PlavaOfanziva je napisao/la: ↑17 apr 2021, 20:32Zaka se i dalje drzi one Adzemove "Dva put je dva put"

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
PlavaOfanziva je napisao/la: ↑17 apr 2021, 20:32Zaka se i dalje drzi one Adzemove "Dva put je dva put"
To je samo konacni dokaz da smo sebi sami najveci neprijatelji zadnje dvije godine. Ostali su to samo vjesto iskoristili.Jos jedna stvar ne mogu da trazim par starih postova. Gdje sam pisao kako ce se pitarima,vratiti likovanje u vezi Vice i saveza i prosle sezone. Kako ce im ono nasladjivanje skocit na nos i kako ce proklinjati Vicu i Borac.
SudoHusika je napisao/la: ↑17 apr 2021, 20:36Protiv Krupe u Krupi pokrade nas jelić izmišljenim penalom za krupu, protiv pitara poništen aci go, protiv tc izmišljen penal nad rustemom, protiv Olimpika mučka pljacka, go slobode iz ofsajda metar, ne svira nam čist penal na Grbavici protiv tc nad Šabanom koji je i dalje povrijeđen zbog tog nesviranog faula, ne svira nam penal protiv tc igranje rukom...
Moj muha, ovo je za sjest' i plakat.MocMahale444 je napisao/la: ↑17 apr 2021, 20:45SudoHusika je napisao/la: ↑17 apr 2021, 20:36Protiv Krupe u Krupi pokrade nas jelić izmišljenim penalom za krupu, protiv pitara poništen aci go, protiv tc izmišljen penal nad rustemom, protiv Olimpika mučka pljacka, go slobode iz ofsajda metar, ne svira nam čist penal na Grbavici protiv tc nad Šabanom koji je i dalje povrijeđen zbog tog nesviranog faula, ne svira nam penal protiv tc igranje rukom...![]()
![]()
To nije tacno, kriv je amar.
Evo pitaj pasceta rexa i ovu mackicu eleganta.
Treba samo biti iskren pa sta god poslije tog.SudoHusika je napisao/la: ↑17 apr 2021, 20:51Moj muha, ovo je za sjest' i plakat.MocMahale444 je napisao/la: ↑17 apr 2021, 20:45SudoHusika je napisao/la: ↑17 apr 2021, 20:36Protiv Krupe u Krupi pokrade nas jelić izmišljenim penalom za krupu, protiv pitara poništen aci go, protiv tc izmišljen penal nad rustemom, protiv Olimpika mučka pljacka, go slobode iz ofsajda metar, ne svira nam čist penal na Grbavici protiv tc nad Šabanom koji je i dalje povrijeđen zbog tog nesviranog faula, ne svira nam penal protiv tc igranje rukom...![]()
![]()
To nije tacno, kriv je amar.
Evo pitaj pasceta rexa i ovu mackicu eleganta.
Ovi se raspadaju, bojcu ide nenormalno težak raspored do kraja, a mi... ma uništili su nas. Još samo treba da naši proigraju smjenom Amara i da se ibrikom i bidonom udaram po glavi od muke. Zaklali su nas mafijaši, Z A K L A L I !!! Yebem im porodice kompletne.
Mislim na jesen,ne znam ni koje je godisnje dobaLjoZee je napisao/la: ↑17 apr 2021, 20:29Slobodu mislis.timpramosavePla je napisao/la: ↑17 apr 2021, 20:19Da smo dobili na proljece Krupu,Mladost.Ekipe koje moras i sa igracem manje dobiti,jos bi bili u vrhu.
Za ovo smo se dobro potrudili.![]()
Nismo pokusali na vrijeme da spasimo sta se spasiti da. Nakon TC Amar je trebao otici i tad je bila rep. pauza. Nama niko ne garantuje da ce Sliskovic izboriti Evropu nit da cemo mi sutra mlatnuti lagano Radnik, ali bar pokusas nesto promijeniti na -3, -4 ne guras glavom kroz zid pa dodjes na -6. Taj period tvrdoglavosti izmedju TC i Mladosti bi nas mozda i mogao kostati na kraju skupo.
