FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Boood, samoooo booood, samoooo dajte boood, naša se pjesma ori...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
ali jako je bilo što raji nije odgovarao x

VVVBK
VVVBK
Ma nema sanse da hadzija i vinkara prokockaju 13+, vjerujem u njih. Lets go Sarajvo

NEMA NAZAD
- NisamInSajder
- Kontakt:
Igra je odlican, drzis loptu u nogama, pokusavas, bekovi aktivni, ali fali nam sirine u napadu i koji sut iz vana, nakon prodora treba vise gledati povratnu loptu, jer Borac se nabija u 16m tako da svaki centarsut ciste i gotovo je nemoguce da dodje do naseg igraca.
Nema ko da zabije gol. Cmiljanic, Mustedanagic IN.
Nema ko da zabije gol. Cmiljanic, Mustedanagic IN.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- forza_juve
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Hajdeeeee molim vas
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Upravu si, lazem.Pantelija je napisao/la: ↑17 apr 2021, 20:05Ne lazi svega tibibula je napisao/la: ↑17 apr 2021, 19:58Sje... se covjek kad vidi onu tabelu najboljih strijelaca u ekipi. Tatar, Rahman i Fanimo. Prodali dvojicu, jedan povrijeden i onda sve ti je jasno.
Hvala Sabrini sto je ona licno htjela da prodamo
Rahmana a on je htio da ostane. Hvala Hadziji sto je nagovorio Tatara da napravi onaj belaj na pripremama jer Sabrina nije htjela da ga prodamo.
Da ne pisem za krleta i njegov ugovor?
Ja ne znam kako vam nije jasno da je ovo jedna LIMITITANA ekipa. Hadnzic nije smio ostati u klubu on nam glavni napadac. Limit ove ekipe je 3 mjesto.
Jos ce sad smetljari krasti vrijeme valjanjem. Nece biti ni 20 minuta efektivne igre. Jbg, jedna kontra jedan gol i problem!!!!
U novi boj ...
Joj izmjene... 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Ja sam odmah nakon Veleža rekao da bi potpisao X sa Borcem.
Kad sve saberes od pocetka do ovoga sad, mi je nismo ni zasluzili.
A nisu mi jasni ovi sto volko na Vinka seru, sta je sa Hadzijom ? Koga ce uvesti Bog vas vidio ?
Ovo je sve Hadzija nama podario, svaka mu cast, za lijepi mjesec Ramazan hahaha, ebem li mu fam
A nisu mi jasni ovi sto volko na Vinka seru, sta je sa Hadzijom ? Koga ce uvesti Bog vas vidio ?
Ovo je sve Hadzija nama podario, svaka mu cast, za lijepi mjesec Ramazan hahaha, ebem li mu fam
O majko moja
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Jel šef pobjedio? 

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- Evolution87
- Kontakt:
Mijenjaj nesto glupane jedan sve ti ****
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Al fakat, skino dvije minute utakmice, nemoze igrati sljedecu. Ja fakat nekad ne kontam nacin razmisljanja nasih igraca.
Zadnja izmjena: hz033, dana/u 17 apr 2021, 20:18, ukupno mijenjano 1 put.
U novi boj ...
Hebibovic umjesto Jukica to je to bravo stručnjak nema se šta gledat vise Milicevicu trebao si faul praviti kod njihovog gola i dobiti žuti
Zadnja izmjena: Madafaka, dana/u 17 apr 2021, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, benko21, boki86, Direktorcic, fera, gh0stHZ, Hamagara, Jadnimi, JavierBosnia, MaroonWhite1946, mosarajvosa83, MSOZ101, NeSamSafetee, Proximic, SamoDaKazeem, seha77, Vanja8, Venom i 139 gostiju.