FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Nemoj Alegrija hljeba ti. Da se branimo svaku utakmicu. Najbolje bi bilo Kloppa. Steta da je Tuchel potpisao za Chelsea, dosta je napredovao kao trener. Nagelsmann ima svoje neke fiks ideje i cesto zakaze u presudnim trenucima.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- FranckRibery
- Kontakt:
https://www.90min.de/posts/unerfullte-t ... mLMDjimR4o
ovo su izgleda pojacanja koja je trazio Flick. Pa evo da analiziramo malo. Pored Müllera pitanje je koliko bi se Havertz i naigrao. Tek skoro je uspio nekako uhvatiti formu u Chelseau koju je imao u Bayeru.
Werner je mina i nama i Chelseau bio, ovi ga uzeli, nije se pokazao kao pojacanje ali eto vidjet cemo u buducnosti.
Can kriv za 2 od 4 gola protiv Citya u LP, bio je kod nas, nase dijete, mogao je proci kao rezerva, sigurno je htio igrati i odlucio se za zutare.
Götze propao totalno, na staru slavu bi dosao kod nas, ne vjerujem da bi nam punio doprinio u igri.
Ovaj Henrics je mogao kao rezerva na beku, nista vise.
Btw u clanku pise kako je Sarr licno trazen od Flicka, nikakvo pojacanje na kraju, bolje da nije dolazio
Sve u svemu, Flickova pojacanja bi bila 1/6 u prvoj postavi, ostalo rezerve od kojih bi trojica igraca bila zakucana za klupu. Skauting mu nije jaca strana
ovo su izgleda pojacanja koja je trazio Flick. Pa evo da analiziramo malo. Pored Müllera pitanje je koliko bi se Havertz i naigrao. Tek skoro je uspio nekako uhvatiti formu u Chelseau koju je imao u Bayeru.
Werner je mina i nama i Chelseau bio, ovi ga uzeli, nije se pokazao kao pojacanje ali eto vidjet cemo u buducnosti.
Can kriv za 2 od 4 gola protiv Citya u LP, bio je kod nas, nase dijete, mogao je proci kao rezerva, sigurno je htio igrati i odlucio se za zutare.
Götze propao totalno, na staru slavu bi dosao kod nas, ne vjerujem da bi nam punio doprinio u igri.
Ovaj Henrics je mogao kao rezerva na beku, nista vise.
Btw u clanku pise kako je Sarr licno trazen od Flicka, nikakvo pojacanje na kraju, bolje da nije dolazio
Sve u svemu, Flickova pojacanja bi bila 1/6 u prvoj postavi, ostalo rezerve od kojih bi trojica igraca bila zakucana za klupu. Skauting mu nije jaca strana
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nemoj Maxa i Italijana vise! Ja sam se nadao Carlu kao pojacanju i na kraju nam haman dohakao!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
News #Flick: He made his final decision after the Paris game Tuesday night. Rummenigge (fought vehemently for him until the end) was informed by him first. Kahn on Thursday. His main reason to terminate his contract: #Salihamidzic! But: Supervisory Board must agree. @****
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
A ni realnost, tolike pare a svi bi bili na klupiFranckRibery je napisao/la: ↑17 apr 2021, 18:53Sve u svemu, Flickova pojacanja bi bila 1/6 u prvoj postavi, ostalo rezerve od kojih bi trojica igraca bila zakucana za klupu. Skauting mu nije jaca strana.

His main reason to terminate his contract - klupa Njemačke, može si Alabu prebaciti tamo i gurati ga do milje volje..
Imena koja se spominju da ih je Flick tražio mogu slobodno reći da bi svi bili flopovi a potrošili bi preko 200 mil.Igrače koje je Hasan doveo su top : Davies,Musiala,Sane,Hernandez,Chupo i sad Upamecano.Jedino mu zamjeram na Costi dok Roca i Dantas nisu imali dovoljno tekmi da se dokažu.Sarr je teška fula.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Hoce mi i omrzit ovaj Flick na kraju, nevjerovatno. Lik isto uvrijedjena mlada nakon sto mu nisu doveli 5 panjuga! Trebalo je skrsiti 200mil u te flopove, hvala im pa nisu.
Brazzin skauting nije los, lose su njegove pregovaracke vjestine. Lik je nasao Daviesa iz nafatlina i Musialu, dva sjajna potencijala doveo u Bayern.
Brazzin skauting nije los, lose su njegove pregovaracke vjestine. Lik je nasao Daviesa iz nafatlina i Musialu, dva sjajna potencijala doveo u Bayern.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Taman sam se ponadao da cu duze uzivati u ovoj igri. Sad opet ponovo.
Ratovi u upravi se nastavljaju.
Ratovi u upravi se nastavljaju.
Pravićemo mi Flicka od prašine i prisjećat se gegenpresinga.
Da upravo to, Bayern nije postao sto jeste jer je impulsivno dovodio trenerima sve zamisljene (u momentu) precijenjene igrace. Imao je fantasticnu ekipu sem protiv PSGa gdje su povrede uradile svoje.harden je napisao/la: ↑17 apr 2021, 20:17Hoce mi i omrzit ovaj Flick na kraju, nevjerovatno. Lik isto uvrijedjena mlada nakon sto mu nisu doveli 5 panjuga! Trebalo je skrsiti 200mil u te flopove, hvala im pa nisu.
Jedino mu je krivo sto nece mr. meine Kraft liegt in Jesus nece moci igrati.