Zato mi je najvise krivo sto nasa raja seru zamisli da sad pitare 6 tekmi zaredom ostete kao sto su nas ?koji bi zavrsili.lijevapolutka je napisao/la: ↑17 apr 2021, 21:13Sudijska organizacija nas je lijepo odgurnula od vrha da se ne bi kojim slučajem upustili u borbu za 1 mjesto. Što je sigurno sigurno je.
Super si primjer naveo uzmi da ih tad sudija nije pogurao kunem ti se usla bi I'm takva nervoza kao nama nikog dobili nebi I jos na derbiju pogurani , znaci pogurani su za 4 boda e zamisli da su osteceni za 10 kao mi ? A ja ne trazim da nas sudija pogura samo da nas nisu ostetile mi bi bili u igri za Titulubraco je napisao/la: ↑17 apr 2021, 20:51@mocmahale Kriv je i Amar realno, obilo mu se o glavu forsiranje glupih igrača i njegova tvrdoglavost u raznim sferama kluba. Poslije 9 kikseva zaredom bih svog oca smjenio, a ne Amara.
Ali isto tako i sudije su nas dobro zaklale i nećemo se vazda mi praviti nešto fini da bi drugima ugodili. Pokrali su nas YEBEM IM MRTVU MAJKU u usta, a kad se drugima to desi odmah galama.
Sarajevo ništa bolje od nas ne igra ove polusezone, ali razlika između njih i nas je što će protiv nas sudija izmisliti penal, a da vidim tog sudiju MUDONJU koji će svirat penal Krupi nedavno u 90. minuti za izjednačenje na Koševu.
Ma brate sve se to okrene , udje ti pozitiva mozda bi se I neke pare skupile , sve bi bilo otvoreno .Ovako su nas unistili.LjoZee je napisao/la: ↑17 apr 2021, 21:26Nismo mi za borbu za titulu sad ni organizacijski, ni financijski, ni igracki. Najvise boli sto si ispadao iz borbe za Evropu, a nista nismo pokusali spasiti. Pustili onako pa sta bude, bude. I eto ispade -6 na kraju uz haman propusten lagan raspored. Za dva kola nama slijede teze utakmice i hajd se vadi.
Uvijek mi glumimo moralne vertikale i to nije samo ove sezone nego već godinama je tako. Kad se desi sudijska greška pitarima hoće ljudi UEFI da se žale, oglašavaju se bordo prijatelji, kad sudije Veleža pokradu dignu čitavu medijsku scenu na noge da se Gigović kazni, a kad nas karaju mi govorimo ma yebo sudije, da smo pravi pobjedili bi bez sudija.KANA je napisao/la: ↑17 apr 2021, 21:20Super si primjer naveo uzmi da ih tad sudija nije pogurao kunem ti se usla bi I'm takva nervoza kao nama nikog dobili nebi I jos na derbiju pogurani , znaci pogurani su za 4 boda e zamisli da su osteceni za 10 kao mi ? A ja ne trazim da nas sudija pogura samo da nas nisu ostetile mi bi bili u igri za Titulubraco je napisao/la: ↑17 apr 2021, 20:51@mocmahale Kriv je i Amar realno, obilo mu se o glavu forsiranje glupih igrača i njegova tvrdoglavost u raznim sferama kluba. Poslije 9 kikseva zaredom bih svog oca smjenio, a ne Amara.
Ali isto tako i sudije su nas dobro zaklale i nećemo se vazda mi praviti nešto fini da bi drugima ugodili. Pokrali su nas YEBEM IM MRTVU MAJKU u usta, a kad se drugima to desi odmah galama.
Sarajevo ništa bolje od nas ne igra ove polusezone, ali razlika između njih i nas je što će protiv nas sudija izmisliti penal, a da vidim tog sudiju MUDONJU koji će svirat penal Krupi nedavno u 90. minuti za izjednačenje na Koševu.