Bgm bi volio da sam takav optimista. Trenutno smo najgora ekipa lige, ako ispadnemo zasluženo je potpuno. Ne trebamo kriviti ni savez ni nikoga drugog.Sunderland je napisao/la: ↑17 apr 2021, 20:01Druze zapamti da necemo ispasti. Mi jesmo losi, ali necemo u cvajtu. Sta se desilo sa ovih fudbalera, ne znam kao da su preko noci zaboravili igrati.sviunapad1010 je napisao/la: ↑17 apr 2021, 19:58Na čemu temeljis taj optimizam? Ili onako pišeš da sebi olaksas.
Možda loša fizicka sprema sa pocetka sezone, dolazi sada ns naplatu.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Mi imamo 25 bodova. To je 5 više od Radnika i Olimpica koji imaju utakmicu manje i 6 više od Krupe. Do kraja je još 7 kola i mi ako ne dobijemo Mladost i Olimpic kući cvajta je zagarantovana.Sviuodbranu je napisao/la: ↑17 apr 2021, 20:03Tjesi sam sebe,ko i svi ostali. Konta mozda nekoga i pobjedimo do krajasviunapad1010 je napisao/la: ↑17 apr 2021, 19:58Na čemu temeljis taj optimizam? Ili onako pišeš da sebi olaksas.![]()
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
desperados
- Kontakt:
Pa ako nikog ne pobijedimo i zasluzujemo cvajtu
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa i ja mislim da necemo ispasti, zbog kapitala iz prvog dijela.
Vjerujem da je Zizovic u stanju osvojiti jos 7 bodova (dakle 10 ukupno za svog mandata
) sto bi bilo dovoljno za opstanak
mi jesmo po svemu najlosija ekipa u ligi, ustvari bara bara sa Radnikom, i od toga ne treba bjezati, ali imamo tih nevjerovatnih 22 boda i nisu igraci zaboravili igrati nego tu nikad nije ni bilo nekog kvaliteta ali smo na htijenje, zalaganje, plus element iznenadjenja koji je bio Tomasevic na beku dosli do toga sto smo imali
i onda umjesto da malo nadogradimo i mirno privedemo sezonu, antitalentima iz uprave neko napuni glavu da je to moglo bolje, da ne trebaju pojacanja, razjebu atmosferu i ekipu, razjebu sve sto moze, pocnu se taliti i sad imas ovo sto imas.
dovoljno je pogledati koliko se promjenio sastav koji je pobijedio Krupu u gostima u prvom dijelu, i da je to bio mlad sastav, poletan, sve ono sto su pricali da forsiraju, i uporediti ga sa ekipom koja je igrala danas.
kao da se neko namjerno igra Slobode i po zadatku isao da razjebe sve sto se gradilo
Vjerujem da je Zizovic u stanju osvojiti jos 7 bodova (dakle 10 ukupno za svog mandata
mi jesmo po svemu najlosija ekipa u ligi, ustvari bara bara sa Radnikom, i od toga ne treba bjezati, ali imamo tih nevjerovatnih 22 boda i nisu igraci zaboravili igrati nego tu nikad nije ni bilo nekog kvaliteta ali smo na htijenje, zalaganje, plus element iznenadjenja koji je bio Tomasevic na beku dosli do toga sto smo imali
i onda umjesto da malo nadogradimo i mirno privedemo sezonu, antitalentima iz uprave neko napuni glavu da je to moglo bolje, da ne trebaju pojacanja, razjebu atmosferu i ekipu, razjebu sve sto moze, pocnu se taliti i sad imas ovo sto imas.
dovoljno je pogledati koliko se promjenio sastav koji je pobijedio Krupu u gostima u prvom dijelu, i da je to bio mlad sastav, poletan, sve ono sto su pricali da forsiraju, i uporediti ga sa ekipom koja je igrala danas.
kao da se neko namjerno igra Slobode i po zadatku isao da razjebe sve sto se gradilo
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
strujasamo
- Kontakt:
Što mi je post obrisan ??
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Evo materijal za računanje do kraja.