Nur der FCB
Hansi Flick's departure is not definitive yet for two reasons. On one hand, the supervisory board (majority is pro Flick) has to agree to his request first. On the other hand, if the club decides to part ways with Hasan Salihamidžić, Flick could rethink his decision [@Plettigoal]
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Meni je jedino krivo sto nije Perisic ostao za neku normalnu cijenu.Aki187 je napisao/la: ↑17 apr 2021, 20:40Da upravo to, Bayern nije postao sto jeste jer je impulsivno dovodio trenerima sve zamisljene (u momentu) precijenjene igrace. Imao je fantasticnu ekipu sem protiv PSGa gdje su povrede uradile svoje.harden je napisao/la: ↑17 apr 2021, 20:17Hoce mi i omrzit ovaj Flick na kraju, nevjerovatno. Lik isto uvrijedjena mlada nakon sto mu nisu doveli 5 panjuga! Trebalo je skrsiti 200mil u te flopove, hvala im pa nisu.
Jedino mu je krivo sto nece mr. meine Kraft liegt in Jesus nece moci igrati.
Flick je dobrim dijelom i sam kriv sto mu je falilo igraca protiv Pariza, a i sto su mu glavni motori ekipe umrli. Trebas ganjati rezultat protiv Parisa u utorak tebi u subotu igra Kimmich 90 min a vadis Dantasa u 60oj. O forsiranju Alabe necu ni govoriti, Lucas jedva skrpljen odigra bolju utakmicu na stoperu nego majstor David u sezoni.
Falili su mu Lewa i Gnabry, OK, ali je i ostale ubio pofino losom rotacijom.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Moram reći da mi je žao s jedne strane jer sigurno ne postoji još jedan trener koji gaji ovaj stil igre sa totalnim presingom,s druge strane mislim da koliko god se on osjećao uvrijedjenim ni on nije ni malo ispoštovao Bayern,i realno meni ovo izgleda kao samo nalaženje razloga d as ekaže hoću da idem.U svakom slučaju hvala za sve sve najbolje a mi ćemo svakako naći već nekoga ko će nastaviti baš gdje smo stali i povesti u nove pobjede.
Ja vjerujem da će naredni trener itekako biti neki ko voli i zna s mladim igračima jer realno je da samo mnogo uložili u zadnje vrijeme u akademiju i mlade i da će se tražiti neko ko će pomoći u tome,sa minutažom i vjerom u mlade.
Tu po meni postoje dva kandidata a to su Nagelsman i Ten Hag.
Iskreno Nagelsman je sjajan i ako bi kliknuo sa ekipom mogli bi napokon imati trenera za narednih 10 i više godina,
Ten Hag već bio u Bayernu odlično poznaje situaciju,sjajan sa mladima,igra formaciju koju mi već godinama guramo 4231 ili 433,po meni jedan od njih dvojice će biti naredni trener.
Da nema ove klauzule kod Nagelsman od 20 mil bio bih siguran da on dolazi,ovako mislim da je 50-50.
Pročita maloprije da se spominje i Hazelnat ili kako se već zove,nadam se da je samo patka tu bi se stavrno razočarao.
Allegri mislim nikako se ne uklapa u filozofiju i naš stil i iskreno se nadam da neće doći
Ja vjerujem da će naredni trener itekako biti neki ko voli i zna s mladim igračima jer realno je da samo mnogo uložili u zadnje vrijeme u akademiju i mlade i da će se tražiti neko ko će pomoći u tome,sa minutažom i vjerom u mlade.
Tu po meni postoje dva kandidata a to su Nagelsman i Ten Hag.
Iskreno Nagelsman je sjajan i ako bi kliknuo sa ekipom mogli bi napokon imati trenera za narednih 10 i više godina,
Ten Hag već bio u Bayernu odlično poznaje situaciju,sjajan sa mladima,igra formaciju koju mi već godinama guramo 4231 ili 433,po meni jedan od njih dvojice će biti naredni trener.
Da nema ove klauzule kod Nagelsman od 20 mil bio bih siguran da on dolazi,ovako mislim da je 50-50.
Pročita maloprije da se spominje i Hazelnat ili kako se već zove,nadam se da je samo patka tu bi se stavrno razočarao.
Allegri mislim nikako se ne uklapa u filozofiju i naš stil i iskreno se nadam da neće doći
Samo Nagelsman, može i ten Hag. Ovo ostalo ništa. Neću da spavam uz utakmice i da nekakvi praktičari filozofiraju.
-
- Kontakt:
Steta je da odlazi trener bez obzira na sve. Sada opet ide Jovo na novo.
Nadam se da Salihamidzic odstupa sa mjesta sportskog direktora takodjer.
Nadam se da Salihamidzic odstupa sa mjesta sportskog direktora takodjer.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ako se mora plastici platiti odsteta za Strebera, i to ova 15-20 mil €, da se odmah povucemo.
Pa nisu ludi valjda..
Pa nisu ludi valjda..
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Salihamidžić and Klose have a tense relationship since the latter was managing at the Campus. Klose almost left the club because Salihamidžić wanted to move him to another youth team. Background: Klose was managing the team where Salihamidžić's son mostly sat on the bench
-
- Kontakt:
Salihamiždić pravi đubro. Sa svima se zakačio. Ako ga ne otpuste sa ove pozicije ja ne znam.
Hahahahahaha yebo majku lik se ponasa ko da je u Tuzla Cityu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.