Covjek ima dobru memoriju i arhivu po pitanju fudbala ali s' vremena na vrijeme odvali ovako neku glupost da ovaj respektabilni dio znanja totalno poništi.let3 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 23:04Novakovic je veca fudbalska neznalica nego neki forumski pacijenti sa Epl teme.Hare1902 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 19:41Gledam ovaj podcast od SK-a Piramida radosti i Vlada Novakovic mrtav ozbiljan izjavi da je La liga 4. po snazi u Europi da su Serie A i Bundesliga ispred nje.![]()
![]()
Izgleda koju god ligu izgube pocnu je omalovazavati i govoriti kako to ne valja i kako to niko ne gleda a bukvalno najzanimljivija ove godine od svih liga petice![]()
Tom ublehasu niko ne valja.
La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: La Liga
Pa trenutno ako gledamo ove lige petice, jedino Španija i Francuzi što su zanimljivi do kraja, evo noćas Lille odigrao neriješeno i tamo će biti svega. Naravno tu je borba za opstanak, Europu, vala ne može bolje, kod Engleza je samo zanimljivo pratiti borbu za Ligu prvaka i to je to a za Bundesligaše da ne govorim, smiješna liga i smiješni klubovi, bolje pratiti Portugalce i tamo je napeto na svim frontovima 
Ma naravno. 'Salty' su jer je SK izgubio LaLigu koja ide na AS sljedece sezone, pa je omalovazava jer je oni vise ne prenose. Vidis da su ovu sezonu prenosi LaLige vazda na nekom 'žnj' kanalu SK7 SK9 Nova Sport. Ne treba se iznenaditi ako kaze da je Bundesliga rame uz rame sa PLCeltic je napisao/la: ↑17 apr 2021, 00:01Pa trenutno ako gledamo ove lige petice, jedino Španija i Francuzi što su zanimljivi do kraja, evo noćas Lille odigrao neriješeno i tamo će biti svega. Naravno tu je borba za opstanak, Europu, vala ne može bolje, kod Engleza je samo zanimljivo pratiti borbu za Ligu prvaka i to je to a za Bundesligaše da ne govorim, smiješna liga i smiješni klubovi, bolje pratiti Portugalce i tamo je napeto na svim frontovima![]()
Hajmo Zinedine.

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Pu jbm ti povrede i majku,pa ko ce sad igrat lijevo,Marcelo?pa to je samoubistvo ako njega stavis protiv Chelsea a fkticki nema ko drugi
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Dobro je sto Koeman uzima trofej, imace alibi da ostane i sljedece sezone sto se svim ostalim ekipama La lige jako dopada 
Natural habitat.

Svirajte qrcu sad.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Zašto bi se protivnicima dopadala ovako dominantna igra?
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trofeji Lionela Messija s Barcelonom:
La Liga:(10)
Superkup Španjolske:(8)
Kup kralja:(7)
Liga prvaka:(4)
UEFA Superkup:(3)
Svjetsko klupsko prvenstvo:(3)
Također, Leo je:
Igrač s najviše golova+asistencija u povijesti nogometa
Četvrti najtrofejniji igrač u povijesti nogometa
Najbolji omjer golova po odigranim minutama
Najviše Zlatnih lopti
Najviše golova u jednoj godini
Najviše asistencija u jednoj godini
Najviše osvojenih titula za najboljeg strijelca
Najviše individualnih rekorda u povijesti nogometa
Igrač s najviše golova+asistencija u finalima (44, što je za 22 više od sljedećeg)
Jedini igrač u povijesti nogometa koji je zabio 30 ili više golova u 13 uzastopnih sezona
Sveukupna statistika:
930 odigranih utakmica
748 golova
336 asistencija
Najbolji nogometaš ikad.
Treba svezati trofej, da ne ispadne
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Za ovaj trofej dovoljno biciklo i nek ga na njemu provozaju po gradu, nisu Real da za ovo kruze autobusom po gradu 
Sta je ovo i Valverde haman ima koronu. 
Koliko su lude tekme uvijek igrali Betis i Valencia. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Hajmo Zinedine.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.