NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2020/2021
E sad ide Boston po 5-tu zaredom nad ekipama sa zapada odnosno 6-tu zaredom. Treba lagano osigurati to mjesto medju 4 ekipe.
Veceras bi trebao i Fournier da igra
Veceras bi trebao i Fournier da igra
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sad zasluzuje lovu a juce nije bio vrijedan ni čizburgera kod trovačaBuffonGigi je napisao/la: ↑18 apr 2021, 01:23Dobar ovaj hodajuci les...nek je dosao, samo bar da rjesava ove ekipe koje nemaju visokog igraca.
A inace Schroderzasluzuje on lovu, itekako. A ako Lakersi izbjegnu play inn, a sve su prilike da hoce, Vogel ide hladno za COY, lik je defanzivni genij.

Bravo za LAL, mora se priznati šampionski odradjeni produžeci

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ja sam prvi rekao da je 20m puno, ali onda pogledam koliko simpanza iz cirkusa zvana Kemba Walker zaradjuje, pa Schroder hladno vrijedi 40m po sezoni. Lider prije svega, pa onda sve ostaloBosniaBoston je napisao/la: ↑18 apr 2021, 01:24Sad zasluzuje lovu a juce nije bio vrijedan ni čizburgera kod trovačaBuffonGigi je napisao/la: ↑18 apr 2021, 01:23Dobar ovaj hodajuci les...nek je dosao, samo bar da rjesava ove ekipe koje nemaju visokog igraca.
A inace Schroderzasluzuje on lovu, itekako. A ako Lakersi izbjegnu play inn, a sve su prilike da hoce, Vogel ide hladno za COY, lik je defanzivni genij.
Mentalna gimnastika navijača Lakersa kad su ti isli lakersi dobri ne iznenadjuje
Bravo za LAL, mora se priznati šampionski odradjeni produžeci![]()

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- BuffonGigi
- Kontakt:
Lakersi malo malo pa pokazu mentalitet koji je doveo do prstena, bez obzira na sastav koji izadje. Ovo je ono sto ih razlikuje od nekih kaubojskih ekipa na koje onanisu pojedine spodobe s ovog foruma.
Trovac umroBosniaBoston je napisao/la: ↑18 apr 2021, 01:24Sad zasluzuje lovu a juce nije bio vrijedan ni čizburgera kod trovačaBuffonGigi je napisao/la: ↑18 apr 2021, 01:23Dobar ovaj hodajuci les...nek je dosao, samo bar da rjesava ove ekipe koje nemaju visokog igraca.
Mentalna gimnastika navijača Lakersa kad su ti isli lakersi dobri ne iznenadjuje

- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma mislimo, zna se ko je to mislim da sam i čuo to nedavno. Legenda baš mi ga je žao.JHam je napisao/la: ↑18 apr 2021, 02:07Trovac umroBosniaBoston je napisao/la: ↑18 apr 2021, 01:24Sad zasluzuje lovu a juce nije bio vrijedan ni čizburgera kod trovačaBuffonGigi je napisao/la: ↑18 apr 2021, 01:23Dobar ovaj hodajuci les...nek je dosao, samo bar da rjesava ove ekipe koje nemaju visokog igraca.
ako mislimo na istog..
#Punoljetstvo
- branimir85
- Kontakt:
Steph u ritmu je daleko najzabavniji igrač za gledat još od Iversona.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Ovi ako udju u PO, mogli bi iznenaditi u prvoj rundi..
Jabari solidan.
Nema Browna i odmah patnja. Tatum sam nece moci,steta sto se nismo ovog Kembe rijesili
Kako Warriorsi imaju glupih igraca, ovo je za izucavanja. Bazemore sam vrati Celticse u igru za samo minutu svojim potezima 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
21-2 napravise seriju za preokret i to Kemba poludio kao da je procitao ovaj forum 

2 bratska tima, čas momenti briljantnosti, čas kolektivni brain fart 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Steph je tata igrice, dokazuje to po ko zna koji put. Jedan od igraca pored kojih molis Boga samo da promasi jer mu soli na rep ne mozes staviti. Prava steta sto mu se desava raspad u ekipi vec trecu godinu.
Boze, Steph je u zadnjih 10 tekmi na prosjeku od 38 poena,strasan igrac
Kakve dvije povrede Warriorsa 

Valjda nije nista ozb ni sa jednim ni drugim,valjda ovaj Carryev zglob izdrzi,bila bi velika steta da se povrijedi sad kad je u ovakvom ritmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.