FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

SarajevoForza
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SarajevoForza » 18 apr 2021, 10:54

Nisu vise problem ni ostavke, u iducu sezonu cemo svakako uci sa novim sd i sš. Najzalosnije je sto smo ocekivali duplu krunu i konacno neki napretak u odnosu na ostalu boraniju ove lige, a realnost je da smo svjedoci kako se prednost topi, a i da cemo nastaviti to gledati dok nas borac ne prestigne, a i ispadanje iz kupa jer ako se nismo sastavili napadacki koliko vec utakmica se igra, suludo je ocekivati nesto za 3 i 7 dana
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 18 apr 2021, 10:57

Blago onome ko misli da ce nesto promjeniti do subote
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 18 apr 2021, 10:58

dajte onu stranicu za predikcije rezultata i tabele, sjecam se da je jedan forumas to ovdje postavljao nedavno..

da upisujem nama te 3 bobe a konkurentima mrtve x-eve :mrgreen: :mrgreen:

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 18 apr 2021, 11:01

muhovic je napisao/la:
18 apr 2021, 10:58
dajte onu stranicu za predikcije rezultata i tabele, sjecam se da je jedan forumas to ovdje postavljao nedavno..

da upisujem nama te 3 bobe a konkurentima mrtve x-eve :mrgreen: :mrgreen:
https://www.kicker.de/premijer-liga/tabellenrechner
Daj nam neke lude rezultate da osvojimo titulu s bodom vise..
Spavao sam 5 sati, ustao isto posran, sta smo sebi dopustili... :(
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 18 apr 2021, 11:05

FCUM je napisao/la:
18 apr 2021, 10:57
Blago onome ko misli da ce nesto promjeniti do subote
Možda se Martial oporavi...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 18 apr 2021, 11:05

Eh vidis kako Zip i sarkazam ekipa sad pucaju, i krive nekoga da se raduje što nam se klub vratio 3 godine unazad. Ne kaze isti da se reagovalo na vrijeme da bi se ovo sve sprijecilo kao stonse moglo sprijeciti da veliki hus dobije novi bolji ugovor pa ne bi morali sa mu kesiramo 200 000.
Sad psuje majke, nekoga krivi a na svaki, apsolutno svaki post u kojeem se bilo sta napisalo i zamjeralo ekipi koja je djelovala bezidejno od priprema do danas, koja je od pocetka sezone imala maksimalno 5-6 utakmica gdje smo bas bas pokidali igrom dok smo pocetak sezone trebali imati bar dva poraza, gdje smo zadnje kolo dobili 2-1 u zasnji minut a da pri tome 90 minuta smo izgledali bas onako kako smo izgledali na proljece.

I treba pojedincima sad vaditi mast, svaki post im citirati i ogaditi forum, pozivati da se prijave na funkcije u klubu i akademiji da pokazu znanje. Evo ja cu obavezno to uradiri jer izglesa znam nešto cim sam po drugi put unaprijed predvidio probleme. 😎

Znaci, provocirali ste na svakom koraku i sad kad vam neko vraca istom mjerom, kukate ko ranjenici kako eto vi volite a mi ne volimo sarajevo... Bas obrnuto, kada klub budete gledali samo kao klub a da vam pojedinci ne budu znacili nista zvali se oni vinko ili husref, da vas prosto boli neka stvar jel on fini cikica ili jee psovac djece, vec iskljucivo da gledate sa li klub sa njim NAPREDUJE i da li klub ima KORISTI od njega, da li radi dobro svoj posao, da li postuje strtegiju kluba i razvoja mladih igraca. Kada ne busete branili ljuse jernau osradili jesan ili dva prelazna roka dobra sa najvecim budzetom u ligi a onda 5 usrali, jer eto on jw sobro radio, onda mozsa budemo ono sto MORAMO biti.

Da bi klub napredovao, svaki an treba da im se visi nad glavom. Da svaku gresku im na nos se nabija sve dok ne isprave iste i dok ne budemo ono sto MORAMO biti. Sve dok nam je prica " on je osvojio titulu" bitnija od toga da stvari sagledamo kriticki, i u toj tituli nadjemo stvari da se isprave, nama nema napretka. Sve dok nam "historija" kaze da 70% mladih koje smo isforsirali bar malo su bolji od hebibovica i sličnih, a pravdamo vinka "kako nema kvaliteta" pa eto on ne ubacuje akademce, ovako ce nam biti. A najbolji igrac ekipe koja masno kosta ti je momak od 20 godina iz akademije. Poslije njega kovacevic je najbolji i fanimo.
Dakle, unistavali smo sami sebe a sve zarad loseg rada sportakog segmenta. Toliko lose je radio sd da je sabrina da bi spasila akademiju morala da dovede čovjeka iz italije da sreddi stvari. Toliko je sd postao bahat da dovodi covjeka sa povredom zbog koje je upitna karijera , a onda na to sve krene u dilove sa husarom. I ocekujemo napredak? Sa cocjekom koji nema apsolutno nikakav plan kako stvoriti ekipu, cije su procjene kriminalne? Sa trenerom koji defanzivnim stilom ubija svaku kreaciju i koji je napravio od ekipe kojoj su svi bjezali u svojih 16 do ekipe kkja se povlaci na kosevu protiv krupe i cupa pobjedu.