26. Kolo
Krupa - Sloboda 1:0
Mladost - City 2:0
Olimpic - Zrinjski
Radnik - Zeljezničar
27. Kolo
Sloboda - Mladost
Zeljeznicar- Olimpic
City - Radnik
Velez - Krupa
28. Kolo
Radnik - Sloboda
Olimpic - City
Krupa - Mladost
29. Kolo
Sloboda - Olimpic
Mladost - Radnik
Borac - Krupa
30. Kolo
Sarajevo - Sloboda
Olimpic - Mladost
Krupa - Radnik
31. Kolo
Sloboda - Široki
Radnik - Olimpic
Mladost - Sarajevo
Zrinjski - Krupa
32. Kolo
Velez - Sloboda
Široki - Mladost
Sarajevo - Radnik
Krupa - Olimpic
33. Kolo
Sloboda - Borac
Mladost - Velez
Olimpic - Sarajevo
Radnik - Široki
Željezničar - Krupa
26. Kolo
Krupa - Sloboda 1:0
Mladost - City 2:0
Olimpic - Zrinjski
Radnik - Zeljezničar
27. Kolo
Sloboda - Mladost
Zeljeznicar- Olimpic
City - Radnik
Velez - Krupa
28. Kolo
Radnik - Sloboda
Olimpic - City
Krupa - Mladost
29. Kolo
Sloboda - Olimpic
Mladost - Radnik
Borac - Krupa
30. Kolo
Sarajevo - Sloboda
Olimpic - Mladost
Krupa - Radnik
31. Kolo
Sloboda - Široki
Radnik - Olimpic
Mladost - Sarajevo
Zrinjski - Krupa
32. Kolo
Velez - Sloboda
Široki - Mladost
Sarajevo - Radnik
Krupa - Olimpic
33. Kolo
Sloboda - Borac
Mladost - Velez
Olimpic - Sarajevo
Radnik - Široki
Željezničar - Krupa
- Probisvjet
- Kontakt:
Zakarica obavezno kupiti od Borca.Sky9 je napisao/la: ↑17 apr 2021, 20:01Probisvjet je napisao/la: ↑17 apr 2021, 19:43Nema veze iduce sezone nam Buljoni dovodi deset najboljih igraca iz PL. Ima da se prosetamo federalkom.![]()
![]()
Sta je svasta tuzlacima obecano al' nas izgleda yebe so pa imamo problema sa mozdanom cirkulacijom i onda sve vjerujemo.![]()
![]()
![]()
Fanima i Dofa to je vec tri. Treba jos sedam. Imate li kakvih prijedloga?
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 18 apr 2021, 08:44, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Znam ko nam moze pomoci.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Sljedeće 3 utakmice su biti ili ne biti. Dvije pobjede nas uz neki bod još vjerovatno ostavljaju u ligi. Znati cemo brzo na čemu smo, jer očekivati bodove sa ovakvom ekipom protiv ekipa iz gornjeg dijela tabele je teško.
Još uvijek mi odlucujemo o sebi. Vidjeti ćemo šta će biti.
Još uvijek mi odlucujemo o sebi. Vidjeti ćemo šta će biti.
Opet nigdje veze sa penalom. Mada nakon onog sto nam je onaj kreten prosle sedmice svirao kao penal ovaj je makar bio unutar 16m.
Jedan grad, jedna ljubav!
Jao penala, dzaba se mi ovde sikiramo, kolko smo mi losi tolko je ocigledno da smo i morali izgubit danas
To je jasno svakome ko prati fudbal bilo osim Zizovicu i Jahicu izgleda koji su nekakvu ofanzivu nasu najavljivali a na kraju krajeva takvu ekipu i izveli na teren. I ne mogu jos da vjerujem da su pomislili da cemo se tamo nadigravati i ganjati pobjedu.tuzlak1987 je napisao/la: ↑17 apr 2021, 19:14Realni budimo ja sam znao da cemo mi izgubiti u Krupi, te utakmice kada ides direktnom konkurentu u goste, a njemu svaka kao zadnja su najteze. Isto tako znam da necemo izgubiti ove utakmice kuci protiv direktnih konkurenata i da cemo uzeti bar 4 boda.
Naredno kolo cemo okrenuti vjerovatno na svoj mlin na domacoj utakmici koja je nama biti ili ne biti.
I opet imamo veliku prednost i cak nam i remi igra protiv Mdk, naravno ne u mjeri kao da smo i danas bod izvukli. Puno bitnije su nam utakmice Radnika i Olimpika nego Mdk, oni sigurno opstaju i zavrsiti ce ispred svih ekipa koje se bore za opstank. Ako nista Krupa docekuje i Mdk, Olimpik i Radnik, a vratili smo ih u zivot tako da se ni oni neće dobro provesti u Krupi.
Druga utakmica ove polusezone gdje umjesto da prelomimo za mirniji nastavak mi se jos vise upropastimo. Prva je bila na Otoci, i tu nam je remi igrao. Imamo jos ovakvih prilika u naredne 3 utakmice pa valjda neku od njih i iskoristimo.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
jel neko napisao ako nije evo ja cu Azmir pustio DK da oni nama puste na Tusnju sljedece kolo...
Edit !
Jos im je sredio extra dobro sudjenje na Grbavici proslo kolo gdje su dosli do boda !
Edit !
Jos im je sredio extra dobro sudjenje na Grbavici proslo kolo gdje su dosli do boda !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Kako vam nije muka od takvih prica i laži, mislim jasno je da se zezas i potpaljujes ali nakaciti ce se desetorica s teorijama zavjere
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
sviunapad1010
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
I to nije htio pustiti nama direktno da ih pobijedimo zbog mnogobrojnih pristalica lijepog fudbala i izlazaka u Evropu Sloge, valjda bi navukao gnjev njihov i velike proteste.
Kad se samo sjetim ovih prelivoda i ljubitelja Slobode kad se presaltase na Slogu, kazu hoce da gledaju lijep fudbal, Evropu svake godine i borbe za titulu, a najveci im uspjeh pobijediti Slobodu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Tko kaze da sigurno necemo ispast razumije se u fudbal ko Mara u tvrd kuyac.
tuzlanska Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.