FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
De Jong, dvije asistencije i gol veceras
Kazu neki znalci - najbolji je na liberu, kao zadnji igrac ekipe.

Kazu neki znalci - najbolji je na liberu, kao zadnji igrac ekipe.
Odlična igra od prve do zadnje sekunde.
koliko se raduju trofeju, postavlja se pitanje zasto uvijek ne igraju kao da su gladni istih
nego kad im je kurcu cejf
nego kad im je kurcu cejf
Jbote šta je ovo ovako veliko, jedva ga Messi vuče 

Bio je odličan i na toj poziciji na svim utakmicama na kojima je igrao na tom mjestu, a ti malo pljuni, de malo, ispuni dnevnu normu.
Doduše, već si se namirio prije utakmice, koliko sam vidio.
Samo sam pohvalio Frenkija, gdje si ti vidio pljuvanje

Mislim da si previse opterecen sa mojim postovima

Leo Messi: "Ovaj tim zaslužuje ovaj trofej."
"Odličan je osjećaj biti kapiten ovog tima za koji sam živio cijeli svoj život."
"Loše je što ne možemo proslaviti ovaj trofej pred navijačima i porodicom."

Hajde Joane budi covjek, prodaj onu vilu sa bazenom i teniskim terenom, skupi te pare i produži mu još 3 godine.
Jesam, aha.let3 je napisao/la: ↑17 apr 2021, 23:36Samo sam pohvalio Frenkija, gdje si ti vidio pljuvanje![]()
Mislim da si previse opterecen sa mojim postovima![]()
Treba ovdje napadac top klasa i zdrav Fati.
Minguze je ubica.Frenkie terminator.
Pored gola i dalje sam za prodaju Grizmana.Jednostavno nije prevaga, precesto nevidljiv.
Minguze je ubica.Frenkie terminator.
Pored gola i dalje sam za prodaju Grizmana.Jednostavno nije prevaga, precesto nevidljiv.
Messili sam rekao da stavi jenkija na avatar i dođe titula Cope. Neka mi ne da lagati
Sad mu porucujem da stavi brata Oscara za titulu Primere.

Sad mu porucujem da stavi brata Oscara za titulu Primere.
samo da taj napadac ne bude aguero :mrgreen:
ponavljam, haaland, kane il lautaro i to ce biti top
ponavljam, haaland, kane il lautaro i to ce biti top
Evo Isusa katalonskog

Svaka čast momku. Možda nije neki talenat, ali ako ovako nastavi imamo stopera za prvi tim. Svaku utakmicu daje 150%.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Mislim da ga ni rođena familija na drži na avataru

- NisamInSajder
- Kontakt:
Daleko, daleko od talenta i kapaciteta za Barcelonin prvi tim. Pokazivao je to i u La Masiji, mislim da ni u jednoj selekciji nije bio medju prva dva stopera, nekad ni prvi izbor sa klupe. Ali, evo neka puka sreca ga je pridruzila prvoj ekipi. I nakon losih nastupa na pocetku, kikseva nekoliko.
I evo nakon par mjeseci, covjek je najbolji stoper u Barceloni, po trenutnoj formi. NAJBOLJI. Svaka mu cast na tome, da ostane do kraja karijere u Barci i uvijek bude na nivou. On je dokaz da se svaki igrac iz La Masije mora testirat i malo istrpiti.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Borbenost je odlika Mingueze, ne talenat.NisamInSajder je napisao/la: ↑18 apr 2021, 00:22
Daleko, daleko od talenta i kapaciteta za Barcelonin prvi tim. Pokazivao je to i u La Masiji, mislim da ni u jednoj selekciji nije bio medju prva dva stopera, nekad ni prvi izbor sa klupe. Ali, evo neka puka sreca ga je pridruzila prvoj ekipi. I nakon losih nastupa na pocetku, kikseva nekoliko.
I evo nakon par mjeseci, covjek je najbolji stoper u Barceloni, po trenutnoj formi. NAJBOLJI. Svaka mu cast na tome, da ostane do kraja karijere u Barci i uvijek bude na nivou. On je dokaz da se svaki igrac iz La Masije mora testirat i malo istrpiti.
Nikad on nece biti vrhunski talenat, ali momak se bori ko lav, izgara na terenu, to je ono što je vaznije od talenta za njegovu poziciju. Takvih igraca najvise nedostaje u trenutnoj Barci.
Svojim zalaganjem nametnuo se zutom, izbio je Umtitija skroz u zadnjih 5,6 utakmica. Poslao ga na transfer listu.
Ako jos dođe Garcija, to ce biti niz mladih masijaca na stoperima (Araujo, Mingueza, Garcija i Pique kao njihov mentor). Onu dvojica francuza prodati.
Ne znam ko je proglasen za igraca utakmice, ali to mora biti De Jong

Umtitija je Lenglet istjerao vani.Lenglet je taraba ali je u zadnje vrijeme za klasu jaci nego je to bio.On je fantazija na lopti ali je mlak i mlohav.Ovdje bi Alaba legao kao budali samar da igra tog lijevog stopera.
Ansu mi fali.Nadam se da ce naredne sezone biti onaj nepredvidivi ubica.
Sto se napadaca tice , Haland svakako broj 1 izbor.Ne bi se bunio ni za Lukakua ili Lautara.Obojica su sjajni igraci.
Kane ne ide van Engleske siguran sam.
Ako nema matematike , moze i Kun 2 sezone.Strasan je to individualac a takav treba Barci.Gol igrac.
Ansu mi fali.Nadam se da ce naredne sezone biti onaj nepredvidivi ubica.
Sto se napadaca tice , Haland svakako broj 1 izbor.Ne bi se bunio ni za Lukakua ili Lautara.Obojica su sjajni igraci.
Kane ne ide van Engleske siguran sam.
Ako nema matematike , moze i Kun 2 sezone.Strasan je to individualac a takav treba Barci.Gol igrac.
Jel' ovo slikanje Messija sa suigračima liči na oproštajno ili ?
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.