Nadam se da ce vec danas sabrina na svoju ruku smjeniti obojicu. A sramota neka ih je svaku marku koju uzmu na silu kao husref što je.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 18 apr 2021, 11:06

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
18 apr 2021, 11:01
e hvala druze.. ma evo ide titula vec u narednom kolu, ubice uzimaju Borca u BL, mi u Mostaru i to ti ga je to, +5 za mirni nastavak :urnebes:

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 18 apr 2021, 11:13

muhovic je napisao/la:
18 apr 2021, 11:06
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
18 apr 2021, 11:01
e hvala druze.. ma evo ide titula vec u narednom kolu, ubice uzimaju Borca u BL, mi u Mostaru i to ti ga je to, +5 za mirni nastavak :urnebes:
:rol: :rol:
Nek nam je Bog na pomoci, meni ne bude dobro kad vidim tabelu, a tek onda kad vidim raspored..
Samo se nadam kiksu Zrinjskog danas, samo nam joa treba da nam oni pridju na +4
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 18 apr 2021, 11:25

Sad bih i ova dva boda prednosti potpisao pred one zadnje 4 lakse utakmice...
U zivotu se ovako nisam osjecao nakon nase neke tekme i prospavane noci
Fuj

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 apr 2021, 11:30

Ljudi mi smo ovako igrali i dobar dio jesenjeg dijela prvenstva, mazili nas rezultati. Mi igre nemamo, nema šansi nema nista. Ovako smo igrali i protiv Krupe i Širokog sto smo dobili 1:0 i to je bilo negledljivo i jalovo nista slabije ni bolje nije bilo ni sinoc.

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 18 apr 2021, 11:34

bordobijeli je napisao/la:
18 apr 2021, 11:30
Ljudi mi smo ovako igrali i dobar dio jesenjeg dijela prvenstva, mazili nas rezultati. Mi igre nemamo, nema šansi nema nista. Ovako smo igrali i protiv Krupe i Širokog sto smo dobili 1:0 i to je bilo negledljivo i jalovo nista slabije ni bolje nije bilo ni sinoc.
Isti sistem igre imamo i u ovoj polusezoni, kao i u prosloj. Ali, nemas dva igraca oko kojih je taj sistem bio napravljen, takodjer nemas u klubu niti igraca koji tip igraca kao sto su bili Tatar i Rahmanovic. Ovo govorim od prve utakmice. Prilagodi sistem igre za igrace kao sto su Susic, Mustedanagic, Fanimo i imat ces rezultat.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

PeakyBlinders
Kontakt:

Post Postao/la PeakyBlinders » 18 apr 2021, 11:36

Kad mlatnemo Zrinjski 😁 . Hadžić mora odgovarat za prelazni rok, kako god ovo završilo.
ORIGINAL 1987

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 18 apr 2021, 11:40

Bilo je par loših utakmica u prvom djelu, istina, ali bilo je dosta i dobrih i fenomenalnih. Vraćat se i sumnjat u taj prvi dio i amnestirat ga sa ovim sad je glupost. U prvoj polusezoni smo bili ubjedljivo najdominantnija ekipa u ligi koja je mljela protivnike samopouzdanjem, mentalitetom i kvalitetom. Od tog troje, trenutno nemamo ništa.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 apr 2021, 11:42

NisamInSajder je napisao/la:
18 apr 2021, 11:34
Isti sistem igre imamo i u ovoj polusezoni, kao i u prosloj. Ali, nemas dva igraca oko kojih je taj sistem bio napravljen, takodjer nemas u klubu niti igraca koji tip igraca kao sto su bili Tatar i Rahmanovic. Ovo govorim od prve utakmice. Prilagodi sistem igre za igrace kao sto su Susic, Mustedanagic, Fanimo i imat ces rezultat.
Ma i s njima je znalo biti patnje a bez njih da ne govorim. Sjeti se utakmica iz prvog dijela s velezom, Tz City. Nazalost guranje pod tepih problema dovelo nas je do trenutnog stanja. Al nema sad nazad skupit glave, naci neku energiju i izgurati ovo do titule.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 18 apr 2021, 11:44

