...znamo ko nece sigurno

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
...znamo ko nece sigurno
Je li ovo Dunge Lange kod Karabega bio ?
A zna se dogoditi, pa i prošlo kolo je bila golčina.
Đe si ti do sad? Babuki se posraše u brkove, a ti tek sad dolaziš ccc
Čemu mračiš toliko
Pa ne mora da znaci,ako se RS odvoji mirnim putem,Sarajevo ce biti sampion,Borac nece u Europu a npr ako se i Herceg Bosna odvoji,Zeljo bi mogao do 4 mjesta i Europe
Jedan veliki GospodinZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑17 apr 2021, 22:06Doktorska postavka Marka veceras, uz Zakaru najzasluzniji!
...proradila pa ne zna da stane!
Tesko, nismo mi neki klub tako da dominira, nikad nismo bili tako da mislim da i necemo biti. Ali neka ovako titulica bi se mogla uzeti..a mozda i dupla
Dudic za njega Ferguson, lik jednosmjeran lik, nema plana B.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑17 apr 2021, 23:47Problem FKS je jednostavan. Odlaskom Amara ne postoji napadački outlet na protivničkoj polovini.
Fudbal je igra viška i ako se tu ne nalazi igrač, ko će kreirati prilike?
Najveći problem su 2 DM, dvojica ljudi rade posao koji treba jedan igrač da radi.
Pejović je jedini koji zna dijagonalu prebaciti i na taj način igru preskakati a pri tome može pokrivati prostor, zato i jeste nezamjenjiv. Ali vezni red je previše statičan, protok lopte ide presporo, Đokanović, Sušić , Pejović, niko nema kapacitet prenošenja lopti ( ball progression ).
Da je vezni red malo kvalitetniji mnogo bolje bi FKS stajalo.
Bekovi kod Vinka nikakvu ulogu nemaju, ljudi ne znaju kada trebaju utrčavati i praviti višak, kada uputiti centaršut, gdje lopta treba da ide, Pidro nema blage veze šta treba da radi.
Krila i bekovi nikakve hemije nemaju između sebe.
Najveća kritika za Vinka je paralizovanje bekovskih pozicija i ne pronalaženje adekvatnog rješenja na poziciji prednjeg veznog.
Nadam se da će se situacija stabilizovati, ali moram priznati da nema jasnog rješenja.
Dos'o bjegunac od zakona da nam otvori oci i ukaze na nekakav kriminal i zavjeru. Tugo...
Ma davno sam ja halalio našu sezonu, a babuka je zasluženo dobio otkaz.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑17 apr 2021, 23:58Đe si ti do sad? Babuki se posraše u brkove, a ti tek sad dolaziš ccc
100%, covjek ima uvijek spreman rezervni plan, nekad prode nekad ne. Ali defintivno bi sa ovim Sarajevom trenutnim kakvim jest razvalio sve ekipe u prvenstvu. Iskreno jedva cekam okrsan njega i Bake, bice jako interesantno za gledati, po nekom mom misljenju.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑18 apr 2021, 00:19@nekoIzMostara
Dudić ima nevjerovatan man management, od čistih propaliteta pravi igračine. On spada u ovu grupu trenera poput Zidane-a koji se oslanja na lični odnos sa igračima.
Radovac je sada Xavi m:tel lige. A da ne spominjem ostale igrače.
Dudić je napravio igrača od Mulahusejnovića, koji je sada prvi strijelac u Sloveniji.
Vidi avatara haha, neobicno za vidjeti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.