Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- kladionicar03
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
u italiju danas 3 prelaza
inace bas puno prelaza bilo danas, jesu ofirni vala 
- tutankamon1905
- Kontakt:
Krenuli smo opet pobjednicki. Orlando City 2+. 0:0 ce zavrsit. Kako mi je falilo ovo
- kladionicar03
kako sam citao @akisarajevo sto je napisao za strpljivo kladjenje, vratio sam ovo danas sto sam spickao, samo live kladjenje po 1-2 para ukupne kvote 2-2,5 evo napokon sam na nuli danas hvala Bogukladionicar03 je napisao/la: ↑17 apr 2021, 18:32danas tri listica odigram sve popadam glat, stavim 3+ ono 2 gola bude, stavim 2+ na guimares daju gosti gol za 1-1 i **** var sistem ponisti gol i padam, ide mi jedan listic lijepo i kazem hajde valjda ce ovo proci kad vidim tu mi na dnu stoji bromapajkarna 3+ ono 1-0 evo 78. minut. uzivo cetiri listica sve popadam, spickao sam vec 80 KM za neki dva sata, fuj![]()
- tutankamon1905
- Kontakt:
Treca smjena ce te ..ebatkladionicar03 je napisao/la: ↑17 apr 2021, 23:04kako sam citao @akisarajevo sto je napisao za strpljivo kladjenje, vratio sam ovo danas sto sam spickao, samo live kladjenje po 1-2 para ukupne kvote 2-2,5 evo napokon sam na nuli danas hvala Bogukladionicar03 je napisao/la: ↑17 apr 2021, 18:32danas tri listica odigram sve popadam glat, stavim 3+ ono 2 gola bude, stavim 2+ na guimares daju gosti gol za 1-1 i **** var sistem ponisti gol i padam, ide mi jedan listic lijepo i kazem hajde valjda ce ovo proci kad vidim tu mi na dnu stoji bromapajkarna 3+ ono 1-0 evo 78. minut. uzivo cetiri listica sve popadam, spickao sam vec 80 KM za neki dva sata, fuj![]()
e sad ide treca smjena
![]()
parma vodi 3-2 do 92. minute, izgubi 4-3. zvezda gubi na poluvremenu 0-1, promasi penal naravno, pa i drugi, na kraju dobije 2-1. antwerp -genk 0-1 poluvrijeme, 1-2 u 90. minuti, zavrsi 3-2. marseille gubio 0-1 na poluvremenu, dobio 3:2 golom u 90+. prelazi isto na crotone - udinese i sampa - verona. jos nekoliko sam ih upratio danas... slucajnost?kladionicar03 je napisao/la: ↑17 apr 2021, 22:52u italiju danas 3 prelazainace bas puno prelaza bilo danas, jesu ofirni vala
![]()
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- tutankamon1905
- Kontakt:
- kladionicar03
@tutankamon ma halalit cu im 5 KM nek jedu hamburger od mene
@insider brate ne znam ko moze reci da je slucajnost za sve ovo danas, kako su postali ofirni. ma da ja ih razumijem, nema navijaca nema prodaja karata itd jbg moraju nekako nadoknadit to sve, samo nek daju golove i da budu normalni rezultati za nas fukare
daj nesto od ove camuge ako imas.
@insider brate ne znam ko moze reci da je slucajnost za sve ovo danas, kako su postali ofirni. ma da ja ih razumijem, nema navijaca nema prodaja karata itd jbg moraju nekako nadoknadit to sve, samo nek daju golove i da budu normalni rezultati za nas fukare
10min bilo dovoljno.tutankamon1905 je napisao/la: ↑17 apr 2021, 23:15Lagano. Jasno na ovo sam 5 eura stavio, pa cu sad 12 na neke svoje genijalne parove
5/5 danas profit extra

- kladionicar03
evo da cestitam @paradox za boca juniors,bas lagano doslo, samo ovako daj parove kad imas, sto ces trazit para od ljudi kad mozes ovako naplatit fino od kladionice. steta kad sam ti vidio ovaj post boca je vec vodila cc.
Po hiljaditi put objasnjavam.kladionicar03 je napisao/la: ↑17 apr 2021, 23:29evo da cestitam @paradox za boca juniors,bas lagano doslo, samo ovako daj parove kad imas, sto ces trazit para od ljudi kad mozes ovako naplatit fino od kladionice. steta kad sam ti vidio ovaj post boca je vec vodila cc.
Za ove kvote do 4...uvijek ih kacam besplatno.
Imam svoje izvore gdje kako odakle nebitno, i imam cesto kvote prolazne jace od 10 ..singl.
To rijetko kome dajem jer i obaraju kvotu tako i sansa da tip ide na radar pa da me blokaju ako bude masovno igran.
Likovi insistirali daj da nam to, ja kazem ok, ne dijelite dalje, i posaljite po 35KM na kraju.
Dignu po 500 1000 km svaki, kvota bila 14 ja mislim.
I prave se englezi, zato sam i rekao, 35KM kvote te velike ko zeli.
Iz principa.
A nemora niko nikad trazit, imam ove for free.
Nemogu vise objasnjavat.
Kad ovako krene dan samo lagano izbrisat aplikaciju, od 46minute falio go...
nema potpisa
-
GeriOldman
- Kontakt:
Zar ti ne reče da ćeš otići s foruma nakon odbojke?
1921
Prođe 2+ glat. Bravo.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Zasto tjerate lika s foruma? Ovdje sto je objavio vecinu je pogodio, a to sta ko kupuje/prodaje po inboxu, svak neka se brine za sebe..
⚽FK Garaže⚽
⚽FK Garaže⚽
i ovaj Salzburg postao skrt s golovima ccc
- kladionicar03
@paradox e ovo danas si lijepo objasnio i imas razloga, tako da razumijljivo to sve.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.