volio bi i ja makar Olimpic da zveknemo na Tusnju ali tesko.
A mozda im je receno da ne prelaze centar, odkud mi znamo sta, kako i ko skim....nemoguce da je Krupa toliko bolja.....

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 17 apr 2021, 18:43

Treba ih docekati u Tuzli i isamarat a protiv mladosti kad izgube uletit u teren i dresove poskidat. Ovo meni mirise na ispadanje

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.