Ma mora ici na kraju sezone Hadzija i to je to nema se sta dalje pricati. Previse je ovdje skarta nakupljeno koji se krio iza kvaliteta Ahmeta Benje i Amara. I to nam je vecini zatvorilo oci. Sad kad nema te trojice ocigledno je sve to.
Vecina nas je znalo da smo oslabljeni ali sam ja licno ipak vjerovao da su dovoljno kvalitetni da ne ispuste 12 bodova prednosti ili 11 koliko je vec bilo.
Vjerovao sam njima, Hadziji prije svega jer ih je vecinu on i doveo, a onda i Vinku jer kao sto rece @Bordobijeli morali su biti u dogovoru njih dvojica kada su dovodili pojacanja. Oni su sa igracima svaki dan valjda oni znaju njihove maximalne kvalitete nego mi sto ih gledamo 1-2 sedmicno.
Ali eto ocigledno da ne znaju. Strasne posljedice na nas bi ostavilo ne osvajanje titule ove godine, sto finansijske sto psiholoske posljedice a i rezultatske naravno zbog broja trofeja i koeficijenta.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 apr 2021, 11:46

BordoSarajevo je napisao/la:
18 apr 2021, 11:40
Bilo je par loših utakmica u prvom djelu, istina, ali bilo je dosta i dobrih i fenomenalnih. Vraćat se i sumnjat u taj prvi dio i amnestirat ga sa ovim sad je glupost. U prvoj polusezoni smo bili ubjedljivo najdominantnija ekipa u ligi koja je mljela protivnike samopouzdanjem, mentalitetom i kvalitetom. Od tog troje, trenutno nemamo ništa.
Ma nije bilo igre ni tad, al dobijali smo imali samopouzdanje sto kazes, al igra je bila loša. Sjeti se kuci utakmica s Velez, Tz City, Radnik, sloboda, pa gostovanja Tz City

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 apr 2021, 11:46

BordoSarajevo je napisao/la:
18 apr 2021, 11:40
Ovdje se više slažem sa tobom. Ne možeš odigrati i biti neporažen godinu dana u 20 utakmica i reći ''mazili nas rezultati''. Igru nismo imali protiv Tuzle na Koševu, patili smo se u 3 utakmice ali boga mi u 15 smo dominirali i mljeli kao što kažeš. Ovaj drugi dio je grozan, ne znam ni šta bi mogao napisati na tu temu. Jadno i očajno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 18 apr 2021, 11:50

sad sam baš računao uz onaj najgori scenario da izgubimo i od zrinje i od želje, a da nekako dobijemo zadnje 4 plus T, a u mečevima naših konkureneta išao sam na X. Opet bi bili prvi na kraju sa dva boda više od drugog Veleža

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 18 apr 2021, 11:50

Mi ako kiksamo slijedeću utakmicu, 100% gubimo titulu.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 18 apr 2021, 11:51

18 apr 2021, 11:42
NisamInSajder je napisao/la:
18 apr 2021, 11:34
Ma i s njima je znalo biti patnje a bez njih da ne govorim. Sjeti se utakmica iz prvog dijela s velezom, Tz City. Nazalost guranje pod tepih problema dovelo nas je do trenutnog stanja. Al nema sad nazad skupit glave, naci neku energiju i izgurati ovo do titule.
Sjeti se broja utakmica koji su odigrani u prosloj polusezoni, a prije tog 6 mjeseci nisi sutno loptu. Normalno je da je bilo losijih partija, ali sistem je djelovao. Danas su sve lose partije, a sistem je glavni krivac.

Tesko ces naci u zimskom prijelaznom roku pojacanja koja ce nadomjestiti Rahmanovica, a pogotvo Tatara. Na poluspici imamo Mustedanagica, do povrede Varesanovic i Salcin. Krilo kao Tatara je tesko pronaci opcenito, pa se svakako morao prilagodjavati novi sistem. Hadzic je pogrijesio, negativna ocjena. Ali, Vinko se morao prilagoditi igracima koje ima, a ne opet furati isti stil, a nije da Vinko nema kvalitetnih igraca i kvalitetnih opcija, Mustedanagic, pa gurni i Cmiljanica tog, u ono malo minuta sto je dobio vidjeli smo da se zalaze, trudi, zeli se dokazati. Sad vjerovatno bi bila druga prica da su dovedeni Zakaric i Hiros, ali to je ono SBB KBB.

Jednako su odgovorni i Hadzic i Marinovic.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”